selam Arkadaşlar, ben Annemin kuzenini seviyorum. Onu sevdiğimi de biliyor, ama istemedi. Başta çok kızdı ama şimdi bişi demiyor, anlıyorum seni üzgünüm ama benim sevdiğim var dedi. Her zaman içimde bir umut vardı ve sabırla bekliyorum. Ben her zaman Allahım o da beni sevsin, onun kalbine benim sevgimi ver ve hayırlısını o öyle diyerek bekliyorum. Onun şu an bir sevgilisi var, ama yinede ben sevdiğim için vazgeçemiyorum. Dua edipte sevdiğine er ya da geç kavuşan var mı? Ben çok yoruldum ama yinede Rabbimin verdiği sabırla bekleyebiliyorum.
Kardeşim seninle ikimiz aynı durumdayız. Benim sevdiğimde beni sevmiyor ve ben aylardır aşk acısı çekiyorum. Öyle dediğin gibi dualar kabul olsaydı eğer ben sevdiğimle sevgili olurdum herhalde.
Ya kardeşim, Allahtan ümit kesilmez. Kaderimizde varsa zaten olacaktır, biz çabalamaz isek nasıl hedefimize ulaşalım. Allaha dua etmekten başka ne yapabiliriz ki?
Dua etmek yerine alternatif seçenekler üzerinde durabilirsinn bence. Ben dua ediyorum ama en kötü ihtimale de kendimi hazırlıyorum. Hayal kırıklığına uğramamak için her türlü ihtimale açık olmalıyız di mi?
Orası öyle tabi ki.. her şeye hazır olmak şart, lakin ben dayanamam çünkü ilk sevdiğim kişi o oldu, ve 3 senedir bekliyorum ama kendisine 1 sene evvel söyledim
Ben sevdiğim kadını yıllarca aradım hatta onunla sevgili oldum ama bana yalancı yaftası vurarak terk etti. Dedi ki bana aşkından ölsen de dönmem. Benim hiç umudum yok bu aşk ilişkisinde bundan dolayı.
Aman yok kardeş, imanını güçlü tut dinine sadık ol, bu dualarımız gerçekten kabul olmaz ise , demek ki hayırlısı değilmiş. Allah her zaman hayırlısını nasip eyler. Lütfen isyan etme
Kardeşim ben nasip işine falan inanmıyorum. Şartlar el veriyorsa eğer zaten istediğini daima alırsın. Nasip deyip geri çekilme gibi bir huyum yok benim. Ya güçlü değilsindir ya güçlü değilsindir, başka seçenek yok bu dünyada.
Başta çok kızdı üzdü ve umrunda bile değildim, yani ben öyle sanıyorum. Ama en son konuştuğumda, beni zor durumda bırakıyorsun anlıyorum seni ama benim sevgilim var dedi. Benim içimde biraz umut var , belki zamanla olur diye. Ama bilmiyorum.
En İyi Cevaplar