aşık olduğunuzda bir sürü şey yapabilirsiniz biri de duadır...
yaptıysanız ne kadar zaman yaptınız ve ne oldu
yaptıysanız ne kadar zaman yaptınız ve ne oldu
Dualarimdan eksik etmedim etmiyorum da hic. Hep hayirlisini istedigim icin olanlara bisey diyemiyorum şu an ayriyiz cok seviyorum onu bana gelsin diye dua etmiyorum o iyi olsun diye hakkimizda hayirli neyse o olsun diye
Aşık olmak için ettim; kabul oldu.
Onu görebilmek için ettim; o da oldu.
Kavuşmayı dedim... Amma olmadı olmayacaga da benziyor. Bekliyorum kardeşim..
onun hayatında biri var mı peki? yani sevdiği falan
ben ona aşığım oda başkasına. O onun için dua ediyo şimdi ben bunu bilince oda beni sevsin diyemiyorum, unutamıyorumda çokta özlüyorum ben ne halt ediyim
Herzaman ediyorum yıllardır ayrıyız her aklıma gelişinde şuanda senin vesilenle bir mutluluk dilemek zor olmasa gerek ;)
oda seni seviyor mu?
seviyodu. şu an ne yapıyor ne halde seviyomu hatırlıyomu bilemiyorum :) git demek zorunda kaldım oda gitti. banada hatırlayıp mutluluk dilemek kaldı. d
ettim benim onu sevdiğim gibi onunda beni sevmesi için ettim :)
onun hayatında biri var mıydı? sonra ne oldu?
yani başkasını severken sonra snei mi sevdi?
sevmiyomuş ama senin şansın var :)
o başkasına aşık bende ona. Ben naısl özlüyosam oda başkasını öyle özlüyo. Onun için dua ediyo. Onu istiyorum ama üzülsünde istemiyorum. Şimdi dua etsem başkasını istiyo. Unutamıyorumda napıyım şimdi
Cevap
5Cevap
Eğer benim için hayırlıysa ve kısmetim oysa benim okulu kazansın değilse çok uzağa gitsin diyorum aksilik çıkmazsa benim okul olacakmış ama duam mı kabul oldu yoksa tesadüf mü bilemiyorum
Çok dua ettim, çok istedim onunla sonsuza kadar olmayı... Sonuç o ayrılmak istedi.
Ettik bekliyoruz kabul olsun diye inşallah tüm kardeşlerimizin duası kabul olur inşallah
ayrılalı bir sene oldu hala ederim yani onun iyiliği için
bir ara her gece yasin okuyordum onun için.
her namaz kılışımda yaptım ama şuanlık sonuç 0
Aşık olabilmem için ettim.
Hergun ederiz..
Birbirimize kavuşmakiiçin..
evet ettim bnden vazgeçmesin diye etmiştm
hayır
aşık olmadım ki
Evet ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar