Sizce İngilizce öğrenmek için İngiliz sevgili mi etkili olur yoksa İngilizce öğretmeni olan sevgili mi? Sizce hangisinin dil öğretmesi daha kolay olur? Sırf dil öğrenmek için birisi ile sevgili olur muydunuz?

İngilizce öğrenmek için birisine ihtiyacın yok, ben ingilizceyi kendi kendime öğrendim bir baktım ben ingilizce biliyormuşum.
Ardından yazın latince ve fince öğrenmeye başladım ve kimseyle de konuşmadım şu an gayet akıcı latince konuşabiliyorum. İş kendinde bitiyor.
İçinde ingilizce öğrenme isteği var ise; ha hoca olmuş ; ha sevgili her koşulda öğrenirsin. Pratik için konuşabilirsin listening ve conversation için.
Türk olup türkçe konusamayanları hesaba katarsak öğretmen olan kişi daha çok iş görür bence ingilizce öğretmeni 😂
İngiliz arkadaşlar iyi oluyoe sevgilinin aklı fikri başka şeyler olur dil falan öğrenemezsin.
Cevap
1Cevap
yabacılar sevgili konusunda bizden daha rahat oldukları için neden olmasın
Her ikiside saçma. Dil öğrenmek için sevgili yapmak kadar acınası bir durum olamaz
Hiçbiri sarcastic 7 sisters sometimes ask a lot of empty ask soranssan sevinir
İngilizce öğrenmek kimseye ihtiyaç olduğunu sanmıyorum :D
Netden Videolar Filmler seyredin ve bolca ingilizce okuyun. Etki ediyor hemde nasil
İngiliz sevgili. Çünki ne kadar öğretmenlik yaparsa yapsın bir İngiliz gibi konuşması yer biraz))
Bir adet İngilizce öğretmeni alayım ben asdfj
Öğretmen.
#devilschild
ingilizce ögretmen sevgili daha ıyı
Ben öğretmenim öğretmen etkili olur
İngiliz sevgili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar