Sık Sık Kapatıp açan, güzel elbiseler giyip kafelerde fotoğraf çekinmeyen..
Şimdi iyi hoş demeyin asosyal gibi mi algılanır?
Şimdi iyi hoş demeyin asosyal gibi mi algılanır?
direk asosyallik olarak değerlendirmek hatalı olabilir. belki de kendisi için daha önemli şeyler vardır: mesela bu ülkenin geleceğine katkıda bulunmak gibi. Ve belki de instagramla çok meşgul olmayı vakit kaybı olarak görüyordur.
Kimileri kendisine asosyal diyebilir ama kimileri de kendisini anladığı için saygı duyar.
aklıma gelen bir başka nokta da şu:
yukarıdaki örnektekinden farklı bir amacı da olabilir mesela: kız belki de kendisini beğenmiyordur. Eğer kendisinin güzel olduğuna inansa kafelerde fotoğraf çekinecektir ama kendisini beğenmediği için çekinmiyor da olabilir.
sonuç olarak bu kız hakkında Nasreddin Hoca örneğinde olduğu gibi. Kimi asosyal der. Kimi haddini bile akıllı kız der. Kimi başka bir şey der. Kızın bunlara kafa yormaktansa kendisi için uygun ve doğru olanı yapıp insanların söylediklerine fazla takılmaması gerekir diye düşünüyorum.
hayır bence normali bu sureklı kulanan ınsanlar bana hep arayış içinde gelir
Ben öyleyim çünkü Fotoğraf çekmeyi sevmiyorum ve evet çoğu kişi sosyal olan asosyal diyor
Sosyal hesap kullanmayan kız hep 1 numaradır gözüm de.
Cevap
8Cevap
Aksine baskıcı sevgilisi ya da abisi var gibi algılanır
ya da zamanında bir haltlar yemiş şimdi korkudan açamıyor da sanılabilir
Açık ama çok paylaşım yapmıyor
:D asosyal olsan ne farkeder ki kötü bir şey mi
Yani kızların orda burda bir sürü güzel fotoğrafı var ben çekinmeyi de sevmem kullanmak da saçma gelir ama hoşlandığım çocuk o kızların fotolarını beğeniyor hep
İnstagramda aktif olmadığını
popüler kültürün kölesi olmamış bir kız derim
hocam sendemi burdasın :D
Pek kalmadı artık onlardan
Ayrıcalıklıdır
Yoo daha iyi öylesi
saçmalık bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar