Aşk İlişkileri "Benim kıskançlığımın başladığı yerde, senin özgürlüğün biter" diyen sevgilinize tepkiniz ne olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ortaya böyle iddialı bir laf atan sevgilinize nasıl tepki gösterirsiniz? Kıskançlık özgürlüğü kısıtlar mı?"Benim kıskançlığımın başladığı yerde senin özgürlüğün biter" diyen sevgilinize tepkiniz ne olur?#cubee "Benim kıskançlığımın başladığı yerde, senin özgürlüğün biter" diyen sevgilinize tepkiniz ne olur? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
06KAAN06 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 +1 yıl Elimi sertçe masaya vurur Sen Kimsin Lan demek isterdim ama peki aşkım deyip oturacağımı kestirmişsindir :D 0 0 Yorumla
cikolatali_hamsi Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı. Karşılıklı güvenin bittiği yerde de ilişkimiz biter. OK? 0 0 Yorumla
laaviiniiaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Yallah baska kapiya!! Kim kimin özgurlugunu kisitlamaya yetecek gucte? 0 0 Yorumla
CedricİçinGeldim Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Sjgjjs bunu diyebilecek sevgilşm olsa allahım gülmekten ölürüm 0 0 Yorumla
_MünzeviBayan_ Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Benim özgürlüğümün bittiği yerde bu ilişki biter koçuuum 0 0 Yorumla
IrresistibleTech Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Onu bağlarım eve haftalarca çözmem görür kimin özgürlüğü bitiyor 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar