Sanalda tanışmışız her şey dört dörtlük gidiyor, reelde görüşme planları yapıyorsunuz ama bir gün bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalıyorsun hoşlandığın kişi ilişki içerisinde veya fake fotoğraflarla sizi kandırmış hangisi daha çok sizi üzer?Sanalda flört etmem demeyin hepini, ediyorsunuz biliyorum😅
Sanalda flört ettiğiniz kişinin fake çıkması mı yoksa ilişkisi olduğunu öğrenmeniz mi sizde yumruk yemiş etkisi bırakır?
Ağzımı burnumu sevgili yapan ikimizi barabar idare eden... e silecem😂😂 töbe Yarebbim Allah korusun. Sevgilin mi var derdin var işte. Görücü usulüne sıcak bakıyorum artık.
Aklı olan sanaldan flörtöz ilişkilerle uğraşmasınlar sanala itirazım var öyle de böyle her iki ucu boklu değnektir ya yalnız yaşayın ya da temiz temiz dışardan bulun yaşayın burda insanı her türlü harcarlar 😃😃
Tabi ki ilişkisi olduğunu öğrenirsem kahrolurum. :/ Fake fotoğraflarla benle yazışması öz güvensizliktir, telafisi olur. Karşı taraf pişman ise o da.. Ama ilişkisi olduğunu gizlemesi ise karaktersizlik de diz boyudur.
Bence iliski oldugunu ogrenmek daha kotu sanaldakini pek takmazsin yani mesela bende yeni ogrendim sevdigim cocuk vardi daha acilmamisdim cocuk evli cikti ustune ustluk 2 tane de coxugu varmis dusun halimi yani
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sanalda flört ettiğiniz kişinin fake çıkması mı yoksa ilişkisi olduğunu öğrenmeniz mi sizde yumruk yemiş etkisi bırakır?
En İyi Cevaplar