İlk olarak kendisiyle durumu daha net anlayabilmek için konuşurum. Sonra eski sevgilisini unutup unutamadigini sorarım cevabı Hayır unutamadim ise ki bu cevabı verebilecek bir yüreğin kimsede olduğunu düşünmüyorum unutmadan başka bir ilişkiye baslamamasi eğer bunu yaparsa uzulecegini söyler ayrılırım eğer Cevabı unuttum ise Şu an benimle birlikte olduğunu ve ben varken eskiyi asla hatirlamamasi gerektiğini söyler ona ne yasadiysa unuttururum. Hayatının geri kalaninda hatirlayabilecegi tek şeyin ben olmasını sağlaRIM.
İnsan umursamadığı sevmediği insana laf sokmalı durum atmaz Zaten umursamasaydı laf sokma ihtiyacı bile duymazdı. Sevgi güçlü bir duygudur fakat nefret daha güçlü bir duygudur sevginin üzerine nefret eklenince müthiş bir güç oluşuyor. Fizik de bir şey var mıknatıslarla ilgili a mıknatısını b mıknatısından çektiğin zaman zıt olduğu İçin diğeri diğerinin etrafında anlamsızca dönmeye başlar. Yani kısacası erkek arkadaşın nefret zannettiği bu duygu ile kızın etrafında dönüyor. Ve çok güçlü bir duygu ile.
Sevdigim kadinla xok kotu olaylar yasayip ayrildik.. nefret ediyordum sozde bu gune kadar oyle zannettim ama nefrette laf sokmada sevdaya dahil emin ol. Şu an yeni sevgilim var kizcagizin haberi yok tabi ama durumumda eski sewgiliye laf sokmali biseu var. Nefrette bir duygu unutma. Kendinide kullandirtma.
Durum böyleyse ne anlama gelir sizce? Ayrılık sonrası uzun zaman geçmesine rağmen Yakın çevreme beni sordurtuyordu biri var mı hayatımda diye. Whatsapp'dan da gönderme yapıyordu. Sonra ilişkisi olduğunu öğrenince doğru olmadığını söyledim (beni sordurtmasını) ve bitirdim. Kimsem yok dedi bu sefer ama ilişkisi var. Benim kalmam için dedi büyük ihtimal ama benlik hareket değil sevgilisi varken. Bu sefer kızın onun için doğru insan olduğunu söyledi. Daha da konuşmuyoruz sildik karşılıklı rehberden benim isteğim üzerine.
En İyi Cevaplar