İmam nikahı kıyılmış nişanlımla kavga ettik. Kavgada dediklerine göre boşandık mı?

2 haftadır süren bir kavga mız var. O bana ailemden vazgeçmemi istiyor sırf onun yanında olayım diye (okuduğum için ayrı şehirlerdeyiz). İki haftadır hem ailesine hem bana çektirtmedigi kalmadı. Dün gece annemi hastaneye yatırdılar. Benim psikolojim zaten kavga yüzünden baya bozuktu, annemden dolay iyice bozuldu. Bugün nişanlım (imam nikahimiz var) yine aradı ve yine başladı ya gelecen ya gelecen yoksa durumlar kötü olacak demeye. Bende ağladım içimi döktüm. Bana: sen beni sevmiyorsun dedi. Halbuki bugüne kadar hep ben çok emek verdim. Parasız olduğu günlerde bile karnım tok diyordum.

Neyse durum şimdi şöyle. Bu bir kaç ay önce yanlışlıkla kızlığımı almıştı. Ben istemediğim halde. Yanlışlıkla olduğu için sustum. Sonra ki kereler bana hiç sormadı plastik bişey (anladınız işte) kullanmayı. Bende işte kavgada içimi döktüm bana sen sevmiyorsun dedi bende dedim ki: sen bana tecavüz ettiğin an bile ben sustum. Sevmeyen şimdi ben miyim?

Bunu dememle telefonda üstüme tükürmeye başladı. Küfür etti yazıklar olsun falan dedi. Ondan sonra bende Özür diledim (ben yurtdışından geldiğim için ben bazen doğru kelimeleri secemiyorum Türkçede. Doğdum büyüdüğüm yabancı dilden çevirdiğim için tecavüz bu kadsr ağır anlamlı olduğunu bilmiyordum).

Bana bu eskiden çok çok çok kötü laflar söyledi sinirli anlarında. Bana az önce dediki: benim dediklerim senin dediğinin yanında hiçbişey.

Herkesin burnundan bezdirdi 2 haftadır. Millete bulaşıyor. Ailesi bile benden taraftar. Gerçekten herkesin psikolojisini berbat etti. Dün de annemi acil hastaneye kaldırıldılar.

Neyse ben düşüp bayıldım bu telefon konuşmadan sonra. Bana son dediği bu saatren sonra ne beni ara ne ben seni arıyorum. Sonra ben düşüp bayıldım. Bir kaç kere aramış. Sonra mesajlara baktım hakkını helal et yazmış. Whatsapp'ta fotograflar hâlâ duruyor.

Biz imam nikahlıyız. şu an benden boşanmış mı oldu? Ve buna bir çözüm bulmak için ne yapmam gerek? Çok acil arkadaşlar gerçekten yardım lazım.
İmam nikahı kıyılmış nişanlımla kavga ettik. Kavgada dediklerine göre boşandık mı?