Sevgilisini defalarca aldattı benimle ve şimdi yine onunla...

Hoşlanıyorduk birbirimizden ama onun demesine göre ben yüz vermediğim için benden umudu kesip başka bir kızla çıkmaya başladı.

O kızla birlikteyken benimle konuşmaya devam etti, aramızda bir şeyler geçti, yani sevgilisini benimle aldatmış oldu. Beni sevdiğini söylüyordu. Onunla ciddi değilim falan diyordu ama bırakmıyordu da onu.

Sonunda kıskançlığım tavan yapınca sevgilisini aradım her şeyi anlattım, mesajlarımızı falan gösterdim.

Bu kızı kandırdı, yalan söylediğime inandırdı ve ilişkilerini bir kaç ay daha sürdürüp ayrıldı kızdan.

Yaklaşık 7 ay ayrı kaldılar ama güya arkadaş olarak konuşmaya devam ettiler, kız belli ki deli gibi seviyor çünkü her gün mesaj atıyordu, aldatıldığına da hiç inanmadı.

İşte bunların ayrı olduğu süre yine aramaya başladı beni, ben de salaklığımdan yine aynı hataları yaptım ve bir kaç gün önce eski sevgilisiyle yeniden çıkmaya başladığını öğrendim.

Beni kullandığı kabak gibi ortada ama sizce o kızla amacı ne?

Ne ilişkilerin başında ne sonunda hiç sadık kalamadı. Ben bir sebep göremiyorum.

Kızla cinsel olarak aralarında bir şey geçmiyor, sevse defalarca aldatmazdı veya en azından benimle aldatmazdı, sonuçta daha önce kızla konuşmuşluğum var, az kalsın aralarını bozuyordum.

Kızın ona bu kadar ilgi göstermesiyle ego tatmini mi yapıyor? Veya gerçekten seyiyor mu? Seven bu kadar mı iradesiz olur?

Özellikle erkeklerin düşüncelerini merak ediyorum.
Sevgilisini defalarca aldattı benimle ve şimdi yine onunla...