21 yaşındayım. sevgilimle ilk aylar her şey çok iyiydi ondan sonra sürekli kızlara bakmaya başladı ve konuşmaya ayrılmak istedim yalvardı gitme diye düzelir gibi oldu sonra yine başladı. geçen hafta dışarıya çıktığımda tesadüfen bizim sınıftan bir kıızın saçlarını okşarlen gördüm. hiç tepki vermedim. eve gittim en yakın arkadaşına mesaj attım konuştuk ve onu sevdiğimi söyledim çocuğun bana ilgisi olduğunu biliyordum kabul etti beni. bende konuştu. intikam için şimdi sizce napmalıyım ikisinide terk mi etmeliyim yoksa aynı anda bir yere çağırıp öylece bekletip karşılarına çıkıp yaptıklarını yüzlerine mi vurmalıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatarak onun seviyesine düşmüşsün. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Keskin sirke küpüne zarar 😂 Durumuna gülmüyom bu arada ciddiyete geliyom hemen. Seni aldatan adamin suratina tükürüp uzayacaktın hemen, bunlarin özürleri de kendileri gibi sahte olur. Muhtemelen bana vermedin bende baskasina gittim zihniyetinde bir şerefsiz sonradan bakire kiz ararsa kes kafasini ama. Takilma boyle ergen mallarla. Gitsin uckurunun dalgasina baksin sana da ulasamasin bir daha kopar aradaki bağı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında ikiniz de tam birbirinize goreymissiniz.. Al birini vur otekine
19 Yorumla
Soran+1 yılSusup yanlarına mı bırasaydıö
Soran+1 yılHaklısın ne desen yanlış hareket ettim o an aklım mantığım devre dışı kaldı intijam hırs bürümüş içimi
Soran+1 yılİkisindende uzaklaşıp kendi yoluma bakmam gerek ama eski sevgilim kolay kolay bırakmaz peşimi
Soran+1 yılTamamdır her şey için çok teşekkürler :)
Soran+1 yıl😘😘
+1 yılneden sevgilini aldatıyorsun
ayrılmayı secseydin daha mantıklı olmazmıydı?
yani sana yapılanları yapmak ona karşı ne farkın kaldı ondan00 Yorumla
Aferim o şerefsiz olmuş neyse de sen de onun gibi olman gerekmezdi.
04 Yorumla
Soran+1 yılValla o kadar canım yandı ki kaç tane ihaneti yuttum ama bu son damlaydı yanına bırakamazdım
Soran+1 yılAh ah sevgi gözümü kör etmişti bide yalvarıp karşımda ağlayınca
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
31Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. İntikam almak istediğinizi anlayabiliyorum ama doğru olan bu mu sence gerçekten Karşınızdaki kişi şerefsizin teki burada aldatma kimse için önemli değil için soğuduktan sonra Aynaya bakıp kendimden utanç duymam diyebiliyor musun O adam için değil kendin için Unutma bunu yaparsan senin de ondan farkın kalmaz Kendine saygında gider
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ne desen yanlış hareket ettim o an aklım mantığım devre dışı kaldı intijam hırs bürümüş içimi
Soran+1 yılİkisinide direkt silip yoluma bakmalıyım
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler :)
+1 yılEn yakın arkadaşını bunun için kullanıyorsun çok yanlış bir hareket. Senin duygularınla birisi oynadı bu seni üzdü sen gidip o anlamda sevmediğin en yakın arkadaşına sevdiğini söylüyorsun. Bu hikayenin ana fikri nedir en yakın arkadaşına bile güvenmemek mi?
10 Yorumla
+1 yılSiz hepiniz kafayı yemişsiniz yemnediyom psikopatlar manyaklar ulan sizin gibiler yüzünden kime güveneceğimizi şaşırdık
32 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀
- +1 yıl
Aynen öyle.
+1 yıldelikanlı adamın arkadaşı ; arkadaşının sevdiğine yan gözle bakmaz.
delikanlı adam; sevdiceğini aldatmaz, sahiplenir.
delikanlı adamın kız arkadası mı : işin içine kadın girerse olaylar karışır :)02 Yorumla
Soran+1 yılİntikam benim işim itinayla intikam alınır 😊😊
- +1 yıl
etraflıca düşününce, bu olayda masum taraf yok , takıl kafana göre :)
bence bu yaptığın sadece sana verir. Kujsura bakma sana orspu gözü ile bakarlar onlara birşey olmaz.. Hem diğer çocuğun şuçu ne neden sevgisini kulanıyorsun bu yaptığın çok ayıp. Bence en basında sevgilini terketmeliydin.
00 Yorumla
+1 yılSırf o beş para etmeyen sevgilin için seni seven birini harcama.
02 Yorumla
Soran+1 yılKimi arkadaşını mı?
- +1 yıl
Ha ben yanlış anlamışım senden hoşlanan çocuğu kastettin sandım. Boşver takma ikisinide.
+1 yılSevgilin karaktersizleşmişte ayrıl bitsin sende karaktersizleşme aldatmanın intikamı aldatma olmasın kendinide yakarsın
03 Yorumla
Soran+1 yılNolacak ya bir şey olmaz 😀
- +1 yıl
Sen bilirsin aynı karaktersizligi sen yaptıgından hayatta hep kendin gibi kişiler bulcaksın ve baskasına belki hic güvenemeyceksin :)
Soran+1 yılHaklısın sağ ol
Bence ayni anda cagir olanlari soyle got gibi kalsinlar. Sonra ikisine de hadi siktirin gidin de 😂 hatta baska bir sevgili bul onla git ben artik bununlayim de. Super olur ha :)
07 Yorumla
Soran+1 yılYok başka sevgili iş iyice abartı plur 😀😀
Soran+1 yılBirde bir değil iki değil. ayrılmak istediğimde ağladı yalvardı
Soran+1 yılYok ya kesin bitti seviyordum ama artık yeter böyle olacağına onsuz olurum daha iyi
Oglana yakinlasmadin oda gitti baska kiza bakto bu kadar bsit
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kızım tamam sevgilinin anladım da o çocuğun suçu ne onu niye uzuyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yılDiğer çocuğu daha önce uyardım sürekli beni izliyor bakıyordu tamam diyırdu hala beni izleye devam ediyordu oda arkadaşına ihanet ediyordu bir nevi o da suçlu. sırf sevgilimle kabga etmesinler diye ben uyarmıştım
Soran+1 yılYüzleşmeleri daha iyi değil mi ikiside görsünler karaktersizliklerini
Soran+1 yılPeki teşekkürler
ikisinden de ayrıl daha çok koyar zaten onlara bir şekilde öğrenirler :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Ya birak gitsin ikisinide sarsil kendine gel o kaybetti sen degil.
00 Yorumla
+1 yılOzelden yazarsan yardimci olurum, kotu bir durum amacsizca hareket etmissin
00 Yorumla2. söylediğini yapman daha güzel olur mal gibi kalırlar öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kalırlar
abi harbi akıl hastalarıyla dolu bir site bura ya manyakmısınız? vur yüzlerine :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha valla aldatılınca içimdeki manyağı keşfettim 😀😀
- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılOlşatmadan olmaz şimdi madem intikam 😀😀😀
yaw öyle intikam mı olur sana mesaj atam küçük Emrahın suçu ne 😀😀😀00 Yorumla
+1 yılIkincisi daha heyecanli olur. Ama ikinci cocugun bir gunahi yok.
07 Yorumla
Soran+1 yılGünahı yok mu en yakın dostunun kardeşim dediği adamın sevgilisiyle konuşuyor gizlice adam olsa beni kabul etmezdi
- +1 yıl
O zamam baska orayi kacirmisim. Ne konustunuz ki
Soran+1 yılMessaj attım havadan sudan konuştuk arkadaşıyla sonrada pat diye seni seviyorum dedim o da bende seni 1 senedir deli gibi seviyorum falan dedi öyle
- +1 yıl
Kizlar cok tehlilelisiniz vala siz. Bende cocukla sevistin sandim
Soran+1 yılYok artık o kadardadeğil
- +1 yıl
Hmmm
- +1 yıl
Aldatma deyince benim aklima direk o geldi.
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. seni aldatan biri için kendi kişiliğine zarar vermişsin yazık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTamam da yakın arkadaşın suçu yok sen ayartmışsın. Erkeği de boş ver değmez.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılsen nasıl bir düşünce sistemine sahipsin ya :) ortalığı karıştırmakta uzman olduğun kesin :)
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet intikam benim işim 😀😀
- +1 yıl
korkulur ama senden :)
Soran+1 yılİtinayla intikam alınır
- +1 yıl
başka ne gibi fikirlerin var dinlemek isterim :)
Soran+1 yılYok psikopatlıklarım bana kalsın
- +1 yıl
yok kalmasın ya bilgilendir benide :)
Soran+1 yılBaşka bir fikrim henüz yok
- +1 yıl
bulursun konuşurken :)
Aldatma varsa o ilişkiyi sürdürmenin hiçbir anlamı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir de hoş göstermeye çalışıyorsunuz yao da brni aldatıyor diye. Söv yüzüne geç işte
00 YorumlaArkadasinin suçu yok onu maşa olarak kullanmamalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılDiğer çocuğu daha önce uyardım sürekli beni izliyor bakıyordu tamam diyırdu hala beni izleye devam ediyordu oda arkadaşına ihanet ediyordu bir nevi o da suçlu. sırf sevgilimle kabga etmesinler diye ben uyarmıştım
Hey Allahım obur çocuk suçu ney kabul etmesi mi hadi seninki neyse
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. ikinizde de karakter sorunu var..
02 Yorumla
Soran+1 yılSende çok sevdiğin biri tarafından sürekli ihanete uğra bakalım nasıl bir duygu çok sevdiğim için kopamadım yalvardı yakardı kabul ettim sonra yine yapınca bir dersi hak tti
Aşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. O aldatmak sayılmaz.. Vermen gerekiyordu..
00 Yorumla
+1 yılÖffff berbat ettiniz ortalığı ya
16 Yorumla
Soran+1 yılAldatanı adatmak cidden zevktir ve hakediyorlar
- +1 yıl
bir farkın kalmadı onun adîliği kadar senin de var
Soran+1 yılBundan sonra birini aldatmadan önce iki defa düşünsün. susup yamına bırakmazdım
- +1 yıl
Tam ona göresin aslında o da sana göre zoruna gitse de gitmesede bu böyle
Soran+1 yılBen beni seven birini aldatmam sevmiyorsam ayrılırım gitme diye yalvarmam
- +1 yıl
E o zaman ayril bu kadar entrikaya ne gerek? Onun gözünde iyi bişey mi olmuş oldu yani sadece sinirlendi senin değerin yok oldu bir kere
yaptıklarını yüzüne vur
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın karaktersizler
+1 yılne kadar da koalisyoncu bir kız
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha 😀😀
Hersey karsilikli mantigiyla yurume
03 Yorumla
Soran+1 yılBir kere yaptım işte vicdanım rahat değil ama hak ediyordu
Soran+1 yılDiğer çocuğu daha önce uyardım sürekli beni izliyor bakıyordu tamam diyırdu hala beni izleye devam ediyordu oda arkadaşına ihanet ediyordu bir nevi o da suçlu
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılaldatma sevıyesıne geldınmı ayrılcaksın
11 Yorumla
Soran+1 yılBen intikam için aldattım
+1 yıltencere kapak olmuşsunuz aslında bu karakterlerle.
00 Yorumla
+1 yılİkisinide bırak ve kendine temiz bir sayfa sç
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında en güzeli bu
+1 yılSalllla gitsin ipneleri
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen sağ ol
+1 yıluvv sakat mevzular :S
00 Yorumla
+1 yılYakın arkadaşının suçu ne onu anlamadım.
03 Yorumla
Soran+1 yılGünahı yok mu en yakın dostunun kardeşim dediği adamın sevgilisiyle konuşuyor gizlice adam olsa beni kabul etmezdi
- +1 yıl
Hadi diyelim hoşlanıyordu.. Peki sen neden çocuğun kanına girdin böyle yaparak?
O çocuktan kendini soyutlayabilirdin.
Durumu sevgiline anlatabilirdin.
Hadi diyelim sevgilinde şerefsizin teki ama sonuçta sevgilin. Onu hayatına alanda sensin.
Yaptıklarına göz yumanda..
Şimdi senin hiç mi suçun yok?
Soran+1 yılBenim şuçum eski sevgilimi sevdiğim için göz yummamdı haklısın. ama arkadaşına gelince sürekli beni izliyordu sevgilimle kavga çıkmasın diye ben uyardım rahatsız olduğumu söyledim peki dedi tekrar bakmaya devam ediyordu
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. burdan da birini begen onu da cagır
01 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok
+1 yılkan çıkabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılÇıksın yesinler birbirlerini
- +1 yıl
sizden korkulur
+1 yıl2sinide aldat
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya daha fazla uğraşamam
Iyi yapmissin
03 Yorumla
Soran+1 yılHak etmiyorlar mı ama? Hem yalvarıyor gitme diyor sevdiğim için kalıyorum adam hoop başka biriyle diğeride kardeşim dediği adamın sevgilisine yan gözle bakıyor
Soran+1 yılAman yok bacım belasını başkasından bulsun ıona bu kadar yeter 😀😀
Ayrıl ikisinden de.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
seviştinizmi
01 Yorumla
Soran+1 yılHe he seviştik hey Allahım ya hayır
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılAyıp etmisin
03 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim haketti susup yanına mı bıraksaydım bir daha birini aldatmadan önce iki defa düşünsün
- +1 yıl
Ya haklisin ama en yakin arkadas agir olmus fazla olmus hakliyken haksiz duruma dusmussun
Soran+1 yılAğır darbe olsun istedim
+1 yılvay arkadaş ya
03 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀😀
- +1 yıl
usta siz devam edin ya hayatta herşey karşılıklı neticede
Soran+1 yılAynen 😀😀
+1 yılIntikamini al
00 Yorumlaikisinede ver :)
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında