Nikah bağlılığı büyüsü nedir? Bilen var mı?

Erkek arkadaşımda bu büyü çıktı. Evlilik planları yaparken birden benden ayrıldı. Karakteri olmadığı birine dönüştü. Ayrılığın ilk zamanları bence biz barışacağız diyodu. Barışacaksak neden ayrılıyosun dediğimde bir cevap veremiyodu. Sonra zaman geçtikçe bilerek canımı yakmak istercesine hareketlerde bulundu. Şimdiyse nefret ediyo nerdeyse. Her yerden engelledi. Seninle konuşmak istemiyorum diyo. Zaman geçtikçe arttı soğukluğu da. En son gidilen hoca 5 yıl evvel yapılan bir büyü bu çocuk nikahlanmayı düşündüğü için etki göstermiş demiş. Muska verdi. Takıyo şimdi. 121 günlük minimum bir zaman verdi. Ama hala bana karşı bir düzelme yok. Ailesine karşı biraz daha iyi. Arada bir bunalıyo onu rahatsız ediyolarmış galiba. Hoca da bu süreçte sıkıntıları olacak. Evi terk etmeye kalkabilir muskayı çıkartmak isteyebilir. Ne derse yanında olun yardımcı olun demiş. Böyle bir şey yaşayan/duyan/ bilgi sahibi olan var mı? Beni nasıl bir süreç bekliyor habersizim. 8.5 ay oldu bu hale gireli. 60 gündür de muskasını takıyo. Hala üzülüyorum ilk günkü gibi. Alışamıyorum çok özlüyorum. Bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Nikah bağlılığı büyüsü nedir? Bilen var mı?