kız beni çok çaresiz bıraktı elimden bişey gelmiyor ona korkunç derecede aşığım ama o eski sevgilisiyle tekrar beraber oldu benide kullanmış gibi oldu biraz duygularımla oynadı resmen. bu kıza ya kendime bağlama ya da sevgilisinden ayırma büyüsü yaptırmayı düşünüyorum başka yol bırakmadı bana? Sakın kimse bana nasihat vermeye kalkışmasın şirke girdim birkere bu yoldan dönüş yok günahkar oldum. herşeyi göze aldım. deneceğim en son yollardan biri buda işe yaramazsa artık intihar etcem bu canım acısı cehennem ateşi gibi beni yakıyor. hayatımı yaşatmıyor. Bu işlerden anlayan biri varsa bana yardımcı olabilirmi? en azından fikir alayım. onu kendimemi bağlayayım, kısmetinimi kapatırayım, yoksa sevgilisinden mi soğutarayım. Gerçi hacı hoca yollarına pek inanmam insan belki diyor işte. en azından denerim işe yaramazsa intiharı geciktirmiş olmuş olurum. anlayan biri varsa bu işlerden ulaşabilirim ya da tanıdığınız varsa bilgi almak istiyorum.
Cevabın nedir?
Kardesim sirke kostum diyorsun nerden biliyorsun tövbe hic ettin mı? Nerden nereye karamsar hakkında dusunuyorsun.. cok sevdiğin kiz baskasına gittiyse bu dünyada 80 milyon kiz varken neden pesinde koşuyorsun? Sadece saniyorsun senin mı bunlar basına geldi? Ulen benim basima gelenleri sana anlatsam dersin ki af ola abi bilmeden kendi derdimi büyük gördüm.. Ayağın tutuyor mu elin tutuyor mu? Topalmisin sagirmisin körmüsün sakatmisin? Hayir elhamdulillah deyip Rabbim bana hayırlısını ver ve benim duygularım ile oynayanı sana havale ettim desen cokmu? Bunu desen bir kac gun veya ay ya da yıllar sonra belki oyle bir hale gelecek ki senin kapında köpek olacak.. Sen ona kötülük yaparsa büyü isine girersen zaten isin rast gitmez.. Ha intihar mı edeceksin et ulan etmeyen adam degildir.. Rabb'ime ne diyeceksin Allahim ben eşeğim senden cok sevdim birini ona taptım canıma kıydım mı? Ergen ergen harekete girme.. Ac Kuran'ı kil 5 vakit namazını al huzurunu et havale sana bUnu yaşatanı.. Bir gun iyi ki diyeceksin kiymamisim canıma. Ve biri cikacak karşına iyi ki sen ciktin karsima diyeceksin.. Ama intihar edip o kiz ne üzülecek ne ayrılacak intihar oda arkandan edecek. Ne mı diyecek ne kadar salak cocuk gitti kıydı canına.. Hayatına kaldığı yerden devam edecek.. Ya ailen ne olacak düşündün mu? Nasihat vermeyin demissin.. Bu sana nasihat degil bir abi sözü bundan beter yasamış biri olarak kabul et dediklerimi.. Allah yardımcın olsun bir an önce kurtul ask acısından.. Ve Rabb'ine asik ol.. En guzel ask Allahtir !! Sevmek kullarak ask Rabb'ime
12 Yorumla
Soran+1 yılşükürler olsun ayağım tutuyor, elim tutuyor, gözüm görüyor merak etme abim ben herşeyin farkındayım. herkesin derdi kendine büyük. yaşasam ne yaşamasam ne benim gibi milyonlarca insan var ben ergenlik esintisi değil bu emin ol. zaten ben ölüm gerçeği kabullenmiş biriyim. evet en güzel aşkın allah olduğunu biliyordum. allah aşkı tüm aşklardan gerçek ve çıkarsız olanı olduğunuda biliyorum eskiden inancımı kaybetmeden önce. binlerce benim gibi intihar eylemni gerçekleştiren veya gerçekleştirmemiş ama intihar etmek isteyen var. dünyada tek ben deilim. Şeytanda isyan etmeden önce allahın en yüksek rütbeli ilim sahibi olan bir melekti eski ismide azazildi.
Boğa11 ayBuldu mu hocaya iı
En İyi Cevaplar
Saplantı etmişsin, bunun sonu iyi görünmüyor.
Şirk falan biliyorsundur ne deneceğini de , bir insanı öyle ya da böyle sıkboğaz ederek neden esirlemek istiyorsun? Önce bunu düşünmeni , iki kez de intihardan ( ona ders olsun diye yapsan da hiç bir işe yaramaz bu atraksiyonlar ) söz ettiğin için sanırım bir uzmanla bu saplantıyı konuşman en iyi seçenek17 Yorumla
Soran+1 yılşirkide biliyorum, günahıda, sevabıda o beni kendine böylece delicisine sevdirip sıkıldığı zaman beni bırakması bişey olmuyorda benim yaptığımı esirleme oluyor? Bu savaşı kazanmak istiyorum mağlubiyeti kabulleneceğime ölürüm, öldürürüm daha iyi. uzman muzman bana tırs gelir bundan sonra
Oğlak+1 yılOnu neyin ürküttüğüne kafa yorsan daha iyi olurdu. Ölmek de çözüm değil öldürmek de , her ne kadar her hafta 3-4 benzer öldürme haberini okuyor olsak da , aslında bunu yapan kendini kendine ispatlamaya çalışıyordur ve bunun adı aşk sevgi falan değil , direk sahiplenme güdüsünü yenememek. Ya benimsin ya toprağın diye bir şey yok, biliyorum yüzbin tane kendini haklı çıkaracak şey söylemeye hazırsın da , kızın neden senden uzaklaştığı konusunda hiç bir şey söylemeyeceksindir.
Bu bir savaş da değil. Seven , sevdiğinin hayatını ya da canını çalmaz , böyle bir hüküm ve infaz yeteneği hiç bir insanda yok
Soran+1 yılhaklısın. bende ailde şiddet görmüş biri olarak nefret etiğim bir eylemi burada dile getirdim ona zarar vermeyi beceremem kıyamam cani bir insan değilim. hergün haberlerde bende kadına yönelik şiddetden bıkmış biriyim. ona zararım dokundurmaktan korktuğum için kendime zarar vermeyi düşündüm başta yazarken.
Oğlak+1 yılNe kendine ne de başkasına zarar vermene gerek yok ; eğer içinde gerçekten sana yakışır bir mert sevgisi taşıyorsan ki , eminim sen mert birisin bu sözlerine göre. Yapılacak en iyi şey düşünce yapını meşgul edecek başka birşeye yönelmen ve günlerce aynı konuyu düşünmek yüzünden aklnda oluşan mantıksız kısayolların kapanmasını sağlamak. Yapamam dersen , ciddi anlamda bu konu hakkında psikologlar eğitimlidir , gerekirse ilaç yardımı ile düşüncelerinin saplanması engellenir ve sen de mantığı görmeye başlarsın. Gerçi sen ; psikologsuz bile bu acının üstesinden gelebilecek karakterde sağlam birisin ve yapabilirsin kendi başına da bence.
Gülü koparmak kolaydır , önemli olan gülü yaşatmaktır.
Soran+1 yılzaten bu yazdığım sorudanda açık bir şekilde utanıyorum bunu yapmaktandanda utanıyorum. zaten ne kadar sersefil bir düşüncede oldumuda biliyorum. kendimle sürekli çelişiyorum.
Oğlak+1 yılBiraz çelişkilere diren , kendini sakinleştir ve aklında uçuşan fikirleri durdur. Aç televizyonu en azından bul bir kanal ve dikkatini vererek seyret. Yeter ki oluşan mantıksız düşünce kısayolları artık kendini çoğaltmasın aksine kendilerini bitirsin.
Sen yapabilirsin usta... Sevgin mertçe ise, gülü koparmamayı seçersin, güç her zaman güç değildir.
Boğa11 ayBuldın muu
+1 yılBağlama ya da ayrırma büyüsü yapman senin zararına çünkü şu an çol kotu birzamandasın ve sana musallat olmaları çok yüksek belki de oldular.. Kıza birşey olmaz bu tur büyüler bir zaman sonra seni, ve bulunduğun evi çevreni sarar bizzat denendi ve acısı yıllarca çekildi gel geç bu büyü işinden ayrıca bir kız yüzünden hiç değmez bana inan.. Milyonlarca kız var
12 Yorumla
Soran+1 yılo kız benim için çok özeldi ya. kabus falan görmüyor değilim şu aralar. zaten bu tür şeylerle ilgili araştırıyorum bakıyorum bilmiyorum belkide senin dediğin doğru ama çok anormal şeyler yaşıyorum. içimdeki ses hep beni ona yöneltiyor.
Terazi+1 yılBende öyleydm başka şeylere yönel..
+1 yılbana ulaşabilirsin
427 Yorumla
Soran+1 yılcidiysen mesaj atayım sana
Akrep+1 yılciddiyim ugrastım bir ara
Oğlak+1 yılBanada söylesene
Soran+1 yılzaten adından belli oluyor
Akrep+1 yılmesaj atarsan yardımcı olurum
Akrep+1 yılYardımcı olabilirim sana tabi özelden yazarsan istersen.
Soran+1 yılaradan 2 sene gecti artik kalbime gömdüm ve artik herseyin hayirlisi olmasini diliyorum ve herseyi mahser gününe biraktim... ilahi adalete biraktim büyücülük beddua etmek ya da can yakmak bunlarin hicbirine gerek yok kötülük eden ah alan asil kendine yapar hicbir mutluluk baska bir acinin üzerine kurulamaz kurulsada elbet birgün mazlumun ahi cikar bu tür seyler cehaletlikten ibaret kendi aklimi bu tür seylerle mesgul etmek istemiyorum...
Soran+1 yıl@ynssra2192016
Başak+1 yıl@ynssra2192016 bana yazabilir misin
Yengeç+1 yılLütfen banada yardım edebilir misiniz çok ihtiyacım var
Koç+1 yılBana yardımcı olurmusun
Yay+1 yılBanada yardımcı olabilir misiniz?
Oğlak+1 yılBana ulasir misin lğtfen ben mesaj atamıyorum , çok kötüyüm hayattan zevk almıyorum
Kova+1 yılBana yardımcı olurmusun lütfen çok zor durumdayım evet intihar etmeye teşebbüs ettim şuanda üç aydır yatıyorum elim ayağım tutmuyor
Balık+1 yıl@Şirinnn34 bana yardımcı olurmusun nolur
Başak+1 yılBana da söylesene lütfennnnnn
Yengeç+1 yıl@ynssra2192016 bana yardımcı olur musunuz
İkizler+1 yıl@Şirinnn34 kime yaptırdın?
Yay+1 yılMerhaba bana yazabilirmisiniz
Yay+1 yıl@ynssra2192016 bana yazabilirmisin
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
13Cevap
onun hayatına müdahale etmeye ne hakkın var ln kız seni istemiyor iste anlasana git kendine zarar ver ondan ne istiyon onun hayatını mahvetmeye ne hakkın var kızın seni neden başkasına tercih ettiği belli gerçekten seven adam onun mutluluğunu istemez mi gerçek seven adam tek sevdiğim mutlu olsun tek ben üzüleyim demezmi anca kendini düşünüyorsun sanki biz bilmiyoruz ask acısını.
35 Yorumla
Soran+1 yılsen böyle düşündükçe daha çok aşk acısı çekersin mücadele etmediğin, savaşmadığın bir şey asla senin olmaz... aşkta ve savaşta herşey mübahtır
Soran+1 yılgerçekten seven ve delice aşıksan. elde etmek için yapamayacağın şey yok. ben geriye çekilmem geriye çekilmek korkak ve üşengeçlerin işidir.
günahkar oldum demişsin tövbe edersin düşünmüş ama daha yapmamışsın saplantı haline getirmişsin kafanı dağıtacak kursa falan git hem havan değişmiş olur bu ne l*n millet kafayı uçurma raddesine gelmiş neden kendi hayatınızı oluruna bırakmıyosunuz çık şu duygusallıktan
12 Yorumla
Soran+1 yılen mantıklı cevaplardan biri bu ama bir keresinde şirke girmişim. dinden çıktığımı düşünüyorum. zaten bir inancım yok. şuanda neye tövbe edeyim. Yaşadıklarım zor geliyor bana. napayım keyfim yok. kursuda denedim.
Astroloji & Burçlar konusunda 569 cevap paylaştı. gözünü karartmışsın bu belli ama büyüyü gerçekleştiren cinlerdir yani senin kız arkadaşına musallat olacak cinler.. ama sanada musallat olurlar zamanı gelince, çünkü hiçbir cin karşılıksız iş yapmaz sen ondan bişey istediysen , ona bişey vermesinide biliceksin. başına bela alma.
12 Yorumla
Soran+1 yılnapcam bilmiyorum bu işlerden çok iyi anlayan birinden yardım almalıyım. zaten kendimden vazgeçtim yanmayı, bitmeyi, çarpılmayı ya hep ya hiç. tek endişem bunu yapacağım ama aileme, sülaleme musallat olmasından biraz endişeliyim benim yüzümden.
bir arkadaşım geri döndürme büyüsü diye bişey yapmıştı ve gerçekten olmuştu normalde inanmam ama bunu bizzat kendim gördüm ne olduğunu ogrenebilirim denemek istersen
220 Yorumla
Soran+1 yılciddiysen eğer sana mesaj atayım öğrendiğindede yazarsın bana sana çok duacı olurum. denemek istiyorum. yoksa ona kötülüğü dokunacak bir büyü yaptırcam
Oğlak+1 yılBanada söylesene
Yengeç+1 yılBanada yardım edebilir misiniz ben mesaj atamıyorum lütfen bekliyorum sizi 🙏
Oğlak+1 yıl
Kova+1 yılYaptırdınmı yaptırdıysan bana da yardımcı ol
Kova+1 yılLütfen banada yardımcı ol
Kova+1 yılBanada yardımcı olurmusun çocuğum var çok zor durumdayız
Kova+1 yıl@Ellaremira yaptınızmı bana da yardımcı olun lütfen çocuğum var
Kova+1 yıl@Giicffşijgşş athena sana takip attım cevap verir misin
Boğa+1 yılBu konu hakkinda yardimci olurmusun
Boğa+1 yılBanada yardimci olurmusun
Boğa+1 yıl@Giicffşijgşş siz yaptirdinizmi
arkadaşım dua etmek yerne neden büyüye başvuruyorsun büyüyü yapan ve yaptıranın Allah katında yeri yoktur Allahtan iste ne istcksen o sana hakkında en hayırlısını nasip eder
17 Yorumla
Soran+1 yılya intihar diyorum ya ne diyon sen zaten bu kız yüzünde allah katında yerim yok. duayı denemedimmi sanıyorsun.
Soran+1 yılkocaeli
Soran+1 yılaydın biraz zor.
Boğa+1 yıldilek duasi nasil oluyo biraz anlatabilir misin mesaj atamiyorum ben burdan sormak zorundayim
Simdi buyu yaptirsan buyunun etkisiyle ayrilick kndi istedigi icin değil sana donse yine buyunun etkisiyle donicek yapma bnce kendi duygulariyla donsun sana donerse bnde seviyorum ama bekliyorum sadece bir gun glir diye
111 Yorumla
Soran+1 yılo gün geldi bana mesaj attı sonra bişeye kızdı ve sevgilisiyle çıkıyor şuan. beni tamamen sildi artık ondan bir umut yok
Soran+1 yılya tamam senin dediğin gibi tam unutuyordum onla mesajlaştık bir süre. sonra bişeye kızdı ve hemen sildi beni yalvarttı vicdansız ama dinleyen kim sonra baktımki sevgilisiyle barışmış ya ben onun yedekte bekleyen bir erkek arkadaşımıyım ya bu son yaptığı ağrıma gitti yoksa beni sevmiyor diye değil bu büyü müyü yaptırma işi intihar işi.
Soran+1 yılzaten bu hayatta p*içn önde gideni olcaksınki peşinden koşsunlar
Soran+1 yılbilmiyorum nereye kadar sabır, sabır, sabır.
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
+1 yılaslında bir hoca var duydugum ve kesinlikle etklymiş ben gitmedim bilmiyorum ama sana tavsiyem su bence dua et sahsen ben sevgilim için çok dua etmiştim bana ilk başlarda soguktu ama sürekli dua ettim ve şu an bana aşık çok da mutluyuz :))
15 Yorumla
Soran+1 yılevet bir sene boyunca çok dua ettim yalvardım tanrıya. bir şekilde benim numaramı bulup mesaj atmıştı bana bu yazın başlarında bir yandan yavaş yavaş ondan umudu kesip unutmaya başlamıştım halbuki. ama dalga geçer gibi beni bıraktı ve yine sevgilisiyle çıkıyor. elim ayağım titriyor. bir delilik yapabilirim kendimden korkuyorum. eğer mümkünse o hoca benim istediğim şeyi yaptırabileceksem beni onla görüştür.
Koç+1 yılben görüştüremem kendim de tanımıyorum çünkü sadece duymuştum büyü yapıyo falan diye hem sen büyü yaptırdın diyeli sana döndü fakat büyü yüzünden dönmüş olucak ve ben bunun bilincinde olucaksın mutlu olabilecek misin o zaman hiç mi vicdan azabı duymayacaksın?
Soran+1 yılvicdan azabı beni ilgelendirmiyor zaten çektiğim ve çekeçeğim bir azab var hem bu dünyada hemde öbür dünyada bu kadar acımasız olan bir insana bende acımam.
Koç+1 yılYardımcı olur musunuz
Boğa+1 yılBu hocanin nosu varsa verirmisin
Allahını seven şu çocuğa bir kız ayarlasın ilk terkedilmesine aşık olduğunu sanıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılya bir git işine benim derdim sadece kız değil. inat ettirdi bana
mesaj at. Akila ihtiyacin yok ama yinede konuşmakisterim.
12 Yorumla
Soran+1 yılyok belki rahtalarım ama beni görünce benimle kötü konuşmayacaksan ne bilim sen ne biçim insansın gibi hayvan gibi zaten kötüyüm..:(( şimdi müsaitsen istersen hemen mesaj atarım sana
+1 yılKardeşim böyle bişey yaparak hiç mutlu olamazsın Allaha şirk koşup mutlumu olucaksın sanıyorsun boşwer.
11 Yorumla
Soran+1 yılyok eski mevzu zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız sana naptı ya ne oldu anlat bana bunları yapman çok kötü
17 Yorumla
Soran+1 yılilk önce kalbimi sonra canımı yaktı
Cevap sahibi+1 yılnasıl yaktı naptıda yaktı. eğer büyü işine girersen kızdan daha fazla üzülürsün. lütfen kendine bunu yapma. bizde aşk acısı çektik ama unuttuk. bence kendine gel. sen iyi huylu olursan herşey yoluna giricek m etme.
Soran+1 yılumudum kalmadı. zaten iyi huylu olmam beni saf gibi gösterdi herzaman iyi huylu olmak kazandırmıyor
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama. sen güzel düşün. herşey güzel olur. eğer benim psikolojik sorunlarım var dersende bir uzmana görün. hayatını yakarsın böyle. allah o kızdan daha önemli. eğer sen şimdi bu hatayı yaparsan başına çok kötü işler gelir. allah seni hep cezalandırır. şimdiki halini bile özlersin ve keşke yapmasaydım diye allaha yalvarırısın. sakın kendine bu kötülüğü yapma.
Soran+1 yılallahın cezası değilse bu ne peki çok ağır geliyo bana. hergün allaha yalvarıyorum sen al canımı diye
Cevap sahibi+1 yılne kadar zamandır böylesin. bak bende aşk acısı çektim aynılarını yaşadım. ama şimdi eser kalmadı. çokta mutluyum. sen daha yenisin. bunları yaşaman çok normal. allah seni sınav yapıyor. sakın bu sınavdan kalma. kendini sev.
Yengeç+1 yılBana ulasırmısın
+1 yılBuyu yapaninda yaptıraninda dinimizde yeri yoktur dua et.. selam. ve dua ile...
10 Yorumla
+1 yılyaptin mi peki 42 gun olmus?
17 Yorumla
Soran+1 yılvaybe 42 gün depresyondaymışım ha büyü yapmaya gerek duymadım sevgilisinden ayrıldı zaten sonra hergün gizli gizli ağladım odamda geceleri... bişey yapacaksam eğer erkekçe, mertçe kendi başıma yapmalıyım dedim. Şimdi onu büyüyle, duayla kendime bağladım diyelim onun bana yaşatığı acıya değermi yinede onun bana yaptığını ne ben unutabilirim nede bende benimle oynamasına izin verdiğim için ve ona aldanmamının nedeni olarak kendimi afedebilecekmiyim. Şimdilik dayan yüreğim dayan diyorum.
Boğa+1 yılhelal olsun cok dogru bur karar almissin tebrik. ederim. Geri donerse sakin affetme
Soran+1 yıltmm. tşkür ederim. yanlış anlama ama bişeyi merak ettim sorunun üzerinden uzun bir zaman geçmiş nerden aklına esti büyü yapıp yapmdığım?(sadece merak) neden sordunki allah kahretsin falan demiyorum:)) ona göre
Boğa+1 yılya soruyu gordum oyle bir yazmissin ki o kararlilikla gitsen atomu parcalardin :) merak ettim yani iste :)
Soran+1 yılhmm anladım:DAslına evet çok kararlıydım. Ama saçma geldi sonradan bu fikir. İşsiz mahaleli koca karılar gibi ne bu böyle uzaktan uzağa yok bilmem ne kılı onun suyu bunun saç teli elimde tütsü tütmek falan. saçma!!! Çok çok onun canınımı acıtmak ise amaç gerçekten alırsın eline bir tabancayı bir mermisi ne kadarsa ver allah ver allah hergün haberlerde gördüğümüz bir canilik eseri daha sergilemiş olurum. böyle düşünmekte yanlış bir şey tabi tasdif etmiyorum. Ne yapılacaksa namertçe değil açık açık yapmam gerekiyor. Ama böyle söyledim diyede hemen korkma tabiki böyle bişeyde yapmayacağım. kıyamam zaten ona. kendime zarar versem ondan bişeymi eksilecek sanki o sevgiliden bu sevgiliye fink attıp hayatını yaşayacak. bugünlerde bulunduğum şehirden uzağım ve kafamı dinliyorum. hergün hergün ölerek:((
Boğa+1 yılya kiyamam hala ona kiyamam diyosun :) oyle yapsanda kendi hayatini mahfetmis olurdun takmamak en iyisi bnce insanin kafasinda biter hersey ne kadar takiyorum dersen o kadar takinti yaparsin
Soran+1 yılhaklısın hiçkimse kendine batmayan iğneyi acıdan saymıyor...
Sen direkt intihar et bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılvala doğru söylüyon intiharı seçeyim. benim bu yapacağım şey çaresizlik, güçşüzlük.
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaptır da öbür dünyada gör hamını mamını
25 Yorumla
Soran+1 yıliki dünyadanda bir beklentim kalmadı.
Cevap sahibi+1 yılsınavdasın sınavda saçmalama böyle konuşmak kolay tabi bir gör de öbür dünyayı sen
Soran+1 yılvazgeçtim bu dünyadanda öbür dünyadanda ben ciddiyim.
Cevap sahibi+1 yılsen geçsen nolur yanacaksın bir kız için
Soran+1 yılzaten yanıyorum
+1 yılbende bir kızı seviyorum onu kendime nasil aşık edebilirim bunun bir büyüsü var mı gercekten yardim edin
00 Yorumla
+1 yılüç kulfü bir elham oku
10 Yorumla
+1 yılKardeş bunca zaman olmuş naptın ne oldu ne degişti hayatında
00 Yorumlagünah günah
11 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum yapcam yinede günahını çekmeye hazırım
Kardeş senin mana yetmez pot iç
10 Yorumla
+1 yılGÜNAH SAÇMALAMA.
15 Yorumla
Soran+1 yılgöze alıyorum. artık hiçbirşeyin günahını sevabını hesaplamıyorum.
İkizler+1 yılburası sahte onemli olan öbür taraf bir kız için ALLAH'ı karşına alıyorsun farkında mısın sen? Tövbe estagfurullah.
Soran+1 yıldayanamıyorum bu zoruma gidiyor. gururum, şerefim, onurum yerlerde sürünüyor. aklım kaçıcak gibi sanki. herşeyinde farkındayım.
Kova+1 yılSeninle aynı durumdayım yok mu bana yardımcı olabilecek kimse
Merline 1 sor anlar (:
10 YorumlaÇEVİRGEL DUASI OKU ONUN İSMİNE
11 Yorumla
+1 yıl. ...
00 YorumlaYaptin mi
00 YorumlaBuldun mu kimseyi
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Büyüden anlayan biri varmı? bağlama büyüsü ya da ayırma büyüsü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler