Susarım. Sadece bakarım taaa gözlerinin içine. En güzel anımızı anımsarım. Kızıp bıdı bıdı yapacak kadar hatırı vardır. Bunu düşünürüm.
Hem bazen susmak ve bakmak cezaların en iyisidir. Yani ben çok sıcak kanlıyımdır. Alışmış olurdu onunla uzun muhabbetlerimize. Susuyorsam canım sıkkın demektir. Sadece susarım.
İzlerim. Bendemi halen; yoksa hırsızmı girmiş ömre diye.
Söylediklerini tartarım. Empati yapmaya çalışırım.
V. Hugo derki; 'İyi olmak kolay, adeletli olmak zordur.' Herkese dağıttığımız adaleti en sevdiğimize sunmayız bazen.
Ateşinin harı geçince; Kalbinin tahtını yaparım.
... sonra bırakırım pişman olsun.
Kolay olmuyor ev yapmak. Tuğlaları sıraya koymak
Hiç bir toprağa tohum diktinmi kontes? ... zahmetlidir. Tohumdan yetiştirmeyen çiçeğinin kıymetini bilemez.
Beni rahatça kırabiliyorsa, herkese gösterdiği empatik tavrını bana kapatıyorsa yok sayarım. Zaten kim umursuyor ki kırılmaları, kaç kişi? Anca kendi sevmeleri, kendi ihtirasları, kendi özlemleri... Karşı taraf taş yahu (!) Beni ilgisizlik soğutuyor bir de her halükarda haklıyımcı insanlar. Şöyle düşünürüm ben aynı yaklaşımı sergilediğimde tavrı ne olur? Devekuşu gibi başını kuma mı gömer yoksa; gönlümü almak için sakinleşmemi mi bekler. Ve bir de süreklilik arz eden bir durum mu, sürekli beni rencide ediyorsa kalbimi parça parça ettikten sonra geçip bir köşeye kahkahalar atıyorsa olmaz yani bir dur derim. Ben kobay ya da oyuncak değilim!
adamın da kadının da kalitesi kavga esnasında belli olur, gerçek yüzler ortaya çıkar çünkü. tartışırken hakaret eden kim olursa olsun yol veririm gider. selam dahi vermem bir daha.
Bir ilkokul çocuğuyla beraber olduğumu yeni anladım sana hayatta kendin gibi dolu (fos) insanlarla başarılar dilerim der ve ceketimi alıp bir beyfendi gibi çıkar giderim.
En İyi Cevaplar