esmer kızlar nedir bu sarışın kızlara olan kininiz çekememezliğiniz insan sarışın kızları sevmesin kimi sevsin ya melek gibiler
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Ben neden çilli değilim acaba :) beyaz tenli olduğumuz için cildimiz hassas oluyo esmer ten avantajdır yüzdeki lekeyi belli etmez. Esmerlerin hepsi için demiyorum ama geneli beyaz ten sarı saç isterler çevremdekiler o koyu tene sarı sac yaptırıyorlar çingene gibi oluyorlar.. Yani haklısınız sarışınlar kıskanılıyo hıhhh :)
113 Yorumla
Soran+1 yılhelal be esmer kız itirf etmişsin bir şey olmaz sizi de zenciler sever
Soran+1 yılpardon sarışın bir kıza yanlışlıkla esmer dedim yüce allahım bu saf emiz sarışın kız manyağını affet sen esmer kızların şerrinden sarışın kızları ve de bu saf namuslu yüksek karakterli kişiliği mi koru
Soran+1 yılneden nkız
Soran+1 yılneen ya
Soran+1 yılkız benim ifadelerim her zxman komiktir ama biraz da acıdır
Soran+1 yılnedemek sarışın olduğunuz için şükür namazı kılın
En İyi Cevaplar
+1 yılResmimden de anlaşılacağı üzere (Profil resmimden değil) güneşlenince koyu sarıya dönen saçlara sahibim ama saçlarımın daima ateş kızılı olmasını istemişimdir, bence çok iddialı. Tutkunun olduğu yerde alev de olur ve kırmızı yeniden diriliştir. Kırmızı aşkı tüm hücrelerimi ele geçirmiş durumda! :)
012 Yorumla
Soran+1 yılsiz esmerlere bin basarsınız
- +1 yıl
Soran+1 yılkız olamaz şaka maka değil sen gerçekleri söyledin peki erkek de tercihin ne
- +1 yıl
eyaz tenli koyu saçlı ve yapılı olanları tercih ediyorum. (Bkz: sevgilim)
- +1 yıl
Beyaz tenli koyu saçlı ve yapılı olanları tercih ediyorum. (Bkz: sevgilim)
Soran+1 yılsarışın erkek sevmiyon yani beyaz tenli koyu saç nasıl ki mesela çağatay ulusoy gibi mi
- +1 yıl
Soran+1 yılbu tipik esmer kara kıllı anladım kenan gibi
- +1 yıl
Esmer değil, buğday tenli.
Soran+1 yılbuğday ise çağatay diyecen işte
- +1 yıl
Bana pek yakışıklı gelmiyor
Soran+1 yılyakışıklı örnek mesela kim
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılsarışın candır var mıdaha ötesi esmerler kendi hallerine yansın
41 Yorumla
Soran+1 yıltam destek
Esmer sarisinin nesini kiskanacak?
Esmer kadin asildir.04 Yorumla
Soran+1 yılasillik sarışın kız da vardır esmer de ancak ordaoğulu tipi vardır
Soran+1 yılyok sen görürsen çağır balkalım
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
5Cevap
sen esmer ten renginden tiksinip bahsedyosun ama saçtan vuruyosun bu çelişki ne anlamadım ilkönce kendine bir gel sen sonra vıyakla =) ne sarı kafalar görduk ana ağlatan =) berguzel korel gelse.cansu dere gelse.rihanna gelse kabul etmcen o derece yakışıklısın yani vovvvv =)
15 Yorumla
Soran+1 yılallahıma dinime bu saydıkların da çekiciliğin ç si yok sana yemin ederim sarışın kızlar en çeok sevilendir sen neden bu kadar kızdın esmer kız traş ol hemen
Soran+1 yılkıskan tabi sen bikere asil olamazsın hep köle olmuşsun dünya tarihin de peki biz esmer kara erkek nasıl seviyon mu doğru söyle
Soran+1 yılesmer erkek nasıl dedim harbi ol sev bizi
+1 yılvay arkadaş şu siteede sarışınlara candır diyen ilk insan mısın nesin herkes esmerleri öve öve bitiremiyordu bunalıma sokacaklardı insanı :)
konuna 5 yıldızı çaktım222 Yorumla
Soran+1 yılkız sen delimisin esmer kız olmaz var mıacaba bilim henüz esmer lein kadın olup olmadığını araştırıyor sen sarışınmısın
- +1 yıl
evet sarışınım ben
Soran+1 yılo zman sen bir tanesin cansın kansın herşeysin ya peki erkek de
- +1 yıl
erkek de ney?
Soran+1 yıltercihin
- +1 yıl
ten esmer değil de koyu saç koyu kaş renksiz gözler daha çok dikkatimi çekiyor
Soran+1 yılkumral yani çağatay gibi
mi- +1 yıl
kumral mı oluyor öyle bilmiyorum işte çağatay ulusoy kumral ama baya ben daha koyu saçdan falan bahsetmiştim
aman nasıl olursa olsun yaa ben tipe fazla takılmam zaten karaktere bakarım
Soran+1 yıldaha koyu esmer oz man de kara olmasın ney esmer analttığın tipik seviyorsun kenan meela tolgahan gibi
- +1 yıl
bir şey söyliyeyim mi aklımda bir kaç kriter var tip olarak kesinlikle değil bunlar karakter olarak eğer bir erkek de bunların hepsini görürsem kesinlikle etkilenirim hem de çok o yüzden ne saırşınlığı gelir aklıma ne esmerliği benim kalbimin cız etmesi için önce kalbime hitab etmeli gözüme değil
Soran+1 yılkriterlerin ne mesela karakter dedin bir de neden esmer erkek demiyon kızlar esmer erkeklerden hoşlanmıyor mu
- +1 yıl
esmerleri de severim kriterlerime uyuyorsa açıkcası kalbime hitab eden bana ait olan o adamı severim işte
Soran+1 yılönceliğin kişilik anladım ama ten de önceiliğin illa vardır ya
- +1 yıl
bilmiyorum kumral da olabilir çok kara olmayan esmer de ama sapsarı sevmem
Soran+1 yılkumral mı esmer mi
- +1 yıl
öfff ne çok sordun yaa kişisine göre değişir diyorum yaaa
Soran+1 yılsıkıştırdım sa seni özür dilerim lütfen kırma bas tercihini
- +1 yıl
evet bunalttın ama yaa yeter yanii
altta ki cevaplarımı verdim işte
Soran+1 yılallahını seversen ya hangisi kumral mı esmer mi lütfen
- +1 yıl
ay ne garip insanlar var yaa
snane ama bana göre esmer mi kumral mı yahuu şuan şaşkınlıktan güldüm :)
bir de ALLAH'I karıştırıyorsun
ten olarak kumral diyorum o zaman
Soran+1 yılyıkıldım esmer erkek olarak yıktın beni mutlumusun şimdi esmer erkek itici demişti kızlar doğru çıktı ne yapalım biz de rusyaya gideriz
- +1 yıl
niye esmerlerde güzel bknz burak özçivit :)
bu adam kafayı yemişşş... tamam anladık sende esmersin hatta ten renginden tiksiniyosun ama Allahın yarattığı kullarla zorun ne malmısın bence piskolojik desteğe ihtiyacın var tamam kara olabilirsin ama sende bir insansın sonucta... bu arada esmer değilim belirteyim
21 YorumlaEsas soru şu : esmer kız sarışın kız derken acaba ten renginden mi bahsediyoruuzz yoksa saç renginden mi ? onuda bir ara tartışmak gerek :D
05 Yorumla
Soran+1 yılsen esmermisin sarışın mı saç ten ikisi de
- +1 yıl
o zaman iş değişiyor işte. esmer saç beyaz ten her zaman daha hoşa gider erkeklerin. tabi ki bu göreceli ama çoğunluk öyledir. he diyorsan ki beyaz ten siyah ten o zaman beyaz ten daha güzel tabiki ya da böyle hafif kumral bazılarından güzel ama önce sen hangisi ona karar ver :D
Soran+1 yılesmer saç beyaz tenmiş kendini kandır bu esmer kızların yalanı yok öyle birşey acaba öteki alemde varmıdır
Soran+1 yılesmer değilim buğdayım yok bazıları esmer değilim beyazım yerim sizin yalanınızı sarışın kızlar her zaman öndedir çekicidir
+1 yılAbi sorma o kadar kıskanıyorum ki öleceğim neredeyse. Çocuk gibisiniz yemin ederim. 25 30 yaşındasın bir de ne diyeyim.
29 Yorumla
Soran+1 yılyaş 26 evet esmer kezban tenini aç da biraz kendine gel sarışın kızların yanın da eziksiniz hep kabul edin
- +1 yıl
26 yaşındaki adama hakaret edecek değilim. Kusura bakma senin kadar düşmedim.
Soran+1 yılbak sen mesela hangi erkekği tercih ederisn ten olarak
- +1 yıl
Ben buğday tenliyim esmer değilim zaten. Tercihe gelince aşırı esmer ve sapsarı olmadığı sürece renk ayrımı yapmam.
Soran+1 yılbuğday ten en klas tendir erkek de kadındad aslında ne tipik esmer ne sarışın ama işte sarışınlar yok ülkemizde o yüzden işte
- +1 yıl
Yüz güzelliği olduktan sonra ten rengi pek etkilemiyor sanki bilmiyorum .
Soran+1 yılanladım esmer erkek itici değil demi bazıları kro diyor esmere de
- +1 yıl
"Kıro" tabiri ten rengine değil hareketlere, davranışlara vb. kullanılır. Esmer ve yakışıklı, karizmatik çok insan var.
Soran+1 yılgenelde esmerlere kullnaıyolar
Sadece çoğu çilli oluyor ve vücutları lekeli olmaya çok müsait onun dışında bir çekememezlik söz konusu değil niye kinimiz olsun ki sen sarışınlar ve esmerleri bir araya düşürmeye mi çalışıyorsun :)
10 Yorumlasarışın çakma olma ihtimalini düşünerek kıskançlık duyulacağını düşünmüyorum ama zenci kadınlara hep hayran olmuşumdur çok zarif ve asiller
21 Yorumla
+1 yılsarışın ne ya sarışın olunca bir sürü makyaj sürünce güzelleşiyor halbuki esmer kız hiç bir makyaja ihtiyacı yok sürmesi yeter onun oyy çikolatam benim o :)))) (o yok :D )
16 Yorumla
Soran+1 yılal senin olsun çikolatan
- +1 yıl
herkezin görüşü zevki farklıdır
- +1 yıl
hele bakayım bir suratına ekle :D :D
- +1 yıl
makyaj ne ki yani o anlık düzeltiyor güzel gösteriyor belki orjinal doğup öylede ölmeyecek misiniz ne gerek var :)
sabahtan beri yok sarışın böyle esmer kaka pis diyip duruyosun sorularında cevaplardanda anlaşıldığı gıbı esmer candır sen kendi zevkine kus :) :)
04 Yorumla
Soran+1 yılesmer nah candır kızların sarışın olmayanı kız değil bile bilim şuan açözemiyor hangi cins olduğunu sen kendini avut
Soran+1 yılgidyorum zaten sen rahat ol sen de zencilerin olduğu ülkeye gi sana ancak zenci erkek bakar
Esmerleri tek geçiyorum..
Tabi güzellik göreceli..
Kanı sıcak tabiri esmerler için söylenılmıs bence..13 Yorumla
Soran+1 yılkanı sıcak ve titici
- +1 yıl
esmersen güzelsin o kadar
Bütün sarışınları o kadar kıskanıyorum ki kıskançlıktan ölücem:))
07 Yorumla
Soran+1 yılesmer kız hemen kızma seni de zenci erkek alır
Soran+1 yılben senin iyiliğini düşünüyorum biliyorum sen bizi seversin esmer kara erkekleri değil mi
Soran+1 yılçekil değil mi zoruna gitti traş ol hemen
Soran+1 yılesmer ekek nasıl sence
- Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılSarisinlar bir adim ondedir gorsel olarak ayrica hepside kiskanicak değil
117 Yorumla
Soran+1 yılsizi yaşatma ve kalkındırma derneğini kuracaz sarışın kızlar
- +1 yıl
:)) ta saclarini boya yaptirmasinlar kara kasa gitmio bu boya:))
Sarisinlik herkese yakismaz ama esmer olupta cok güzel olanlarda var.
Soran+1 yılesmer olup güzel olan olamaz tabiata aykırı
- +1 yıl
Sen cok seviosn sarisin anlasilan:)
Soran+1 yılyav şöyle diyeyim sarışın olsun kör olsun basarım nikahı şerefsizim esmer itici o ten ıyy midem kalktı ya
- +1 yıl
Ya guzelleride var oyle deme
Soran+1 yılyav yok olamaz darwin amcaya aykırı tıppa aykırı sarışın kızlara hakaret olmaz sarışın kız çarşaf giysin burka giysin yemin ede3rim şerefsizim yakışır güzeldir candır seksyd
r çekicidir- +1 yıl
Peki Teşekkürler sarisin sevgin icin:)
Soran+1 yılnedemek rica ederim hayyatta herzaman esmer kızları yeneceksiniz unutmayın siz sarışınsınız tekrarlıyorum unutmayın
- +1 yıl
Teşekkür ederm:))
Soran+1 yılerkek de hangi ten güzel sizce
- +1 yıl
Benim sevgilim sarisindi ama esmerlerde hoş kirli sakal felan
Soran+1 yılesmer derken bu kenan gibi mi tek tercih hangisi
- +1 yıl
Ben mert gunok gbi seviorm esmerden ornek vercek olursak burak yilmaz hos
Soran+1 yılanaldım önceliğin sarışın ne ayapalım kader
- +1 yıl
:)))
Soran+1 yılgül tabi sarışın bayan gül şu kara erkeğe
+1 yılYalnız ben esmer bir kızım ve sarışınlarla hiç bir sorunum yok hatta benim kankam sarışın nerden uyduruyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılBir sorunumuz yok sarışınlarla ;) Esmerin de sarışının da kendine göre cazibesi var muhakkak :)
024 Yorumla
Soran+1 yılbence kıskanıyor çoğu sizin erkek de esmer olmasını nasıl istermisiniz
- +1 yıl
Adam olsun yeter ya ne esmerler var bir b*ka yaramıyorlar k.bakmayın
Soran+1 yıltamam da erkek de önceliğin ten olarak
- +1 yıl
Esmer
Soran+1 yılgüzel bu işte ama sizin gidriniz olmuyor sarışın kızların yanın da ya
- +1 yıl
Doğal Sarışınsa ve benden güzelse tabiki deee :)
- +1 yıl
Beniim bir iddaam yok :)
Soran+1 yılkeşke her esmer kız sizin gibi tarfsız olsa ya sevdim sizi
- +1 yıl
Ama haksız mıyım ? Güzelinde güzeli var bu kaçınılmaz bir gerçek kabullenmeliyiz bu durumu
Soran+1 yılhklısın da ben esmer kzın güzeli olcağına inanmıyorum ve gördüğüm genel böyle düşünüyor sizin esmer erkek sevmeniz güzel peki neden esmer erkek
- +1 yıl
O sizin bakış açınız tabiki saygı duyuyorum bana çirkin dediniz :) Ayrı bir havası oluyor kirli sakal vs :)
Soran+1 yılsize çirkin demedim esağfirullah size deseydim şuan vicdanen çökerdim peki esmer erkek derken kenan mı kast ediyon yoksa çağatay gibi mi kirli sakal demişsin de ya memursa
- +1 yıl
çağatay ile Kenan ı karşılaştirsak Çağatay
Soran+1 yılozman sen buğday seviyon tipik değil bu arada sen esmerlerin istisnasısın gerçekten güzelsin
- +1 yıl
Öyle o zman onun braz daha esmeri daha hoş olablr teşekkür abi
Soran+1 yılabi mi şimdi yıkıldım işte daha esmeri olmaz ozamn tipik esmer olur kızlar hep buğday seviyor ya
- +1 yıl
:D
Soran+1 yılabi dedin bana ya
- +1 yıl
Ben herkese abi derim
Soran+1 yılnasıl ya
- +1 yıl
Sana özel değil Demek
Soran+1 yılanladım da ben de sana abla diyeyim
- +1 yıl
dee :)
Soran+1 yıldiyorum abla abla...
bende sarışınım bende anlıyamadım:)
04 Yorumla
Soran+1 yılkıskança kara kızlar çok etrafda kendinize dikkata edin sarışın hanımefendi
Soran+1 yılaynen esmer canmış her türküde esmer kızlar varmış ulan sarışın kızlar türkiyede olsun kim bu kara kıllılara bakar sarışın olsun kör olsun kızdırdın beni ya
Soran+1 yılberenn hanım siz bence bu saplara cevap vermeyin sarışınsınız ben bile erkek olarak sizi kıskanıyorum ya sarışın kızlar candır kandır hayatır ben sususuz yaşarım ama sarışın kızlar olmadan yaşayamam
Kumrallar ne oluyor ? :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbuğday mı oluyor kumral
+1 yılBenim için vereni makbüldür
02 Yorumla- +1 yıl
şerefsiz
Soran+1 yılkardeşim yol al
+1 yılesmersen güzelsin o kadar
00 Yorumla
+1 yılesmer kızlar daha ilgi çekici geliyor bana..
00 Yorumlabenimde sarışından midem bulanıyo.
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Esmer kızlar neden dünyada sarışın kızları hep kıskanır çünkü sarışın kız her zaman candır
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler