Herkeste bir sarışın sevdası anlayamıyorm.
Fotodaki abla da güzel ha

Herkeste bir sarışın sevdası anlayamıyorm.
Fotodaki abla da güzel ha

sarışın olmak bir gen mutasyonudur ve eski toplumlarda çok fazla olmadığı için genellikle o kişi çok üstün veya farklı kılınmıştır, bu geçmişten gelen bir şey. türklerde bu kadar çok sevilmesi de bundan dolayı. çünkü genellikle erkeklerimiz kara murat kadınlarımız tomris han gibi olunca insan farklılık istiyor...
Tomris'in gerçek görünüşü ne ki?
@DedektifMinnie yani tomrisi ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama genellikle türk mitolojisinde gözü pek savaşçı bir kadın olarak betimlenir. gerçek görünüşünü hiçbir zaman bilemeyiz. burada benim bahsettiğim şeyi anladığını umuyorum.
Hayatını okudum. Çok saygı duyduğum bir kadındır. Sadece görünüşü ile ilgili pek bir şey okumadım. Bu yüzden merak edip sordum. Cevap için teşekkür ederim.
@DedektifMinnie rica ederim...
Cevap
18Cevap
güzellik algısı yüzünden olabilir
Erkekler sarıyı daha çok sevdiği için. Sürekli sarışın diye sayıklıyorlar. Ben sarı yapmadım o ayrı.
Mine değil, Minnie.
Dip boyası gelmiş çakma sarıların diplerini sulu boyayla boyayasım geliyor o kadar irite oluyorum
Ah elimde yetki olsa direkt sahte sarışınlığı yasaklardım ama maalesef yok. Gerçek sarışın görmek istiyorum çok mu istiyorum?
Ülkede sarışınlara özel bir ilgi var özellikle erkekler tarafından kadınlarıda etkiliyor tabi bu ilgi
Ben çoğu rengi denedim. Siyah, kızıl, kumral, mor , kahverengi, sarı. Sarı dışında çoğu yakışmadı misal
Bilmiyorum ama genele vurmamak gerek
Ben istemiyorum misal
Genelde sarı ilgi çekicidir çünkü ama kuzey ülkelerine gidersen tam tersidir.
Sarışın olmak isteyip esmer severler oda ilginç mesela
Sarışın ya da esmer olunmaz, nasıl doğduysan öylesindir. Boya ile bu kavramlar değişmez
Aslında hepsi güzel fark etmiyor sarışın esmer ama yakışan var yakışmayan var.
Sarı saç herkese yakışıyor çünkü esmere bile ayrı hava katıyor mesela kızıl falan çoğu insana yakışmaz o yüzden sarı
Kara kafa mı olmak isteselerdi yavrum?
Yo ben sarışın olmak istemem esmer de olmak istemem
Kumralım en güzeli bence
Birbirine benzemez yarışı
Sarışın olunmaz sarışın doğulur
Bende esmer olmak istiyorum 😖😖😖
Fotodaki abla da güzelmiş yani hak verdim
Bende yok ya ben doğal saç rengimi çok seviyomm
Bu ne olsa yakışır ahhd
Kızıl plsa daha çekici olurdu
Kendi adina yaz
Güzellik algısı