Tartışıyoruz haksız olduğunu anlıyor ama kabul etmiyor ben haklı çıkınca da şiddete başvuruyor haklı olduğumu bildiğim için söylüyorum bu sefer sinirleniyor susunca da konuşuyor iki saat ama ne olursa olsun dövmesi yanlış ayrıldım kaç oldu bu yeter artık 4 senelik sevgilimden de şiddetten dolayı ayrıldım bu geliyor bana diyor ki kavgamızda ondan bahsediyosn bana eğer ki bana vurmasan onu hatırlatmazsın zaten. Bana vurman bana onu hatırlatıyor gelmiş dün bana mesaj atıyor trio atıyor ulan yağmurdan kaçarken doluya tutuldum ben 4 senelik adamdan ayrıldım ben sen 10 aylıksın senden neden ayrılmayayım?
Allah belasını versin, şerefsiz. Siz kadınları anlamıyorum, sizi çok güzel sevebilecek bir sürü adam varken, nerede akıl sağlığı bozuk adam var onları buluyorsunuz. Böylelerinden uzak durun, sonucu ne olursa olsun uzak durun. Hiç bir türlü size ulaşmasına izin vermeyin. Duru çok ciddileşirse en yakınlarınıza söyleyin, sakın korkmayın. En son ihtimal polise gidin...
Ayrıl tabi kızım. Kimsenin kimseye el kaldırmaya hakkı yok. İyi yaptın ayrılarak, gözün hiç arkada kalmasın. O şerefsiz keşke cezasını çekse. Çok üzüldüm olana çok geçmiş olsun...
öncelikle o aşağılık insandan kurtulmuşsun şükret. ya bir bayana el nasıl kalkar aklım almıyor. rabbim kadınları korumamız için kayırmamız için bizlere talimat vermişken. eğer ki tekrar dönersen ona bu yapılanları hakediyorsun derim sana.
hala aklım almıyor bu yaptıklarına onun. elleri kırılsın. yahu ben bir kadınla karşılaştığım da en yakın arkadaşım da olsa argo bile konuşamıyorum kaldı ki küfür el kaldırma. çok geçmiş olsun umarım gönlüne göre birini bulursun.
Bak bir avukat olarak konuşuyorum; Şiddeti uygulamadan önce uygulayabileceği hissiyatına kapıldığınız an o adamı hayatınızdan çıkartın. Arkadaşlar siz deli misiniz? Bir tokatı bile kabullenmeyin. Önce bir tokat atar daha sonra o tokat yerini yumruklara bırakır. Bir bakmışsınız her yeriniz yara bere içinde. Şayet mezara girmek istiyorsanız hayatınızda katil potansiyeli olan bu erkekleri tutmaya devam edin.
Senin baban abin falan yok mu? Ayağınız yere bassın ya biraz. Ne cesaretle sana vurabiliyor? Sende de hata var demek ki.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Babam abim var üniversite okuyoruz biz haberleri olsa yaşatmazlar. Tek bir sinirde hemen dövüyor ben de bir hata yok hem olsa da dövmeye kesinlikle hakkı yok !!
En İyi Cevaplar