Nişanlıma Hasta Olduğumu nasıl söylerim... Acil yardım plsss?

Merhaba arkadaşlar 2 hafta oldu sevgilimle ayrıldık. yaklaşık 3-4 yıllık bir ilişkimiz vardı. 1 senedir de nişanlıyız. bu arada yaşım 19 biliyorum çok erken bir yaş. Sevgilim anneme takıkdı yani iyi anlamda. Annem sevgilimi kabul etmiyordu oda kabul ettirmeye çalışıyordu.
Onun yakın olduğu bir ablası sürekli facebook' ta beraber fotoğraflarını paylaşıyordu. o paylaşanda annemin yakın arkadaşı. Bende sevgilimi denemek için dedim ki annem diyor ki bu kızın g*tünde kurt mu var sürekli geziyor dedi annem dedim. tabi tabiri caiz ise açtı ağzını yumdu gözünü o kim oluyor bu ne terbiyesizlik vs. vs. bende sevgilime anneme laf edenin benim hayatımda yeri yok dedim ve ayrıldım. it gibi pişmandım da çünkü aşırı yok seviyorum.
Tam acaba özür dilesem mi ki diye düşünürken doktor kansersin dedi. bende sevgilime seni aldattım başkası vardı vs. dedim. şimdi doktor yanlış teşhiş KoAh hastasısın dedi orta derece. sevgilimle barışmak istiyorum. çünkü şu an bile onun başkasıyla olacağı düşüncesi öldürüyor beni. ne yapmalıyım barışayım mı barışmayayım mı,? ne diyeyim nasıl özür dileyeyim. Lütfen yardım edin. beynim durdu benim. iyice oduna bağladım yardım plssss.
Güncellemeler
+1 yıl
Evet Arkadaşlar Dün konuştum analttım herşeyi. en eskisi gibi olmak istmiyorum dedi. bundan sonrası tabikide kendi bileceği bir iş ama olsun canı sağolsun be..
Nişanlıma Hasta Olduğumu nasıl söylerim... Acil yardım plsss?