Her an ulaşılır oldugunda kıymetin kalmıyor emin ol bundan. Olmamasi gerek ama oluyor. sen ona her an ulasamiyorsan o da sana ulasamamali mesela dengede gitmeli.
Kaçmak kovalamak işi salkların ve sonsuza kadar aşktan yoksun kalacak andavalların işidir... sevmek sevilmek için, iki kişinin birbirine karşı böyle ergence işlere girişmeyeceğine eminim... Girenler s. zme salak ve hep kaybedecek olanlardır... cvp vermeyip kaçıyorsa sevmiyordur.. arada geç cevap veriyorsa da bu sevmediği anlamına gelmez, sadece işi vardır ve cevap veremiyordur...
Bazıları nezaketi bununla karıştırıyor. Ben her telefonu muhakkak açarım. İşim varsa meşgül olduğumu söyler kapatırım. Birinin telefonunu meşgule atmışsam ya gerçekten aşırı meşgulüm ya da o kişiye karşı kırılmışım demektir.
3 saat sonra atilan msja 3 saniye icinde cevap verdigimz icn bu haldeyiz zaten. Onceleri saatlerce yszmazdim o arar o yazardi simdi degistim ustune titriyorum ama o iplemiyo. bunun sebebi cok ustune titremek
Bu kişiye göre değişkenlik gösteren bir durum da olsa genelleme yapmak gerekirse insanoğlu zoru sever. O nedenle ulaşılamamak her zaman revaçta olan olmuştur
Rvet azaltır ben karşıyım her an sohbete. Bekleyeceksin kardeşim jaftada bir konuş buluş özleyeceksin merak edeceksin duyguların olmalı. O ne öyle her an yan yana duygu bile hissetmezsin...
Valla her anını anına sekretiriymis gibi beklemiceksin kazanmak ve değer görmek istiyorsan için içini de yese geç kazicaksin 1 kere aradımi açma bırak 2incide aç duymamisim filan de bak gör nasıl kaybetme korkusu yaşatinca değer kazanicaksin 1 hafta uygula kesin net çözüm degerlisin 👍
En sinir olduğum şey mesaj atarsın ararsın meşgulüm diye çeşitli bahaneler uydurmasıdır. Ama o mesaj atar arar meşgul de olsan zaman ayırırsın elimin altında çantada keklik derler sonra
İlgisini azaltır nede olsa cepte elde mantığı ile..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ilgi niye azalsinki mesaj atiyo gördugun halde musait olfugun halde niyr cevap vermiyeyim beklemek insani sıkar ben sıkılıyorum en azindan hemen cevap almak onun bana verdigi degeri gosteriyo bence
Insanlar zoru sever ve iatedikleeini elde ettikleri zaman hevesleri kacar ya da heveslerini almis olurlar o yuzden zor olmak her zaman iyidir. Istesigi zaman ulasabildigi bisey olursa bir degeri kalmaz.
Kızları anlamak kolay mı peki? Ben arıyorum mutlaka ya meşgule atıyor ya da cevap vermiyor iki saat sonra kendisi dönüyor aramissin diye. insanlık bizde ki aninda açıyoruz sonra telefonu.
En İyi Cevaplar