47yaşındaki müdür yardımcısına aşık oldum ve ben 18 yaşındayım ne yapmam gerek?

adam evli ve 47 yaşında çok yakışıklı yaşına göre ve çok karizmatik. Sürekli bir benimle ilgilenme çabasında sosyal medaya hesaplarından okuldan tek birbirimizi takip ediyoruz ve ben sürekli ölüme ilgili şeyler paylaştığım zaman ölmek yok yaşamak var yaşayacaksın yaşamak zorundasın diyor ve gözlerinin içi konuşuyor ve benimle konuşurken. Diğerleriyle konuşurken dikkat ediyorum gözleri kopkoyu bakıyor resmen mesela geçen gün okulumuzda voleybol maçı vardı bende takımdaydım herkes kısa şort giymişti bende dahil beni gördü o günde nöbetçiydi görür görmez gözleri ateş ediyordu resmen one kız git çıkar çabuk dedi bana giydirmedi onu bende inadıma giydim ve benim yüzüme bakmadı 1 2 ay boyunca taaki ben nöbetçi olana kadr ben nöbetçi oldum aşağıda oda nöbetçiydi o gün beni ağlattı suçsuz yer bağırdı bana başka şeye sinirli diye sonra diğer hafta yine onunla aynı gün nöbetçi oldum ve bu sefer çok mutluydu sürekli bir benimle konuşm çabasındaydı hala da öyle daha da bir samimi olduk her gördüğü yerde gözleri gözlerimi delercesine uzun uzun parıl parıl bakıyor resmen mesela ben nöbetçi olduktan 3 gün sonra arkadaşlarımnöbetçiydi bende o gün iyi değildim ve ağlıyordum onun odasında da o dahil 2 tane müdür yardımcısı var birisi orta yaşlarda kilolu her neyse işte ağlayarak gittim beni çağırmış beni gördü direk gözleri gözlerime kenetlendi e... değil mi ya yoksa yanlış mı görüyorum dedi neyse ben çıkim siz konuşun kadın kadına rahat rahat dedi neyse aradan 2 ders geçti ben arkadaşımın yanına indim oda onların yanına geldi e... naptın nasıl oldun konuştun mu hocanla dedi konuştum ama anlatamadım dedim neys eişte sonra bu benim kafam dağılsın diye arkadaşım hocam gömleğiniz çok güzelmiş dedi hocada direkmen bugün e... bakmadı bana gömleğimi beğenmedi dedi felan böyle işte ne yapmam gerek ADAM gibi akıl verin lütfen hakaret aşağılama olmadan !!! çok yardıma ihtiyacım var ne yapmalıyım ne yapmam gerek
47yaşındaki müdür yardımcısına aşık oldum ve ben 18 yaşındayım ne yapmam gerek?