"İnsan evlenince tek o insanla evlenmez, aynı zamanda onun ailesi ile de evlenir." der annem hep. Bu yüzden o ailenin iyi olması gerektiğine vurgu yapar. Bende hem bu günün öneminden, hem de bu söylemden hareketle bu soruyu sormak istiyorum: Aile bağları kopuk olan bir erkekle/kadınla evlenir miydiniz? Evleneceğiniz kişinin aile yapısı sizin için ne kadar önemli? Neden Aile Günü Kutlanıyor? 1995 yılında Birleşmiş Milletler bu yılı Hoşgörü Yılı olarak ilan etmiş ve o yıl Aile Günü'nün teması "Hoşgörü Ailede Başlar" şeklinde belirlenmeye başlamış. O tarihten bu yana da, toplumun temel birimi olan aileye ilişkin konulara kamuoyunun dikkatini çekmeyi ve bu yöndeki eylemleri öne çıkarmayı hedeflemek maksadıyla her yıl Aile Günü olarak bugün kutlanmaya başlamış. #AileGünü
Bugün, Uluslararası Aile Günü! Aile bağları kopuk olan bir erkekle/kadınla evlenir miydiniz?
Ailesiyle belli hir gerekce sebebiyle arasi kotu olan biriyle evlenilebilir sirt donmekte olmaz.. lakin benim icin aile ve aileye saygi cok fazla onemli. Kendi annesine babasina saygisi olmayanin benim anneme ve babamada saygisi olmaz.
Uluslararası aile günümüz kutlu olsun :) Hepimiz ailemiz ile mutlu mesut yaşayalım inşallah dargınlık olmadan, üzüntü olmadan :) Nedenini öğrenip ona göre bir aile yol haritası çizerim :D
Sebebinin ne olduğuna bağlı. Sonuçta onun ailesiyle evlenmeyeceğim, lâkin ailesine durduk yere saygı duymayan biri de benim gözümde pek değerli olmaz. 💦
Zor bir durum ya bence ben aıle bağlarına deger veren bırıyım toplumun temel tası sonucta bunu anlamayan bırısı ılerde senın onemsedıgın konularda tepkısız kalınca sorun olusturabılır
En İyi Cevaplar