Yatakda kahvaltımı olur ne öyle ya kimden geliyor bu adetler birkere hijyen olmaz yatağda yemek dökülür artı bizde çay var sabah sabah ters hareketle haşlanırsın
Yatakta yemek günah diyen sevgili. Sonra böyle tepsiyi alıp aşkım gel yere sofra serdim oraya oturalım valla hemen yataktan kalkar yere oturur sofranın altına girer bir tane öpücük kondururum sevdiğime ardından kahvaltı yahahaha çok iyi oldu hayali yav
her ikiside dogru degildir bir özür yoksa yatakta el yüz yıkanmamış abdest alınmamış bir yemege iltifat köpegin yedigi yemek kabına yemek koyup yiyen batıllılar gibi olmamalıyız bence ben yatacagım yoruldum yazmıya devam nöbet sana aiddir can hayırlı geceler efendim
Yatakta yemege evet diyen kisi bana gördir, simdi ben kalkacam erkenden özenerke kahvalti hazirlayip yataga getirecem oda yatakta yemek gunah deyip mutfaga göturecek ve romantigi bozacak lye bir esle ömur geciremem ben, kahvaltiyi yatagina getirince mutlu olan bana cilve yapan naz yapan kadin isterim, yatagina kahvaltiyi getiirnce bird eustune sen yedir bana askim diyecek :)
her zaman olmasa bile arada bir süpriz yaparak yatağına küçük bir kahvaltı tabağı götürmek isterdim.. arada hastalandığında bir tas da çorba içirdim mi benden mutlusu olmazdı :) gerçi hasta olmasın hiç :)
ikisi de değil. yatakta yemek günah diyen hiç değil sjdjxsj mesele yatakta yemenin günah olması falan değil direkt pis olması ak. kalkıp adabımızla kahvaltımızı hazırlayıp yiyelim, böylesi en makbulü
Hadi günah değil diyelim ekmek kırıntısının peynir diliminin yattığım yatakta tenime ya da pijamalarıma yapışmasından iğreniyorum. Mümkünse masada hazırlayacak olandan alayım..
Yatağa getiren sevgili (yatakta yedikten sonra güzelce yatağı temizlersen günah olmaz) ekmek kırıntıları ile uyursan nimet e saygısızlım olur çünkü o yatağı farklı amaçlarla da kullanıyosun
En İyi Cevaplar