Kuzenime teklif ettim “seni abi olarak görüyorum” dedi sizce seviyor mu?

küçüklükten beri birbirimize karşı ilgiliyiz o bensiz duramaz herzaman arar mesaj atar buluşuruz yemeğe gideriz aktivite yaparız sadece o ve ben. bikeresinde kız kardeşimize yanımda götürdüm surat yaptı mesela. bende dayanamadım teklif ettim abi olaral gördüğünü söyledi ama aramızda 3 yaş var. böyle dedi ama ben evlerine gittiğimde hiç olmadığı kadar güzel giyinmişti ve peşime dolandı. ben evlendim boşandım hani bir hataydı 3 ay sürdü. o esnada bile yanımda bu vardı acaba bu durumu bahane ediyor olabilir mi. bunları yaşadık ama geçen mesaj atmış müsaitsen gel beni al gezmeye gidelim. bende gitmedim kafam kazan gbi oldu. eminim seviyor ama ne yapabilirim hiç bir fikrim yok ablası annesi falanda bizi yakıştırıyor benide çok seviyorlar ama kız abi dedi bomba patladı bir akıl verin kıZ 28 ben 31 yaşındayım
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar babamın amcasının kızı kuzenim

bir anlayın dinleyin sonra artistlik edin olmaz mı?
Güncellemeler
+1 yıl
ve bu sorumuzda da anladık ki bizim milletimiz yargılamayı çok seviyor anlayıp dinlemeden atıp tutmayı çok seviyor.

insanlıktan nasibini almamış kişilere diyecek laf bulamıyorum.

Bu kadar kültürsüz bilinçsiz cahil düşüncesiz kaba bir topluma sahibiz

güzel görüş paylaşan arkadaşlar Allah razı olsun sizlerin var olduğunu görmek mutlu ediyor
Kuzenime teklif ettim “seni abi olarak görüyorum” dedi sizce seviyor mu?