Memeli ve memesiz canlılar vardır. Memesizler yumurtlayarak çoğalırlar. Memeli canlılar ise doğurarak. Yavrularını emzirerek kendi sütleri ile besleme imkanları vardır.
'İnsan' memeli familyasından. Bu bu kadar basit. Büyük göğüs için bir kıza giden erkeğin psikolojisini incelemek lazım.
Bu ve bu gibi şeyler yüzünden. 2005 yılından bu yana evlenen çiftlerin 10'da 7'si boşanıyor. Bozulan eğitim sistemi maalesef ürünlerini vermeye başladı.
Kimsenin giydiği etek, Göğüs ya da degajesi beni zerre kadar ilgilendirmiyor.
-Eeee erkek değilmisin arkadaş neye göre yani o zaman?
-Faziletli insanlar dikkatimi çekiyor. Bilgili, zeki, kitap okumasını bilen, özgün bir karakteri bulunan, beynindeki parıltının gözlerine ışıltı olarak düşmesi, Ortak hobiler, beğeniler...
Bir çok şey. Ama bunların arasında cinsel görünüş yok.
Binbirtürlü şey var çünkü, Allah kimsenin başına vermesin arkadaşlar ama ülkemizde kanser vakaları çok fazla. Büyük firmaların;denetimi zayıf kanserojen mallarını pazarladıkları bir pazara dönüştük. Her kanser türü gibi, Maalesef bayanların en büyük sorunlarından birisi meme kanseridir. Risk üzülerek söylüyorum ki çok büyük.
Göğüs büyüklüğüne göre mal beğenir gibi seçtiğiniz bayanın; Göğüslerini kaybedince boşayacakmısınız?
... ve gariptirki kadın nüfusumuz erkek nüfusumuzun neredeyse üç katı. ... ülkemizin kızları gerçekten eşya olmak mal olmak mi istiyor? Yoksa ülkesine faydalı herkesle eşit hakka sahip insanmı olmak istiyor anlamayamaz oldum.
Büyük göğüs bu değil yalnız büyük göğüs 90 hadi 95 olur bu arkadaşlar sağılmamış mağdur inek gibi duruyolar bundan etkilenen erkek annesini rahat 6 sene emmiştir
İğrenç duruyor. Avantajlı diyen hangi sebepten dedi acaba. Ben orta büyüklükte , hafif sarkık ve meme uçları yukarı doğru füze gibi dikili memeleri seviyorum. Ama erkek tavlama konusunda ilk sırada kızın anti feminist olması gelir. Feminist bir kızla arkadaş bile olmam.
bu resimdeki 5 kadına sor bakalım sizce dahamı mutlusunuz diye :) hiç gerek yok biliyormusun buyuk ya da kuçuk olmasına en son yapacağı işler sırasıyla.. Yemek, çamaşır, bulaşık, çocuk bakma, temizlik, izdivaç programı izleme.. yani en son Pınar nolduuu diyecektir birileri çaktın dimi :)
Bu kadar büyük gögüs de tehlikeli mazallah atakta bizi boğar falan :D esprisi bir yana büyük gögüs pek sevmem çünkü ileride çocuk olunca iyicene sarkar eşim olacak kadın bir de kendini triplere sokar falan
Çok siktiri boktanlar genetigimize felan kodlandigini nerden biliyonuz sizi iyi yemisler ben gayetde kucuk memelilerden hoslaniyorum ve buyuk memelilet sekste hic islevsel olmuyolar kesinlikle buyuk meme iticidir ortasi bile zar zor kabul ederim bence sarisin kadinlar genetigimize guzel diye kodlanmis ve meme ile kimse guzel olmaz cildinin tonu parlakligi boyu huyu zevkleri bir kadini guzel yapar meme ise iter genetige kodlanmasida düzmece sizi yemisler.
Genc kiz iken oldukca havali ve cekici . Ancak olgunlukla ve cocuuk sonrasi bada tam bela ikinci bir gobek gibi.. Bele yuklenen yuk de cabasi siz kizlar 75 bedenseniz sanslisiniz demek.
Ben kilodan ve resimdeki kadar büyük göğüslerden iğrenirim. Midemi bulandıracak kadar iğrenç geliyor bana. Bu benim için böyle. Bir başkasını hoşuna gider, saygı duyarım. Ama bu kadar iri meme istemem kadında.
bence büyük göğüslü hatunlar sekste kullanışlı olmuyor. yani bu resimdeki gibi olursa bunları anca su aygırı filan emse yeridir. benim sevdiğim armut ya da ayva büyüklüğünde olacak.
Ne kadar büyük? Meme dediğin çok çeşit var büyüğünde küçüğünde çok güzeli var şekli nasıl ve ne kadar büyük ve ya ne kadar küçük ve nasıl şekilli kıyasladığın memeler :)
En İyi Cevaplar