Tatlı
İdare eder
Çirkin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Senin parmağına elindeki bakıma bakılırsa sen ona fazlasın. Sönük kalmış senin yaninda beybi 👍
Tesekkur ederim o cok ozen göstermiyor normal sportif ben ona kıyasl baya şık biriyim bütğn çevrem bunu söylüyor annem dahil
Seviyorum ama beni çok kırdı dünden beri konusmuyoruz bilmem ne olur aramazsa aramayı dusunmuyorum
Bencede değmez çünkü gerçekten ben bile senin kendine yazık ettiğini sadece elinden anladım. Salla gitsin ondan uzaklastigin an, ne gençler gelip kapını çalacak boşver. Sportif oluşu falan filan hikaye. Kilosunu koruyan her erkek sportif görünür zaten, önemli olan diğer erkeklerden farklı olarak bakım yapıp elit sınıfa girmek ya da en azından elit görünebilmek. Salla gitsin
Haklısın saçı bile darmadağındı yanıma geldiginde sanki siradan biriyle gorusuyor gibiydi ben herseyime dikkat edip bakımımı yapıp dusumu paefumumu sıkıp mis gibi gidiyordum yanına o hic öyle değildi sanki askerlik arkadasıyla gorusuyor gibi hic ozenmiyordu kendine bana hic ozel davranmadi kendime saygim kalmamist onunla birlikteyken harcadı beni resmen salak gibi hala seviyorum ama olmayız biz ben yapamam onunla insallah unuturum
Benim eski erkek arkadaşım jilet gibiydi cok elitti avukattı ben de hukukcuyum onunla cok mutluydum allah var cok elit gorunuyordu sacı bası bakımı ama olmadı isviçreye gitti mesafeler yüzünden ayrıldık
Ama bu hiç öyle değil bu da mühendislik okuyor zeki biri kiz kardesi var ama halden hic anlamıyor cok kaba kirsa bile gonul almiyor takmiyor yanımda küfür ediyor hic saygılı efendi degil allah karsıma efendi birini cıkarsın da bu cocugu unutayım daha fazla üzülmeyim tek istedigim o
Annem bile istemiyor bu cocugu
Sen onunla ilgilenirken bile telefonuyla oynuyor, görmüyor musun? O şimdi mühendislik okuyorum deyince, ağzının suyu aka aka onunla ilgilenen üç beş sahte prenses yüzünden kendini prens sanıyor ama öyle değil. Kraliçeyi elinin tersiyle ittiginin farkında bile değil, farkına varınca sen onu zaten unutmuş olacaksın. Sen bana güven, ne iyi yakışıklı bundan daha bakımlı erkekler gelecek sana, vur tekmeyi gitsin.
Cok haklisin öyle sanıyor üç beş tane ucuz yüzünden egolu baya aslan burcu
Ama umarım değerimi anlar kopek gibi pisman olur beni özler beni arar yoklugumda tek istedigim o
Benim gibisini bulamaz ben cok saygılı kibar bir insanım o tam tersi cok kaba cok kıro bu kabalıkla kibar bir kız bulamaz ancak harun abi tipli kız bulur
Vurdum tekmeyi zaten sanki dünden razıydı hic umrunda olmadı ama insallah burnu sürter
İnsallah daha bakımlı efendi iyi kalpli biri karsıma cıkar tamamen aklımdan silmiş olurum ve cok mutlu olurum hayırlısı olsun🙏🏻
Biraz zor. bir surec suanki alışkanlık vardı bosluga dustum ister istemez ama zamanla her sey iyi olcak insallah
Tek istedigim kopek gibi pisman olması
Cok sağol ya senle konuşmak iyi geldi iyi ki varsın
sana tatlı gelsin yeter. Temiz oğlana benziyor maşallah
Tatlı idare eder ama huyları kötü malesef
yenağında sanki elma vardır poğaça gibi yuğurt suratlı nenem ayrıl benca
Ahahhahahh aynen yanakları cok büyük poğaca yanaklı
Küsüz zaten Şu an insanlar ayrıl diye diye ayrıldık😁 ağlıyorum iki gündür aramıyor da tam odun cıktı
Hahha haklısın nenem
Cevap
13Cevap
Senin yanında telefonla ugraşıyorsa yanağını sıkmayı bırak bir şaplak indir kendine gelsin...
Haklısın salak cocuk küsüz zaten dünden beri nolcak bilmiyorum
Sana degil benimkine dedim 🙄
Aynen odun işte ne denır ki
Buna senin tatli olup olmadigin karar verir bizde.. Nitekim bazen uzun yokluklar sonrasi ciftler birbirine nominalinbustunde tatli gelir
Ne bileyim dısı tatlı gülüşü tatlı bence ama karakteri biraz zor kibar değil bu huyuny sevmiyorum hiç
Erkek sevdiginin yaninda kibar degilse o iliskide erkek problemli bir erkektir.. Manitanin yaninda erkek kibar olmali.. hem ona hem cevresine.. Bu kadin oldugun icin degil.. Seni esi olarak yaninda bulundurdugu icin.. Kadin olman akarte bir durum yani basli basina bir gerekce degil
Ben hep onun yaninda oturmama kalkmama dikkat ettim hanım hanımcıktım ama onun ağzından küfür düşmedi çok kötü hissettim gercekten problemli ne buldum niye sevdim ben de bilmiyorum
Beni hiç umursamıyor üzüldüğümde gönlümü almıyor boş boş trip atma diyor bana ben dün bu tavirlari yuzunden kavga ettim her yerden engelledim aramadı bile dünden beri konusmuyoruz bitti sanırım artık
Falda pisman olup arayacağı cıktı beni cok dusunuyormus özlüyormus ama bilmiyorum özlese aramaz mıydı çoktan😞
Sal ipini abisi.. Bir erkek icin kadindan, bir kadin icinde erkekten daha önemli seyler var dusunecek 👍
Cok haklısın
👍🤝🤚💡
Ellerin ve tırnak bakımın çok güzel. Daha net görebilir miyiz
Teşekkürler bir ara atarım burdan Şu an internet kötü
Pekâlâ teşekkür ederim. O halde senden ricam lütfen follow me
ablacım tırnakların çok uzun sevgilini gözüne gelme ihtimali var dikkat edin Allah korusun
siz kadınlar nasıl bu kadar tırnak uzatabiliyorsunuz
ben erkeğim uzatamıyorum hiç
yanında sevgilisi varken, telefonla oynayan sevgili iticiliği..
nesi tatlı
Haklısın onu ben de sevmiyorum
Hahahaha %54 çirkin 😂😂😂
Hahahhahha çirkin ama tatlı bence yalan değil😂😂 çilleri var 😂
Bunu senin bilmen lazım
Dısı seni ici beni yakar hesabı
Cok zor biri
Tokat atmadın değilmi filmin sonunda
Yok atmadım
Hiç vurmadım ona
Kimseye vurmam ben cok cok kötü bisey olması lazım ki tokat atayım ama o durumda bile susmayı ve gitmeyi tercih ederim genelde cok kırılmışsam
Öyle bir ihtimal var evet
sanırım aldın cevabını mutlusun şimdi daha cok
Mutlu değilim pek küsüz Şu an
gizlisn yazamıyor soramiyirm da ama neyse artık sen bilirsin
Tadına bakan sensin... sen daha iyi bilirsinn
Tatlı ama kibar değil hiç bu huyu kötü
Bitmiştir ozaman... Ne anlamda tattlı
Haklısın
Haklıysam detayları konuşalım... Takip et
Benim kadar tatlı değil
O tatlida seninn trnaklar ne öyle yaaa
cirkinnn
ben sana diyim bu kisi seni hic onemsemiyo kac kizla yaziyodur kim bilirrr yuzunden bellu zaten hic gozum tutmadi nedense
Öyle mi diyorsun
Şu an aramız bozuk zaten konusmuyoruz dünden beri😞 belkş de yazmıstır dedigin gibi ama özlüyorum cok 😞
ama bosver bu tip icin mi bak nasil icime dogduuu hep hissederim ben bu cocuk hayirli biri degol ben sana diyim
Haklısın canım annem de öyle dedi😞
Beni cok üzüyor zaten dünden beri ağlıyorum umrunda bile değil cok kolay vazgeçti benden
Ama ağlamaya değmez Şu an sevgili miyiz onu bile bilmiyorum beni çok kırdı engelledim instagramdan whatsapptan bir tek numarasını engellemedim arayıp ozur bile dilemedi gercekten sevseydi arardı dayanamaZdı küstüm cok kırıldım dünden beri hiö konuşmuyoruz
Özlüyorum ama bilmiyorum bu saatten sonra nolur
Yakışıklı değil ama benim icin cok sey yaptı gezdirdi yemek yedik bana makyaj malzemesi aldı ama sanırım sevmedi hiç benimle birlikteyken bile baska kızları takip ediyordu instagramdan
bir de benş kıskanıyordu utanmadan okuz ya😞
aman bosverr kiymetini bilicek bir erkek bulll
Allah hayirlisini versinn
Haklısın canım hayırlısı olsun insallah aminn 🙏🏻
😂😂😂🤗🤗🤗
Sen sevdi isen bize laf düşmez
Bilmiyorum kafam krışık huyları beni üzüyor seviyorum ama mutlu değilim pek
Aradığın ne tam olarak napıyor sana
Yanımda küfür ediyor bana saygı duymuyor bana bile şaka altında hakaret ediyor
Yanımda durmadan telefonla ugrasıyor telefonla konusuyor kirdiginda uzdugunde ozur dileyip gonlumu almıyor beni bastırıp oralı bile olmuyor üzüldüğümde hiç kaale almıyor beni anlamıyor hep mesaj atıyor arayıp sesimi bile duymuyor günde 1 kez olsun aramıyor
Sırf aramadıgı icşn bu tavirlari icin dun kavga ettik cok kırdı saçmaladığının farkına varınca yaz boş boş trip atma dedi uslubu cok cirkindi her yerden engelledim bir kez bile arayıp ozur dilemedi simdi gozlerimi acıp bakınca bütün bunlardan sonra beni gercekten sevdigini dusunmuyorum
İste sirf disari cikmak icin opmek sarılmak vakit olsun diye birlikte oldugu gelip gecici biriydim heralde onun icin bir de seviyorum diyordu bu mu sevgi
Cok kirginim özlüyorum hala aptal olan benim nw buldum böyle adamda
Anlıyorum bu arada ellerim güzelmiş
Tatri kimdir
Nazarr..
o nasıl tişört lan
Hahahahahha😂😁
düzgün giydir şunu
Aman naparsa yapsın ayrıldık zaten dün
Soruyu ayrılmış gibi sormamışsın ama
Evet insanların görüşlerini merak ettim o yuzden ama ayrıldıgımıza ben de inanmıyorum hala😄 sanki hala beraberiz
Sanki yarın arayacak
Ama cok kirildim kolay kolay affedeceğimi sanmıyorum 😕
Seans süreniz bitti
150 dolar rica ediyim
Yarın yine bu saatte bekliyorum
Ben talibim 🙋🏻♀️
Al senin olsun tepe tepe kullan
Ben ayrildim dun zaten kavga ettik
Mundar malı almam ama ben
Ayrıca dün kavga ettin ayrıldın şimdi fotosunu mu atıyosun?
Barıscaz gibi geliyo inanmıyorum ayrıldıgımıza ama cok kirildim koly kolay affedecegimi hic sanmiyorum belki ozur bile dilemez
İnsanlarin goruslerşni merak ettim diye paylaştım
Ya cok sey bekleme bundan kalb iyi birisi lafkm yok ama kibar ve ince birisi değil asla ben mutlu olmadım bundan iyisini bulursun
Ama yine de begendiysen takip edebilirsin üzülmem ben ayrildik ve bitti sonucta onume bakmam en dogrusudur belkş de
Yok ya şaka yapıyorum 😂 benim eski sevgilim bundan kat be kat yakışıklıydı gene terkettim bununla hiç yapamam 😂😂
Of sorma benim eski sevgilim de bundan bin kat daha yakısıklıydı kala kala bu oduna kaldım bu da beni takmıyo
Aramadı bile ben dün terk ettim edeli 😂
Baska bulcam bu odunla ugrasamam hayırlısı olsun
Banane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar