şöyle söyliyim canım nasıl tatlı dün yoğurt kovasını yeni açım klipsinden açmaya çalışırken wolvarine edasında kullandığım tırnaklarım baş parmağımı kesti ve baya derin ve ben o kanı gördüm o acıyla oturup ağlamaya başladım 😂 ölüyorum imdat! bana yardım edin parmağım koptu diyordum en son 😂😂 annem babam bi şey oldu sandı ve babamdan cümleler ‘ben bu kıza güçlü olması için herşeyi öğrettim ama kuş kıçını görmüş yara zannetmiş olayında ortalığı kaldırıyor’ 😂😂 yani o kadar canım tatlı acı eşiğim düşük işte...
ama güzellik uğruna yaptığım şeylerde canım acısada gıkım çıkmaz örneğin lazer seansları örneğin piercingler örneğin yüksek stilettolar ile yürümek gibi 😀
Canım çok tatlıdır aslında. Küçükken mesela koltuktan koltuğa atlamazmışım. Annem merak etmiş ya neden atlamıyorsun demiş, atlarsam kolum kırılır demişim😅 ama zamanla azaldı şöyle ki bile bile canımı yakacak bi şey yapmam ama başıma geldiyse de yapacak bi şey yok der çekerim, sızlanmam. Geçen elimi kestim mesela, neredeyse kemiğe kadar, usulca pansuman yaptım oturdum napıyım😅
İki defa uyusmadan diş çektirmiş iki defa dikiş artırmış nereye olduğunu hiç söylemeyim Yok artık dersin :) sanırım fazlada acıya dayanıklıyim.. duygusal. olarak hiç değilim
Canım tatlıdır ama sevdiğim bir sey icin sabrederim ama genelde sabretmek zorunda birakiliyorum shdhshdhaj geçmiş olsun bi de hayirli olsun umarim begendigin gibi yapmislardir dovmeyi 😃