Günümüzde
mum ışığı ile aranılan özelliklerdeki hatunların azlığı nedeniyle
böyle bir slogan bulmuş durumundayım ...
tutar mı ?
mum ışığı ile aranılan özelliklerdeki hatunların azlığı nedeniyle
böyle bir slogan bulmuş durumundayım ...
tutar mı ?
Sevdigim adam geçmişimi sorgulayan biri ve ben bakire değilim ama bunu isteyek yapmadım sadece 17 yaşımdayken sevgilimin yanına gitmistim oda benimle evlenmek çok istiyordu ailem vermiyordu ben kola içtim sonra bayılmısım uyandığımda üstüm giyinikti hiç bir yerime dokunmamıs ama kızlıgım yoktu pisikolojim bozuldu kendimi 4 yıl eve kapattım ve yıllarca hiç sevgilim olmadı ilk defa simdiki sevgilimle tanıştım oda geçmişimi sorguluyor ama banada bağlanıyo annem diyo simdiden söyle bende cesaret edemiyorum bana iyice bağlandıktan sonra mi söylesem yoksa simdimi söylesem bilemiyorum şimdi söylersem beni terk eder diyede korkuyorum lütfen yardımcı olun bana :((
evet diyorum.Fakat gelecekle ilgili kimse ne olacağaını bilemez.bundan dolayı önce resmi nikah diyorum.
bir de erkekleri alamamamdaki bir husus şu ki;kendilerinin yaptığı bir şeyi, evliliğe gelince yapmamış birini aramalarını hiç anlamıyorum.madem zamanında ihtiyaç olduğunu düşünüp yaptın, evleneceğin insanlada bunu aramaman lazım.sonuçta bir ihtiyaç.insanlar kendileriyle çelişiyor.bide bunun farkında olsalar hayat belki daha kolay olurdu.
Not:evlilik öncesi ilişkilere karşıyım.
Kız ile tanıştığım an o kişi benim için boş bir levhadır...
Benim yazacaklarım o levhayı dolduracaktır. Eski yazıların izlerini ancak, benim yazacaklarım yok edebilir zira. :)))
Geçmiş önemli değil yani.
Cevap
2Cevap
Aşık olduğun kızın Geçmişi senin için önemliyse İleriyi düşümediğin kıza dokunmayacaksın :) bu tam oldu
onun hayatında ben olacaksam geleceği de ben olmalıyım
ya bulursunuz slogana gerek yok..bence dolu iyi güzel hoş edepli kızlar var..
vay beee nerde öyle erkek.:D
HARİKA...
tebrikler güselmiş.
süper söz
söz güzeldi beğendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar