Kampta yakınlaştık hakkımda ne düşünmüştür? Tekrar onunla bir geziye gitmeli miyim?

Geçen yıl 7 ay süren bir ilişkim oldu aynı sınıftayız üniversitede 20 yaşındayız ve bu ilişki, yaz tatilinde onun kültürel farklılıklar filan diyerek sonlandırmasıyla bitti. bu yıl okul açıldı direk geri döndü 10 ay boyunca süründürdüm kapımda ağladı parklarda yattı yağmurda bekledi akşama kadar pişman olduğunu söyledi durdu. Bu süre içinde başka bir kızla hiç adını duymadım. Hep pişmandı benim memleketime geldi hatta. Ama ben ona bakmadım. 10 ay geçip hala pişman olunca samimiyetine inanmak istedim ve affettim. İki ay oldu affedeli ve çok değişmiş asla beni kırmıyor çok düşünceli. Geçenlerde birlikte kampa gittik. eğlendik ama bunun yanında Orada yakınlaştık. ilişki olmadı ama seviştik. bu nasıl yazılır bilmiyorum ama Bana sürttü öpüştük. İlk defa birisini öptüm bu kadar yakınlaştım.. kötü hissediyorum ama onu seviyorum o da o kadar zaman sevmese neden başka birisiyle olmasın? Olayın üzerinden bir hafta geçti hala bana karşı çok düşünceli ve değişme filan YOk. Sadece dedi ki birlikte yine bir yerlere gidelim gezmeye kalmalı olsun dedi. Ben bunu duyunca aklımda deli sorular.. kendimi mi kandırıyorum sevmiyor mu beni? Yoksa bu gayet doğal mı? Sanki bir yere gitmek bahane de benimle yine yakınlaşmak istiyor gibi geldi. Sizce neden böyle bir şey istedi? Sevmiyor mu?
Kampta yakınlaştık hakkımda ne düşünmüştür? Tekrar onunla bir geziye gitmeli miyim?