Ne yaptıysam geri dönmedi?

Merhabalar şu an Amerika da yaşıyorum , 2 yıldır burda yaşıyorum , çalıştığım iş yerinde bir kızla tanıştım , kendisi Filipinli 28 yaşında , 7 aylık güzel bir ilişkimiz vardı ben ilişkimizin 5. Ayında çalıştığım iş yerinden ayrıldım başka bir şehre taşındım fakat sürekli beraberdik , nerdeyse her hafta görüştük , ya o geldi ya ben , daha sonra dayanamadım geri döndüm sevgilim de beni özlediğini söylüyordu , en son 18 Mart ta onun yanındaydım beraber geziyorduk , beni havalimanına bıraktı ben çalıştığım şehre döndüm oda eve , sürekli mesajlaştık telefonda konuştuk beni özlediğini söyledi bende 20 martta işi bırakıp geri döndüm , fakat yoldayken mesaj attı gelince konuşmamız gerek diye sebebini sordum cevap vermedi , evine vardım konuşmaya çalıştığım da yüzüme bakmıyordu , biraz zaman ver bana seni seviyorum dedi , bişey anlamadım evinden ayrıldım o gece , yolda da mesaj attı seni seviyorum ama zamana ihtiyacım var diye , bişey demedim , bir gün sonra görüştük ayrılmak istiyorum artık seni sevmiyorum dedi , nasıl olur dedim daha dün beni sevdiğini söylüyordun dedim sabah kalktım artık sevmiyordum dedi , yapma etme dedim , ağladım yalvardım dinlemedi istemiyorum dedi , başkası mı var dedim hayır dedi , ayrılmadan 10 gün önce Doğum günümde aldığı saati çıkarıp geri verdim beni sevmiyorsan bu saati takamam dedim ağladı sarıldı bana , aradan 4 -5 gün geçti fikri değişir diye çalıştığı iş yerinde işe başladım memnun olmadı , araya aracı koymaya çalıştım daha da sinirlendi , ona aldığım bütün hediyeleri getirdi istemiyorum dedi beni heryerden engelledi , ama mesaj atıyor ara sıra nasılsın diye soruyor iyim diyorum iyi olmadığını biliyorum senin için dua ediyorum dedi , onun yüzünden işten de kovuldum ama sorun değil onu halen seviyorum ne gerekirse yaparım , ama 3 gündür aramıyor bende aramıyorum daha kötü olmasın diye , onu çok özledim...
Ne yaptıysam geri dönmedi?