İki cocugum var. Resmi olarak ayrildim ama barismak istiyor. Tekrar sans verilir mi? Cocuklar icin katlanilir mi? Kafam cok karisik
Cevabın nedir?
+1 yılResmi olarak ayrildiysan artık bitmiştir o iş. Tabi ki karar senin, bizden etkilenme. Bende evliyim, bende anneyim. Kac kez boşanma aşamasına geldim ve bosanmadim. Bosanmak, evlenmekten daha zor. Ama aynı adamla ikinci kez tekrar evlenmek. Çocuklarında var arada. Karar senin tabiki. Allah yardımcın olsun. Rabbim kimseye yasatmasin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSaçmalama
Iyi bok olsa niye ayrılasın birdaha mi cekeceksin kahrını tam kurtulmuşken hem sana bisi olsa degismese yine ayrilmak istesen demezler mi adama ne bok yemeye gittin diye
Birde dini olarak nikah düşmez00 Yorumla
Kesinlikle hayır! çocuk için tekrar neden katlanasın ki neden boşandın bilmiyorum ama o yapılan tekrar yapılmaya devam edecektir. Güçlü bir şekil de tek başına yoluna devam et derim ben. :)
94 Yorumla
Soran+1 yılBenim kiz beni aradi anne barisin lutfen tekrar aile olalim dedi
Soran+1 yılKizim bir ergen.
- +1 yıl
Sen beni dinle arkadaş, kızın istiyor diye tekrar ne yaşadıysan aynılarını yaşamaya ne gerek var? değişmeyecek o vatandaş ve sen kızın için hayatını zindan da geçirmek istiyorsan tabi buyur hayat senin :) ama kızın senin yaşadıklarına en büyük şahit olması lazım ve senin yaşadıkların her neyse işte onlar o çocuk da gördü yaşadı bencilce sana tekrar barışın anne diyebiliyorsa hala pes!
resmen ayrıldıysan (dininize bağlıysanız) mumkun değil ancak medeni kanun izin verir herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılO da var tabi. O konu da ayri mesele
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
67Cevap
+1 yılbak dostum ben kendimden örnek vereyim. Küçükken annem babam ayrıydı ve ben babamın çekilemez biri olmasına rağmen anneme tekrar dene demiştim ve annem ben üzülmüyim diye tekrar denedi ama nafile.. Aynı adam aynı tas aynı hamam. İyi düşün derim.
46 Yorumla
Soran+1 yılCok zor bir karar
- +1 yıl
Öncelikle kendin ve çocuklarını düşün. Barışırsan neler getirecek barışmazsan neler götürücek bunları iyi bir şekilde dengelemen lazım. Tamam çocuklar için anne baba ayrı olması kötü bir şeydir ama sırf bu yüzden adamla barışma amacın olmasın yani sen hem anne hem baba olabilirsin direnişine bağlı kuzen :D
Soran+1 yılDireniyorum evlat. Yarin bir gun alacagim da cocuklari yanima nasipse.
- +1 yıl
canınıda sıkma bir kere olan olmuş yol vermişsiniz birbirinize adamın amacını öğrenmeye çalış öylesine mi davranıyor yoksa gerçekten bir aile olmayı isteyen bir adam mı bunları değerlendir.
Soran+1 yılGercekten aile olmayi istiyor. Cocuklar da cok mutlu. Cabaliyor yani
- +1 yıl
En azından bir kere deniceksen bile ablacım adam akıllı al karşına konuş derim. Daha önceden yapılan hatalar tekrar edicekse hiç devam etme. Ama şimdi ne yaşadığınıda bilemem ki yani ağır travmalar bırakmış olabilir sende.
+1 yılÇocuklar çok arzu ediyorsa esinlede belli noktada anlasirsan barış. tamamen sana kalmış resmen ayrılmış in. ama çocuklar öyle demez işte. tecrübe dayanarak diyorum ki iki çocuğa bı baskasi babalık yapamaz tercih senin
12 Yorumla
Soran+1 yılNe analik ne babalik yapilir. El oglu benim cocuklarima sahip cikmaz.
- +1 yıl
Göz teması kur eşinle hataları varsa karşılıklı konuşun. ben o günleri yaşamış biri olarak degerlendir derim. esin ne için pişmanlik duyuyor çocuklar için mi herşeyi detaylı konuşun. zaten başta resmi nikah yapmani tavsiye etmem. ilersine duruma göre bakarsın
+1 yılBarışılabilir, zinhar barışılmaz diye bir şey yok. Ancak bunu yapacaksan çocuklar için yapma. Çocukları bahane de etme. Katlanmak demişsin ya mesela demek ki zor bir ilişkiydi. Çocuklar için katlanmak diye bir şey doğru değil. Şu arabesk, klişe manyağı ve kişisel gelişim özürlüsü toplumumuzun dayatmalarına kulak asma. Bu kararı sadece kendine bakarak karar ver. Yeniden bir araya gelmek istiyor musun istemiyor musun? Her iki kararda da güçlü olmayı unutma
15 Yorumla
Soran+1 yılKafam cok karisik yanlis karar vermek istemiyorum
- +1 yıl
Neden ayrıldığınız, yeniden birleşmenin niye şimdi gündeme geldiği, onun bu konudaki ısrarı, kafanı karıştıran şeyin ne olduğu üzerine düşün. Yeniden birleşmeye gönül ve akıl olarak taraftar mısın, bunu sorgula. Hayatının sorumluluğunu eline alıp tamamen sen odaklı bir karar ver. Sonra da hangi kararı almışsan arkasında güçlü biçimde dur. Kafan karışık ise madem sakin acele karar verme. Kafamdaki açmazı çözen bir şeyi bu geçen sürede mutlaka bulursun.
Soran+1 yılİstisare ve istihare yapacagim
- +1 yıl
Hakkına hayırlısı olsun inşallah
Soran+1 yılAmin aminnn
eski eşine inanıyorsan olur ama gene aynı olacağını düşünüyorsan, yaşadığınız sorunların tekrar edeceği konusunda şüphen varsa hiç bulaşma.
10 Yorumla
+1 yılEğer erkek gerçekten ders almışsa barışılır sonuçta yuvanizi kurtaracaksiniz. Benim amcam boşanmisti bir tane çocukları da var tekrar evlendiler geçen gün. Yazın bana yardimci olayim
03 Yorumla
Soran+1 yılMutlular mi
- +1 yıl
Henüz bir kaç hafta oldu simdilik iyiler mutlular bakalım. Sizin nasil oldu?
Soran+1 yılBen barismadim
+1 yılAldatdimi? Ayrilma nedeninizide yazsaydiniz keske eger seviyorsun herseyden onemlisi cocuklariniza bir gelecek vaat edicekse tekrar sans verin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatilma yok
- +1 yıl
O zaman bir sans verebilirsin sonucta aldatmamis hatasini anlamistir o
- Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilimin annesi ve babasi 13 yil sonra tekrar baristi hatta cocuklari oldu, Şu an mutlular insallah oyle kalirlar ve siz de birbirinizi seviyorsaniz umarim bu is olur
00 Yorumla
+1 yılSana sormak lazım adam düzgün olsa ayrilmazdin zaten de cocuklar için birlesilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruya mantıklı ve doğru cevaplar verebilmemiz için neden ayrıldığınızı ve birlikteyken aranızın nasıl olduğunu bilmemiz lazım.. Ama yorumlarda da bunları kimseyi belirtmemişsin.. Belirt, düşüncelerimi söyleyeyim..
10 Yorumla
+1 yılKatlanma gibi durumlar oluşacaksa barışma.. dünyaya bir kere geliyorsun.
20 Yorumla
+1 yılİyice bir test et, bak gerçekten pişman mı. Yine aynı şeyler yaşanacaksa bir kere daha huzurunuzu kaçırmayın.
00 Yorumla
+1 yılkendini duzeltmis mi ya da seviyomusun gercektennnn bence cocuklar icin herseye degerrr
05 Yorumla- +1 yıl
en azindan herseyi gectim Allah icin herseyine katlanilir ve bence eminim hatalarini gormustur
- +1 yıl
hem artik kaybetme korkusu eminim yasamistir artik rahat davranamax
Soran+1 yılDavranamaz degil mi
Soran+1 yılYa da tam tersi düşünürse birdaha gidemez sıkar biraz derse
- +1 yıl
yaniiii
+1 yıleğer ayrılma sebebinizde şiddet uyusturucu alkol vs bagımlılıgı yoksa bidaha dene derim çocukların için. ufak anlaşmazlıklardan ise anlaşmaya çalışın bidaha
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık sebebi önemli bu konuda ve kocanın karekteri sonradan sana davranma şekli yani olsa da aynı huzuru bulamaz ya da tekrar aynı şeyler olabilir
00 Yorumla
+1 yılİkinci şansı vermediysen ver ama üçüncü bir şans asla derim...
00 Yorumla
+1 yılAyrılma nedenlerinize bağlı biraz da !
Sevgisinden eminseniz düzelir diyorsanız olabilir!00 YorumlaKaç yaşındasın be tabi ayrılık sebebın bunlar önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. yok yok öyle olmaz. barış tabide. tak seğeti koluna herkes kendi yoluna. çocukları görün vakit geçirin. akşam yallah gönder gitsin.
10 YorumlaNeden ayrıldınız? Bunu en iyi siz bilirsiniz tekrar şans verilip verilmeyeceğini.
00 Yorumla
+1 yılniye ayrıldın niye barışıyon ne garip kadınlar var yaaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk için düşünebilirsin
Sana kalmış birşey yine de
Çocuklarına kimse bakmaz
Ya sen ya o ya da ikiniz10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz senin kocanla arandaki meseleyi ilişkiyi ne bilelim ona da sen karar ver sanki burdaki insanlar ne derse onu mu yapican
02 Yorumla
Soran+1 yılYanliskarar vermek istemiyorum
- +1 yıl
Bazen fikir verenler yardımcı olur. O sebepten soruyor.
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. resmi olarak tekrar bır araya gelmek için derin derin düşünülmeli , onun haricinde çocuklar için zaten görüşülüyordur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Aldatma ya da cidi bir olay ayriligi degilse tabikide barisabilirsiniz
00 Yorumlaİlkine hataydı deyip geçersin ama aynı şeyi bir daha yaparsan o iş artık hata olmaktan çıkar. Denenmişi deneme.
00 Yorumla
+1 yılAyrılmanızın sebebine bağlı ve dinen başka biriyle evlenip boşandıktan sonra evlenebilirsin
00 YorumlaÇok kötü olaylar neticesinde ayrılmadıysanız neden barışmayasınızki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Sevgi yoksa cinsellikte mutsuz ediyorsa değmez çocuklar yine mutsuzlur
10 Yorumla
+1 yılTabikide katlanılır. Affet bence barış. Çocuklar acı çekmesin.
00 YorumlaSaygının bittiği yerde barışmak yaşanılan acıyı tekrar yaşamak demektir.
10 Yorumla
+1 yılsorun neydı ayrılamanızın mesaj kutum acık yazabılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni sayfa açman lazım. O ilişkiden hayır gelmez
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki barışılır çocukların babası nihayetinde
size karşı çok kötü değilse çocuklar için barışın00 Yorumla
+1 yılBence insanlar değişmez.
31 Yorumla- +1 yıl
Değişir değişen zihinler olur farklı açıdan bakarsın hayata :) tabi belli başlı huylar sabittir değişen insanda vardır değişmeyende. Gerçi toplumun yarısı geri dönüşümlük ya :)
+1 yılSen bilebilirsin. Seviyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum ama cocuklar trip yapiyor bana
- +1 yıl
Sevebilir misin peki
Soran+1 yılYine sevebilirim hayati
- +1 yıl
Yani sevebilirim yeni başlangıç yapabilirim diyorsan sans verebilirsin. Yanlış karar vermemek adına hemen evlenmeden önce tekrar. Bir çocuklarla eve taşın bir hafta dene baktın oluyor devam et derim ben gayet mantıklı. Sırf çocuklar için de evlenme ama
+1 yılAyrılma sebebi ne peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılİhanet yok icki dayak yok
- +1 yıl
Onlar daha kötü zaten tekrar barışmanızı tavsiye etmem, kurtulduğunuza şükretmelisiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılŞans wer ama katlanmak zorunda değilsin. 😎
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılDenenmişi denemeyin bence.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı. Ayrılma sebebi ne ki barışma sebebi çocuklar olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde en çok tercih edilen yol.2şans
10 Yorumla
+1 yılNeden boşandığınıza bağlı
00 Yorumla
+1 yılsana ihanet etmediyse baris bence
00 YorumlaHer durum özel. Insana göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılduruma göre ve nasip diyelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. Aldatma şiddet vb bir olay yoksa barışılır
00 Yorumlaamacı ne acaba? bide neden ayrıldınız o önemli
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın. Neden ayrildiginizi düşünmek gerek
00 Yorumla
+1 yılBak ne demişsin eski koca. Olmaz artk
00 Yorumla
+1 yılYaskac nezaman ayrildiniz cocuklar kac yasnda
04 Yorumla
Soran+1 yılYasim 36. Cocuklar biri 14 digeri 9 yasinda. Cocuklar babalarinda ve farkli sehirdeyiz. Burada bir duzen kurdum. Tekrar denemeli miyim?
- +1 yıl
İkidakka yazabilirmsn mumknse genelde konusmayi sevmiyorm uygunsa ikidakka msjdan gelsen
- +1 yıl
Bak bak pusuda bekliyor oc
- +1 yıl
@isviçresizbilimadamı anandir orrrrrspuu sende cougu
+1 yılNafaka almıyorsundur umarım
03 Yorumla- +1 yıl
Niye eksiledin? Ne var eksilenecek? Nafaka yasal soygundur. Bunu bilmeyen de yoktur. (Çocuk için alınan değil eş için verilene diyorum)
Soran+1 yılAlmiyorum almadim da hicbirsey almadim ben eksikemedim
- +1 yıl
Takdir ettim sizi
+1 yılaynı hatayı ikinci defa yapmam..
00 Yorumla
+1 yılAyrılma nedeniniz neydi?
00 Yorumla
+1 yılNiye ayrıldığına bağlı
00 Yorumla
+1 yılbir kitap iki kez okunurmu?
12 Yorumla
Soran+1 yılBazi kitaplar okunasi
- +1 yıl
Sonu aynı ama😉
En büyük hata olur send eçocuklarda mutsuz olur
11 Yorumla
Soran+1 yılCocuklar boyle de mutsuz
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Neden ayrıldınız abla?
011 Yorumla
Soran+1 yılİhanet icki kumar dayak yok. Farkli sebepler.
Soran+1 yılAyrilma sebenine takilma. Ayrildik bitti gitti. Duzenimi kurdum ama tek basimayim be. Bir basimayim. Cocuklari ozluyorum
Soran+1 yılGelecegi bilmemek ne kötü
Soran+1 yılKoyarim ama guclu oldugunu gostermesi lazim.
Soran+1 yılDuzen kurulucak tekrardan. Bunlari ispatlamasi lazim
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İhanet yoksa, olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılİhanet yok
Soran+1 yılOnlar da yok.
+1 yılÇocuklar için lütfennn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılNeden ayrıldığınıza bağlı olarak değişir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılSakın barışmak gibi bir hata yapma
10 Yorumla - Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih