Abimi kaybettim 3 ay önce 😭 İnsanlar çok şerefsiz hayat üstüne geliyor yaşamak istemiyorum?

Abimi yaklaşık üç ay önce kaybettik. Ailemiz perişan 4 yaşında yeğenim yetim kaldı. Aniden kalp krizi geçirdi yoğun bakımda yattı ve kaybettik😭 Ben bu kadar acı yaşarken 1,5 senedir hayatımda olan insan ve benim peşimde sürekli koşan beni deli gibi seven insan yanımda olmadı. Bir iki hafta destek oldu sonrasında benim acımı anlamayıp beni heryerden engelledi. Bende babasına mesaj attım oğlun bu zamanlarımda bana böyle yaptı diye. babası da Bana oğlumu üzersen seni üzerim şakın arama artık sende diye mesaj attı. Ben de bu zamanlarımda beni nasıl tehdit edebiliyosunuz Allah başınıza verisindedim. Sonrasında bir ay hiç irtibat kurmadık sosyal medya kullanmıyordu ne kadar tasvip etmediğim bayan varsa kullanmakta başlayıp hepsini eklemiş. Bende bunu görünce sinirlendim mesaj attım sonrasında benle konuşmak istedi engeli kaldır arayacağım dedi. Aradı ve bana açıklamalar yaptı seni hala çok seviyorum unutmak kolay değil dedi özlüyorum dedi. Sonrasında bana bir anda istemiyorum seni dedi ve engelledi tekrar bende ne yaptığımı bilemedim bu boşlukta sürekli aradım her yerden farklı numaralardan her seferinde istemiyorum cevabı aldım. Baban mı engel oluyor dedim hayır ben istemiyorum dedi. Sonrasında babasıyla konuştum. Babası bana istemiyoruz seni oğlumu arama sorma dünya yıkılsa seni istemiyorum dedi. Abimin ölümünden bize ne ikide bir bunu duygu sömürüsü yapma dedi. Aynı şeyleri oğlu da bana söylemişti banane lan abin öldüyse ben napiyim sen evlenilecek kız değilsin ki yüzük takmadım sana dedi. bu insan beni çok seviyodu daha düne kadar peşimden koşuyordu. Babası meğer o mesaj attığım gün seni evlattlıktan redderim demiş bu kızla konuşursan. Ama buna rağmen beni aramıştı sevdiğini söylemişti. Sonrasında ben heryerden arayınca böyle yaptı hep istemiyorum dedi. Babası da bana dün bu şekilde ağır konuştu. Bu zamanlarımda böyle yaptı Allah sormaz mı.. Yine köpek gibi pişman olup kapıma gelmez mi? Ciğerimi yakı en acılı zamanlarımda. Neden ikili davrandı?😭😭
Abimi kaybettim 3 ay önce 😭 İnsanlar çok şerefsiz hayat üstüne geliyor yaşamak istemiyorum?