Sorular 1den fazla olsa daha iyi
Nişanlımla konuşacak soru ve konu bulamıyorum?
Sorular 1den fazla olsa daha iyi
Bu iş kötü o zaman.. Siz nişanlısınız ve evlilik yolundasınız.. Özellikle bir konu aramanız bulmanız çok saçma.. sadece içten olun birbirinize tabii ki arada bir takılmalar - şakalaşmalar olacak.. hatta tartışmalar bile olacak.. Onlar bu işin tuzu biberi yani.. Özel bir konu bulmana gerek yok.. İçten ve samimi nasılsan o şaekilde konuşman ve davranman kafi.. Şayet arada büyük suskunluklar oluyorsa ; bu işte bir şeyler ters gidiyor demektir.. Ayrı kutuplar yani...
:D :D :D hangi konularda soru bulalım size kategori söyleyin
Evlilik hakında olabilir
sana göre evlilikte düğün fuzuli masraf mı :D yoksa gerekli bişey mi
evlenince yapmak istedğin en büyük hayalin :D
evlenmek mecburiyetinde hissettiğin için mi
yoksa cok istediğin için mi evleniyorsun
yöneten misin yönetilen misin?
Başka?
hayallerini sorabilirsin kendini 10 yıl sonra nerede görüyor. verecegi cevaplars göre kişiligini az bucuk anlayabilirsin
Cevap
7Cevap
Şenol Güneşin kafası harbiden yarıldımı? Çorumda gece mezarlığa giren kız kim? Seçimleri kim kazanır. Ama her sorunun sonuna şunu ekle. Sıcak değil aslında nem çok nem.
Konusacak konu bulamıyorum degilde sohbetiniz sarmıyodur
Sarmıyor değil aslında ikimizinde aklına birşey gelmiyor soru ve konu yani konu olmazsada soru yazarsanız sevinirim☺
Cocuk olayını konustunuzmu
Çok erken bence başka soru olursa daha iyi
diyecek bir şeyin var ise konuşmalısın. boş konuşacağına konuşma bakış.
evlen işte gecim derdine düşünce full muhabbet edersiniz
Konu bulamıyorsanız eğer hiç boşuna yorulma bu ömür bitmez...
Havaların durumundan konuşabilirsiniz kız ayool
Konuşuyoruzda nereye kadar havalar sorulu konu bulamayınca orda havalar nasıl diye soruyor ama kendide soru bulamıyor ya da bana sorunca çok zor oluyor benim için nekadar soru yazarlarsa okada iyi 🙄
gizli olmassn yazardim
gizlisin olmaz burdan
Olmazsa olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar