Adam evli ve benim yaşım 18 kendi 34 KS den benle konuyor dün eşim falan dedi bende dedim evlimisin evet evliyim dedi bende dedim dayı ozaman sen git karina yaz sonra beni çıkartmış sizce iyi yapmis miyim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence uzaklaşın
Neden ki
Ay pardon gönderileri karıştırdım haklısın zaten adam cikarti beni konuşmam boylesjyle
karısına yazık diyeceğim de ne oldukları belli değil bunların, anlamak güç bunları
Garipler harbiden hani evliysen git karınla konuş sanane başka kızdan kadindan
herkes senin gibi yapsa böyle aslında bu kadar cüretkar olamaz bunlar, ancak bunlara özel ilgi gösteren müptezellerde var
He ya bazıları sadece evlilerin peşinden dolaşıyor yuvalarını yıkmak için birkaç defa şahit oldum işte Allah öyle tipleri uzaklastirsin
Evet çok iyi yapmışsın şimdi ben de sana yazabilir miyim 🙃🙃
Yok knk dkskksskskwks
Skskksksks
Tüm hayaller çöp ksksjsjs
Xjxjjzjxncjdjsjx
Ee hadi ekle de konuşalım be sana yksde yardımcı da olurum ahhahaha
Sayisalci misin sozelci mi djxkjxjcndn
Sözelci ama matematik de var yani
He ben sayisalciyim ama
İyi motive ederim en azından beee😌😌
tamam ekliyim hadi
Tabi ki iyi yapmışsın iyi çıkmış saplantılı da olabilirid
ben bekarım 33 yaşındayım bu yüzsüzlüğü yapmazdım evli olsaydım
burada çok var öyle evli olmasa bile büyük kişilerle konuşmayın kızlar aslında burdan kimseyle konuşmayın da bence
Normali konuşmam hayatımk anlattıktan sonra öğrendim yaşını dedik kalsın zaten ilgi falan duymuyorum cepte kalsin dedim adam evliymis bende evli olduğunu ogrenince sinirlendim yoksa konuşmam genel anlamda benden buyuklerle
Şunu sorun evlilerle muhattap olmayın zannediyolar ki gençlerle arkadaşız mutsuzlarsa yasitlarla dertlessinler
Yani sen onu evli olup olmadığını sormadın mı Ayrıca ne konuştunuz Ne paylaştınız ki onunla
Yani bazı beni derinden etkileyen tranvalari ders hakkında sevgili olayları falan
Yani onunla sevgili olmak ya da cinsellik konuşmuyordunuz Onun evli olması Konuyu niye değiştirir ki anlayamadım
Tabiki değiştirir mesela sana bir soru soracam ama cidden cevapla senin eşinin erkek arkadaşı olsun ister misin internetten
Yani niyetleri sadece arkadaşsan birine yol göstermekse neden olmasın burada Niyet önemli Güven önemli
Ya ne alaka diyelim eşin 30 yaşında olacak 18 yaşında bir erkeğe yazıyor hiç tanımadığı ve durduk yere hiç sorgulamaz misin bunda ne iyi niyet ararsın
Yani burada önemli olan eşimin düşüncesi O kötü niyet düşünmüyorsun sadece yol gösteriyorsa tabii ki olabilir ama bir ilişki varsa bir seks konuşuluyorsa O başka bir konu
Pek sanmıyorum bunu düşündüğünü de neyse
Ben böyle düşünüyorum Sen de yani o adam evli diye Niye ona kızıyorsun ki hemen amcan oluyor Dayın oluyor Sen ona karşı bir şey mi hissediyordun bir şey mi yaşamak istiyordun Kıskandın mı
Karşı taraf öğretmen mi ki yazıyor hani neden uaziuro diye düşünmek lazım ve hiç tanımadığı birine ben şahsen iyi niyet arayamiyorum iyi niyet bu işin neyinde var onuda anlamdim
Yani sen diyorsun ki aslında senin niyetin kötüydü sen başka şeyler planlıyordun evli olduğunu öğrenince de hayal kırıklığı yaşadın
Ya hiç ilgisi yok he başta aşk ve ilişkiler hakkında falan konuştuk en son konu oraya çevrildi ve ben niye kıskanıyim ki Allah korusun derim böyle tiplerden karisi varken başka kadınla konuşan erkek adam değildir kadın içinde geçerli he amcam ya da dayım abim olabilir evli olduğunu öğrendikten sonra hicbirsy olmamış gibi devam mı etseydim konusmaya o kadarda degil bence
Ya dürüst olmak gerekirse ben onu yedekte koymuştum birkaç kişiyle konuşuyorsun o sadece yedekti
Yani şunu soruyorum sen onunla evli olduğunu bilmeden önce Sadece ondan bir şeyler mi öğreniyordun yoksa onunla aranızda bir ilişki mi başlıyordu yani seks mi konuşuyorsunuz ilişkimi konuşuyordunuz
Yani sen de Sonuçta diğerlerini onunla aldatıyordun o da karısını Sen de aldatıyordu amacınız da seks miydi
O konulara girmeye çalıştı ben konuşmak istemediğimi belirtigim için kapandı ama önemli olan o değil önemli olan evli olup yazması
Ya ne farkederken sen başka biriyle flörtülü bana yazıyorsun o başka biriyle evli olup yazıyor ikiniz de diğerlerini aldatıyorsunuz ikiniz de aynısınız
He ben yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum ama en azından birini aldatmiyorum onu da biliyorum çünkü hiç kimse bir kişiyle konuşmuyor o yzuden ve ben dalgasına konuşuyorum kendisi karısını aldatıyor bence aynı şey değil
Ikiniz de aldatıyorsunuz sonuçta belki sen de o konuştuklarından ikisi ile aynı anda sevişeceksin ikisi de ilk zannedecekler kendilerini tek
Daha önce hiç ilişkiye girmedim internetten tanıştığım biri ile de girmem hani öyle sanmadiklari kesin ve belirtiyorum zaten buluşmaya ağımızı ve öylesine konustugumuzu
Her şeyin bir iki vardır Sonuçta biriyle yaşayacaksın
Tabiki biriyle yasayacam ama bu kişi evlendigim kişi olacak
Evet belki sen de onu internetten biriyle aldatacaksın Çünkü tek eşli değilsin sen de
Ben aldatmam ciddi düşündüğüm birini tek eşlilik olayına gelirse genelde dalga geçiyorum milletle yazan dayialra gay falan odlugunu soyluyorm bence bu herhangi bir şey olduğunu düşünmüyorum aldatmak ta olduğunu düşünmüyorum
Peki
Ya bide birsy diyecem hani 18 yaşında bir çocuktan ne bekleyorsun ki daha yaşım falan küçük tabiki dalga gececem biraz daha büyüyünce duzelirim he bide cevremle dalga geçmiyorum asla ama sosyal medyadan herhangi biri ile ve konuşacaksamda sosyak medyadan herhangi biri ile konusyorum yani dalga amaçlı olduğum belli o yüzden aldatmak olduğunu dusunmuyorum
Bir İnsan yedisinde neyse yetmiş yedisinde de oymuş
Pek öyle olduğumu dusunmuyorum aman valla benden daha karakterli insna olduğunu da düşünmüyorum
Öyle zaten herkes kendini en iyi zanneder Hem doğru Hep başkalarının hatalarını Arar Oysa ki esas olan bizizdir hayattır hata aramak değil gerçekleri görmek güzellikleri görmek ve doğru yaramaktadır
Ben evli deyilim bana yazabilirsin xodkd
Değilim 😂
Nxjxkzkdkzks
İyi yapmışsın tabi evlilerle ne işin olur
İyi yapmışsın.
Evet
Evet cok iyi yapmissin.
Iyi yapmşsın
Hayır
Neden hayir
Evli iyidir
Yok ya evli olup başkasına yazan oc tur başka birsy değildir