Bir erkek neden telefona cevap vermez ve 3 gün geçmesine rağmen geri dönüş yapmaz? ?

Arkadaşlar Lütfen Ciddi Cevap Verebilecekler Yorumda Bulunsun.Durumu Kısaca Özetlemek Gerekirse Yıllar Önce Netten Tanıştığım Biri Vardı (hiç yüzyüze gelmedik ) ve yıllar sonra tekrar bir şekilde telde konuşmaya başladık. Adam 35 Yaşında ve zor bir karakter.Yani kolay kolay hissetmediği birseyi ne yapar nede söyler.Neyse Bu şahıs bana telde gecmişte benimle evlenmek istediğini aklından gecirdiğini söyledi ve görüştüğümüzde aynı etkiyi alırsa niyetinin ciddi olduğunu belirtti. bu evlilik konusunda çok açık bir dille konuşuldu hatta.sorum şu : gecen gün beni aramış ve telefonum sessizde kaldığı için görmedim.gördüğümde mesaj attım dedim telim sessizde kalmış şimdi gördüm aradığını diye.fakat geri dönmedi.2 gün sonra ben aradım ama telefonumu açmadı.üstünden 3 gün gecti hala ne aradı nede mesaj attı ... sizce ne yapmalıyım ? bir erkek neden durduk yere böyle davranır? lütfen dalga geçecek yorumlarda bulunmayın...şimdiden ilginize tesekkür ederim arkadaşlar...
Bir erkek neden telefona cevap vermez ve 3 gün geçmesine rağmen geri dönüş yapmaz? ?