Seviyorsan git konuş bence! İçinizde filizlenen duyguları dile getirmekte ne kadar ustasınız?

#ÇokSeviyorumHemDeÇok
#BirrrDahaSöyleee
#OşıksaaanDaradadadadadam

#BirrrDahaSöyleee
#OşıksaaanDaradadadadadam
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eger birgun gerçekten birinden hoslanacaksam gider babasi ile konuşurum cunku insanlar bulusmakla sevişmek le falan birbirini taniyamaz
Diyelimki sevgilinle bulusacaksin napiyosun susleniyorsun guzel oluyorsun ve karsindaki kisi seni makyajli süslü püslü görüyor hep her bulusmanizda saclarinin teline kadar temizleniyorsun süsleniyorsun
Ya evlenince bir gece bir bakiyor ki saclar birbirine girmis tip desen batik durumda bide ustune adetsin sivilcelenmissin
Yok diyoe bu bana gore degil hemen 6 ayda bosaniyor ciftler bak yarisindan cogu sadece bu sekilde ayriliyor olan cocuklara oluyor daha bir suru sey o yizden gercekten birinden hoslanirsam giderim babasina
Sayın beta erkekler asla gidip konuşmayın suratınıza tokadı yediğinizle kalırsınız ama alfa erkekler siz istediğiniz gibi kırbaçlayabilirsiniz kadınları... çünkü kadın ırkı, güve tapar pice yavşar kasa sırnaşır lükse boşalır... alfa fux beta bux hipergami rules all ladies sucks... (dicks of bad boys!)
Duygular içerde kalmamalı kötü de sonuçlanacaksa sonuçlansın. Belirsizlik kadar kötü sıkan bunaltan bişey daha görmedim bu hayatta
Dile getirmem ben.
Cevap
20Cevap
Soylerim ben cekingen degilim😂Hatta bir keresinde adamin disariya astigi camasirlarinda pantalonunun icine koymustum😂
Çekingen ve amatörüm. Bu işin ustalığını yapamıyorum.
Konuşurum açılırım şansımı denerim ve sağlam bir red yiyip kürkçü dükkanına dönerim bendeki enayilik işte 🚬
Karşı tarafın hislerini göz önünde bulundurur ona göre açılırım
Hiç ama hiç beceremem böyle şeyleri ne zaman beceriye kalkamu ters tepki veriyor bende
Öyle bir durum olursa çekinmem..
Korkacak neyim var ki?
En fazla olmaz der.. 😏
#Vesselam
Söylenmeli ne var bunda. Herseyin bir yolu yordamı var ama bu en çok erkeğe yakışır
Bunlar eskidendi ya, şimdi flörttür bilmem nedir ıvır zıvır şeyler çıktı ilanı aşk kalmadı hani
Yakasına yapışır :"Oğlum, seviyorum lan ! Anlasana!"diye haykırırım.
#devilschild
Valla seviyosam beklemem, aşk öyle naz çekmeye gelmez!
konuşurum niye konuşmayım ben düşüneceğime o düşünsün ne cevap vereceğini
hiç ama hiç beceremem kenarda sessizce ölürüm daha iyi diyip çekiliyorum
He bak orda fena aptallaşıyorum..😂çok kasıyom kızı vurup etkisiz hale getirip öyle dile getirsem daha başarılı olurum
bu zamana kadar hiç susmadım..
kime ne hissediyorsam, söyledim..
Seviyorsam söylerim kaybedeeksem söyledikten sonra kaybedeyim
Fake hesaptan konuşuyorum :D gidip yüze demeye cesaretim yok
bu konuda bıraz pasifim ama soylemekten daha da çok işe yarayacak edalarım var !!!
Karşımdaki kişide bana sıcak kanlı yaklaşıyorsa hiç de zor olmaz ama soğuk davraniyorsa biraz zorluyor beni
Berbatım. Her defasında elime yüzüme bulaştırdım. Kaybedenler Kulübünün daimi üyesiyim bu konuda.
Açılmam, ama açılmasını sağlarım
Söylerim. ucunda ölüm yok :D
Malesef dile getiremiyorum
İki kez reddedildim ama söylenmeli ölüm yok ucunda
En uygun vakitte söylerim, hiç çekinmem 😎
Ben pat diye konusurum
İnsanlar konuşa konuşa
Kalfa bile olsam gidip söylemem
Konuşurum, açılırım :)
beceremediğim tek şey
Konuşamıyorum dilim dutuldu dutluktaydık ondan
Utangaç olduğum için diyemem ben 😏😏😏