2 kadın bir adam?

Arkadaşlar ben 3 senelik flört sevgilimi seviyormuyum emin değilim daha önce ismini vermek istemediğim bir markette geçici süreliğine girdim orda çalışırken biriyle tanıştım falan filan derken şu an sürekli görüşüyoruz benim flörtümden gizli acaip şeyler hissediyorum iki kız arasında seçim yapmak istiyorum ama yapamıyorum o markette tanıştığım kişi bazen sanki bana aşıkngibi seviyo gibi davranıyo baszen arkadaş gibi kardeşim falan diyo ama işten alıyımmı seni dedpim zaman lütfenbnnn all diyo mesela ne biliyim anlıyamadjm herşey birbirine girdi kendimde değilim diyorumki yok lan sevgilim olduğunu biliyo niye yapsın öyle bişey bazende diyorum ki sevgilim olduğ halde benle takılıyo eğleniyo işin garibi bende çok eğleniyorum pişmanlık duymuyorum keşke beraber olsak dediğim bile oluyı yani beraber den kastım flört maksadında ama 3 senelik flörtümü düşündüğüm zaman ise üzülüyorum kendime yakıştıramıyorum şöyle bir durumda var eğer ben şu an flört ettiğimi bırakıp bu kızla çıkma teklifi edip reddedilirsem hem arkadaşlığımdan hem flörtümden olurum ama flört teklifimi kabul ederse mutlu olurus gibi geliyo hareketlerine anlam veremiyorum seviyormu beni aşıkmı yoksa aadece arkadaş olarak gibimi görüyor anlıyamıyorum deliricem yardımcı olun lütfen? Ve sizce ne yapmalıyım?
2 kadın bir adam?