2 erkek tek kadın?

Uzun suredir arkadaşım olan biri , toksik bir iliskimden beni ayirmak icin cok ugrasti. Ve başardı. Sonra aramızda duygusal yönden yakınlaşma oldu. Annem felç geçirdi 12 saatlik yoldan arabasıyla hastaneye geldi bir hafta yanımızda durdu. Dışarda soğukta arabada yattı. Bana hem maddi hem manevi yönden çok destek oldu. Annemin hapları üretime kapalıydı tektük buluyorduk kendi bulundugu sehirdeki çogu eczaneleri arayip buldugu haplari hastaneye yolladi. Ama ben bu sureçte duygu karmaşası içinde oldum. Seviyordum ama önceki ilişkim kadar dolu dolu yaşamiyordum. Ona eski sevgilimi unutamadigimi ona geri donmek istedigimi söyledim. Bu yaptigim çok yanliş ama bunu yapmamin sebebi ileride aklima gelir unutamam pisman olurum diye korktugum içindi.( 3. bucuk yillik bir iliski) O yine vazgecirmek icin cok ugrasti ama ben toksik iliskime geri dondum. Toksik iliskimdeki kişi annemin rahatsizlandigini biliyordu 40 dakikalik yoldan gelmedi ailesi para vermemis vs. Bir tarafta sadece cok sevdigini soyleyen ve hic bir sey yapmayan 3 bucuk yillik bir iliski. Bir tarafta agzimdan cikacak herseyi yapmaya hazir biri. (Ikiside cok seviyor ve istiyor)

2 erkek tek kadın?