Ben de sen eşine 50 tllik tek taş almaya utanmiyor musun dedim. çok borcu varmış. ileride alır gerçeğini takarim dedi. Ben de ben sahte taş takmam dedim hiç alma. o zaman alyans alcam sadece dedi. ama moralim çok bozuldu. işi gücü var parası var biliyorum. istese bulur ailesinden çevresinden. cimrilik yapıyor bence. ne kadar borcun da olsa insan evleneceği kadindan kisar mi?
Cevabın nedir?
+1 yılBuna mantıklı ve uzunca bir yorum yapıcam...
Bir kere, altın olan (beyaz veya sarı altın) ama taşı zirkon olan tek taşlar da var. Ve gerçekten iyi bilinen markalardan alırsa 800 tl den 1.500tl ye kadar bunlardan bile alabilir.
Gelelim pırlanta olan, yani hem altın hem taşı gerçek olan tek taşlara, bunlar doğal olarak taşı küçücük bile olsa oldukça pahalılar.
Son olarak, altın kaplama ama gümüş olan ama aynı altın gibi gözüken yüzüklere. Onların da taşı ya Swarovski ya da zirkon denen, pırlanta ve elmastan sonra 2. sırada ki değerli taşlar kullanılıyor. Bunları da internette ki belli gümüş satan firmalardan 70 tl ile 200tl arası bulabilirsiniz. (925 ayar gümüş). Renkleri, beyaz, sarı veya kırmızı altın kaplama olabiliyor.
Vee, son olarak 50 tl lik yüzük olayı,,, yuh diyorum sevgilinize bunu söyleyebilmesi bile bence düzgün bir karakteri olmadığını gösterir. Bu ne aşağılayıcı bir teklif. Evlenmek üzere ilk adımı atacağı kadına alacağı yüzük 50 tl değerinde. Söyleyecek bir söz bulamıyorum. Tek bildiğim, çok sevdiği ve önemsediği insana, bir erkek hele de iyi bir mesleği olan biri, böyle birşey teklif bile etmez.
Çünkü bu karşındakini değersizleştirmek, kırmak, aşağılamak ya da hepsi.
Bu insanla olmaz. Size uygun değil.32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim uzun uzun anlattiginiz için. umarım aklınca benim moralimi bozup bana süpriz yapmak istiyordur...
- +1 yıl
Rica ederim. Bazen bir insanı önemsemek ona verdiğin zamanda ve yazdıklarındadır.
En İyi Cevaplar
+1 yılevlenmiyorum de kizim sen salakmisin bastan erkegin hepsine sokucaksjn kazigi lafini dinleticeksin hem sen degerlisin bak bizim burda yuzuk bir suru
altin aldiriyo kizlar senin. ne eksigin var he neeksigin var acaba kendini asla mi asla kucuk dusurme
bak benim ablam nisanli nasil her istediginj yaptiriyo
bizim mami hep bizi temkinliyo yok yazikmis yok gunahmis cocuga
valla ben ablama dedim her istedigin yapilcak bugun senin sozunu dinlemeyip yapmassa yarin hic yapmaz
mamim diyo sen kime cektin kiz cok fenasin dedim mami kusura bakmq sen
beni bu dunyaya eziyet cekeyim diye yapmadinn seviyosa essek gibi herseyi yapicak ablama dedim onu aldir bunu aldir bak simdi erkek tek bir cit ses cikarabiliyo muu
eger almassa nisani at gitsinn bu kadar basittt327 Yorumla
Soran+1 yılbeklicem nişan gününe kadar belki bir süpriz yapacaktir ondan boyle yapiyodur diyorum. ya da beni deniyor maddiyatci miyim diye tepkimi olcuyor
- +1 yıl
salak olmaaa sakin sana deger vermiyor gormuyomusunnn
- +1 yıl
ikinizin burcu nlelee
Soran+1 yılo balık ben oğlak
- +1 yıl
direk ayril bak ben slana diyorum hatta kavga ciklarre
- +1 yıl
aglazirlala
- +1 yıl
ben bu kadar degersizmiyim de banane istiyorum de babana soyleee
Soran+1 yılnisana kadar böyle konuşup süpriz mi yapacak acaba diyorum
- +1 yıl
kendini kandiriyosun ki yazikk sana
- +1 yıl
sen kendini kucuk gormeye devam etttseni kullaniyo biliyoki baska kiz kabul etmez o yuzdeb senle evleniuo peh
- +1 yıl
olursa olsun banane
- +1 yıl
tabi canim tabi isinize gelmiuo ya
- +1 yıl
kess seviyosaniz essek gibi yapcaksiniz
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
baska erkrk mi yokkk
- +1 yıl
yoksaaa
- +1 yıl
bu bir her kadinin altina yatiyosun
- +1 yıl
hic sevgilim olmadi sixin gibi salaklari napimm😂
- +1 yıl
bokumuzu yiyinnn
- +1 yıl
orospuuu senin anandirrr
- +1 yıl
kimbilir seni kimden peydahladi azimi acmiyim diyommm
- +1 yıl
kerhanenin amina koydugumunnn piciii
- +1 yıl
pezevenn yuruuu silllikk anann aminiii acaaa acaa ortalikkk
- +1 yıl
faisesssi olmussss
- +1 yıl
piccc gibi seni sokkaga atmisss aminn ogluuu
- +1 yıl
pokumuuu yeeee
- +1 yıl
yallah simdi😂
Evlilik bu, bir çok yükün masrafın altına giriyorsunuz karşılıklı olarak.. Tabi yükün büyük bir kısmı erkek tarafına yükleniyor.. Zaten masraflar almış basını gidiyor.. 50₺ lik tektaş almaya utanmıyor musun diyerek bence ayıp etmişsin. En azından sana dürüstçe söylemiş durumunu izah etmiş. belki de nabzını ölçmüştür. Saha hiç söylemeden 50₺ lik tektası taksaydı İnan haberin olmazdı. Yolun en basında güven problemi yaşamayın böyle seyleri de aklınıza getirmeyin.. kimse güvenmediği biri icin 50-100 bin ₺ masrafa girip evlilik yoluna girmez.
Bence arayıp özür dilemelisin ‘tektasin bir önemi Yok, önemli olan huzurumuz ve mutluluğumuz’ demelisin.60 Yorumla
+1 yılYahu ölene kadar sahte takavaksın dememiş ki? İdareten diyor. Hem üzerinde sahte veya gerçek yazmıyor ya? Kim anlayacak? Bu kadar mal mülk düşkünü olmayın. Ben adamın yerinde olsam resti çeker yok dana evlilik derdim. Evlilik demek iyi günde kötü günde demek. Sen daha baştan yapıyorsun bunu evlenince vay haline.
57 Yorumla- +1 yıl
Eskiden neden düğünleri 40 gün 40 gece yaparlarmış. Kadına neden ağırlığınca altın takarlarmış. Neden bu kadar şatafatlı olurmuş. Zor olsun ve bitmesin diye. 50 liralık yüzük alsa hiçbir şekilde takmam kusura bakmasın hayırdır abi bir kez evleniyoz
- +1 yıl
@nevarnewyork ne biçim para düşkünü insanlarsınız ya
- +1 yıl
Para düşkünü değilim. Olayı basitleştirmeyin. 50 tl ne. Sevgili kalalım tak gümüş yüzüğü. Evleniyoruz sonuçta
- +1 yıl
@nevarnewyork nişan olmamış daha farkındaysan. Nişana kadar eli boş kalmasın istiyorsa bişeylerden fedakarlık yapabilmeli. Nişanlı olsa da takmasa tamam dalga geçer gibi ama xaten şu an resmi bişey yok
- +1 yıl
Takmasin o zaman nişana kadar. Güven problemi var o zaman
- +1 yıl
@nevarnewyork Allah aşkına bunu erkeğin dediğini mi düşünüyorsun? Hangi erkek durup dururken sahte bir tektaş takmak ister? Kız muhtemelen tektaş istemiştir adam da durumu olmafığı için böyle bir alternatif sunmuştur. Hiçbir erkek alamayacak durumdayken böyle bir şeyi önermez. En güzelini alıp takar parmağına kendisi isteğiyle takıyor olsa
- +1 yıl
T
A
M
A
M
Senin dediğin olsun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılOlur mu gadasi
10 Yorumla
+1 yılYavrum safmisiniz salak misiniz niye boş hayaller pesindesiniz anlamiyorum aldı taktın ne olucak 2 gun sonra usanicaksin takmiyacaksin onun yerine gidin bayalinizi 3 gun uzatın birakin bu boş hayalleri diyelim gercekten parasi yok nasil yuk yukluyosun sen bu cocugun sırtına el insaf sen çocuğa aldın mı hic takım elbise bakim seti?
Anca istemeyi biliyorsunuz elmadaglimisiniz nesiniz nasil bukadar brncil olabiliyorsunuz
Çocuğun aklindaki ne bilmeden etmeden sinir ediyosunuz bostan boşa sonra evlilikten hemen sonra boşanma bu dunya boyle gecermi ya20 YorumlaMaşallah hem de evlilik arifesinde. Eş adayında da iyi cesaret.
Bunu söylemem ne kadar uygun olur bilemiyorum ama söylemezsem içime oturur.
Siz de eş adayına şişme gelin alın. Eli bollaşıp size hak ettiğiniz değeri verdiğinde değiş tokuş yaparsınız.
Parası olmayabilir. Ama bunu dile getirirken
Üsluba önem vermek gerekmez?
Hem de hayatını birleştireceğin insana karşı.17 Yorumla- +1 yıl
yazmayacaktım ama dayanamadım sizin söylediğiniz sözün kulağınıza giden yolda trafik var galiba. hem söyleyip söyleyip tepki almamak için parası olmayabilir şeklinde yürümüşsünüz kusura bakmayın ama yemezler. birincisi "Maşallah hem de evlilik arifesinde. Eş adayında da iyi cesaret." adam cesur ona bir lafım yok bu zaman da evliliği göze alıyor ama sizin bunu düşünerek yazmadığınız aşikar. ben eş adayına param yok idare edelim diyemiyorsam zaten evlenmem. ikincisi "Siz de eş adayına şişme gelin alın. Eli bollaşıp size hak ettiğiniz değeri verdiğinde değiş tokuş yaparsınız." hani iyi günde kötü günde beraber yürünecekti ne oldu o iş para bitti ben gidiyorum mu? demek ki en küçük bir düşüşte eşinize ilk tekmeyi siz vuracaksınız.
- +1 yıl
İşte kadinlarda ki akilda bu kadar şişme bebek al diyip kendinizi asıl siz cinsel obje olarak goruyosunuz. İnşallah o adam evlenmekten vazgeçerde ağlayıp sizlar bu soruyu soran canım. Bu cevabi yazanada beddua etmek istemiyorum allah nasil biliyorsa oyle yapsin!
- +1 yıl
@aakeyy
İlk olarak erkeğin parası olmaması ayrılık sebebi değildir. Para için ne insan rencide edilir ne de terk edilir. Bunu en iyi bilenlerdenim. Zamanında 1TL ile bir ayı geçirmişliğim var. Bundan hiç utanmam.30 TL için güneşin altında herkes gibi çalışmışızdır. Amele olarak. Sorun nişanlı erkeğin nişanlısına tek taş olayını söyleme üslubu. Tek taş nedir? alt tarafı taş. Hiç önemli değil. Yeter ki aradaki sevgi azalmasın. Yarimin bana aşk dolu bir bakışı dünyalara bedel. Şişme bebeğe gelince o mizansendi. Yoksa soru soran arkadaşı rencide amaçlı asla değil. Eğer bundan dolayı kırıldıysa çok özür dilerim. Soruyu soran arkadaş nişanlısının parasının olduğunu ama cimrilik yaptığını söyledi. Eğer ki sevdiysen para cimrilik yapmazsın. İlk aklıma gelenler bunlar
+1 yılO kadar borcu varsa evlenmesin kardeşim madem evlenmek gibi bir düşüncesi vardı birikimini yapar öyle evlenirdi alması lazım sana o tektaşı kabul etme bir kere evleniyon
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle dicem madem sikisacaksin evlenme işini erteleyelim dicem.
- +1 yıl
Aynen öyle de
- +1 yıl
İyi para biriktirmeden evlen ozaman kardeşim yüzük değil sahte nikah memuru tut bide a4 kağıdında davetiye yaz yaz dağıt öyle şey mi olur mal mal yorum yapma gelip bana
+1 yılDurumu olupta almıyorsa arkana bakmadan kaç derim ancak maddi açıdan sıkışık durumdaysa tek taşın ne önemi var bu kadar? Bir alyans alsın içinde de ismi, daha ne? Mühim olan sevdiğin insanla aynı yüzüğü takmaktır. İstersen kaşıkçı elması olsun sevgi yoksa o yüzük yüzük değil birbirinizin tasması olur anca.
22 Yorumla
Soran+1 yıldurumu olduğu halde böyle yapıyorsa benden çok paraya değer veriyor demektir
- +1 yıl
Eğer bu ihtimal söz konusuysa onunla değil evlenmek arkadaş bile olunmaz
ne kadar parası olursa olsun evlilik başlı başına büyük bir borç. bundan bari kısayım demiş olabilir. evlilik bir çok erkeğe göre saçma bir gelenekten ibaret. evlenmekten bahsetmiyorum yapılan düğün salonu kiralama müzik çalsın teyzeler oynasın mantığında değiller. ona vereceğimiz parayla ev alırız ya da güzel bir balayı yaparız şeklinde düşünürüz. ayrıca alsa ne olacak senin değerin o yüzüğün değerine mi endeksli?
20 Yorumla
+1 yılSizin su tek tas taki merakiniz nerden geliyo anlamiyorum ki biz o kdr borca harca girip dugun dernek yapiyoz ev diziyoz sonra siz gelip rahata cokuyonuz sonrada bir yuzuk almadi bir cicek almadi diye agliyonuz omrumuzu adamisiz yolunuza yetmiyo mu
10 YorumlaAyıp etmiş. Hatta çiğlik etmiş. Hatta odunluk etmiş.
Nişanlısına bu lafı söyleyen adam odundur, çiğdir, bunu söylemek ayıptır.18 Yorumla
Soran+1 yıl29 yasindayiz ikimiz de
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum. inanamiyorum böyle bişeyde ciddi olduğuna. daha önce de bana bakma ben seni uyuz ederim sonra beklemedigin anda supriz yaparım demişti. öyle bişey mi acaba
Soran+1 yılBen de ona dicem ki biz evlilik olayını erteleyelim. madem bu kadar sıkışıksın. sıkışmayalim dicem. bakalım bu sefer o tutussun 😂
Soran+1 yılevlenmede acele davranan o
+1 yılBorç bu olabilir. Asıl böyle zamanlar da destek olmalısın ona. Üstündeki yükleri alman lazım. Sen şimdiden lükse düşkün olduğunu belirtmiş oldun. Yürümez böyle haberin olsun...
Ayrıca yüzük falan formalite olacak iki günden sen ev işiydi o işiydi derken yüzükleri takamazsınız bile...
Bu kadar büyütmenin alemi yok.01 Yorumla- +1 yıl
Sen var diye biliyorsun ama işin gerçeğini bir o bir Allah bilir. Belki harbiden sıkıntıya girecektir... Kendisini kasmak istemiyordur.
Abi başta almayan hiç bir zaman almaz. insan evlenirken kendini değerli hissetmek ister. Çünkü evleniyor bir özelliği olmalı evliliğin. Sahte yüzüğu alan ileride gerçeğini almama gerek yok beni seviyor saf bir şey diye umursamaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. ya arkadaş insanlar ne tuhaf be ulan dünya evine giricen hayatını sevdiğinle birleştiricen kamera şakası falan olmalı ya 1500 2000 liraya tek taşlar bile var yani bu kadar düşülmez yanlış anlama ama sana hayatta bol şans
10 Yorumla
+1 yılGercekten durumu oldugu halde bunu yapiyosa bence hic evlenme bogazindan da keser ilerde bugun senin istikakin 1 yumurta yarim ekmek kuru fasulye falan der ysmek listesi yaoar 😂😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlerde alçağı teori 😀😀. benim eşime başta aldırdım. kupem yoktu. akrabalarida takmadi. sonra alicam sana kupe soz dedi. evlendik.3 sene oldu ne kupe ne de baska. alabilcek parasida var ama napcan kupeyi deyip 50 tl ye sahtesini aldi. ona bile cok cani skldi 😂sonra yuzuklerim daraldı genişletmek için üstüne 400tl verdi buna bile o kdr canı skldiki anlatamam 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılbenimki de böyle yapacakmis gibi geliyor.
Senin o kadar borcu olan biriyle aklın almıyor gibi...
Borçlarını kapaması için süre vereyim desen terkedilme riskin de büyük.
Şimdiden geçmiş olsun...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı. @piyemses66 allah aşkına bide Türk kızları ile Rus kızları diye ayrım yapın diyorsunuz
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılYeme bunlarıı almaz ilerde hiç. Ayrıca borcu sana mı yapmış senden kısıyor. Daha bunun evlilik hazırlığı aşaması var şimdiden böyleyse bırak
10 YorumlaBoyle sey olur mu ya evliliği göze alan kişi böyle şeylerde kısıtlama yapmaması lazım diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılşimdiden böyle yapıyosa evlenince bir düşün nasıl olacak değer veren birine benzemiyo ama sen onu sevdiğinden bunları göz ardı ediyosun
10 YorumlaAyy rezillik bunla ömür mü geçer bas tekmeyi kurtul
21 Yorumla- +1 yıl
Hahaha.
Asfalttan mıcır vereydi daha iyiydi
Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Yani durumuna bağlı durumu yoksa çokta zorlama o kadar önemliyse ertele nişanını durumu olunca yapsın durumunu biliyorsan sonradan böyle parasal sorunlar çıkçağınıda bilmen gerekir durumu var yapmıyorsa sıkıntı
02 Yorumla
Soran+1 yılboşta duran parası var hesabında biliyorum. sakayla karışık 2 bin liralık tektas alacagimiza o parayi degerlendiririz de demisti.
- Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılSeninle evlenmek istediğine göre senin nasıl biri olduğunu ve isteklerinin ne olduğunu baştan biliyordur kesin. Durum böyle iken doğru düzgün hazırlığını yapmadan niye evleniyor o halde?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sensiz yasayamiyorum diyor
+1 yılAdam dugunu yapsin, kinayi yapsin, yuzugu taksin, evi tutsun esyalari dizsin, dunya kadar masraf etsin sen 1 tane yuzuk icin adama utanmiyo musun deyip aşşağıla asıl sen utanmıyo musun boyle bir soru sormaya gitte evlenecegin adamdan özür dile!
10 Yorumla
+1 yılCimri olduğuna sadece buradan mı karar verdin? Belkide yoktur orta yolu bulmaya çalışın illa pırlanta olmak zorunda değil altın tektaşlar var onlardan alsın daha makul
10 Yorumla
+1 yılÇok istiyorsan kendi paranla al 😎
Bırakın bu gösteriş işlerini. Sen sevsen bakır yüzüğede tamah edersin20 Yorumla
+1 yılParasi var ve almiyosa arkana bike bakmadan kac yanindan
10 Yorumla
+1 yılSiz kadınlar ne kadar çok abartıyorsunuz olayı. Adamın parası yetmiyorsa ne yapsın. O zaman nisana kadar bekle alyans alsın nişan da
15 Yorumla
Soran+1 yılbulamayacagi bir para değil. Kredi kartının limiti 30 bin tl
- +1 yıl
Kredi kartı ödenmiyor mu sanki. İnsanlar ne zor şartlarda para kazanıyor. Biraz akıllı olun ya
Soran+1 yılyahu adamın maaşı 9 bin TL. Asgari ücretli bile sevdiğine Tektas alıyor taksitle. alinamayacak bişey istemiyoruz.
- +1 yıl
9 bin ise almalı. Şimdiye kadar almadığı hata o zaman. Ne iş yapıyor ki.
Soran+1 yıldoktor. yani bu yüzden tepkiliyim. olay cimrilige giriyor. bir benden mi kısıyor yani
- Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten alabilcek durumu yoksa sadece alyans alsın. Çakma birşey sakın müsade etme. Ama iş senin dediğin gibiyse o erkekten sana koca olmaz. Tek taşı war seti war bir ton kılı war tüyü war 😎
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sorun sana 50 tl lik taş takma önerisi değil bu yaşta çok borcu olduğu halde evlenmeyi düşünebiliyor olmasıdır... Azıcık akıllı olun bu evlilik işinde...
00 Yorumla
+1 yılbence çok cimri yarın bir gün ailen anlasa rezil olursun, ilerde evinede cimri olur para saklar boş ver bence
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle dedim aileme çevreme rezil olurum takmam dedim. 5 bin liralık tektas dersin nerden anlicaklar demez mi 😂 valla tam dayaklik. beni mi deniyor acaba. paraci olup olmadigimi mi deniyor anlamadim
- +1 yıl
senden para hiç bişey istemiyorum adam gibi tektaş bir yüzük al bu işin adını koy olsun bitsin de, ben aileme çevreme rezil olmak istemiyorum, hem erkek adamın cebinde parası olur tabi sende çok pahalı şeylere kaçmazsan herşey daha güzel olur ama onun böyle para gözmüsün diye denemeye çalışmasıda hiç hoş değil, neyinden çekiniyorsun ki söyle herşeyi yüzüne
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerseyin en iyisini laik görmüyorsa ve aslinda maddi durumu buna el veriyorsa cimrinin teki ya da seni yeterince sevmiyor.
10 YorumlaHmm.. peki sen onu daha iyi taniyorsun? Öncedende böyle cimrilik falan yapdigini gördünmü?
14 Yorumla
Soran+1 yılpara konularında tutucu. ama böyle bişeyden kisilir mi ya? ileride alırım borcum olur sana diyor. bence böyle kaynatacak tektas olayını. daha önce de 2 bin lira tektasa vereceğimize o parayi degerlendiririz demişti espiriyle karışık. acaba beni mi deniyor paraci mıyım diye
- +1 yıl
Hayir bence seni denemiyor.. her sakanin altinda bir gercek yatar. Ya insan tutucu olabilir bu hatda bazen hosuma gider.. ama gerektigi yerde almiyorsa ben buna cimrilik diyorum. Acik ve net yani..
Seni cok iyi anliyorum seviyorsun, mesele aslinda tektas falanda degil; mesela parasini senden saha üstün görmesi.. eger gercekten durumu iyi degilse, o zaman anlayisli ol biraz derdim ama öyle bir durumda degil.. sonucta dügün falan yapacaksiniz mesele o 1 veya 2 bin tl lik tektas olmaz
Soran+1 yılnisana kadar gorcem beklicem süpriz yapmasını
+1 yılYoksa bsy diyemem ama varda almiyosa ayril cebremde ornekleri var domatesin yuznd laf yiyen kadnlaf var ne cabk biti yeni adm diye
10 YorumlaNeden illa da onunla evleniyorsun?
Acaba evde kaldığını düşündüğün için falan mı?04 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum çok :( ama bunu yaparsa sogurum
Soran+1 yılikimiz de 29
- +1 yıl
Canım tam evlilik yaşındasınız. Ancak ileride seni maddi durumdan rahat ettiremeyecek biriyle evlenme derim. Kaldı ki altın bir yüzük bile alamıyor. Evliliğin şartı altın yüzüktür. Bu aranızdaki bağı gösterir. Sen sen ol maddi durumu yeterli biriyle evlen. aşkı meşki boş ver.. Aşk karın doyurmaz
parası olup da böyle dediyse şerefsizmiş yani yol yakınken dön.. boyleleri evlenir coluk cocuhunun rizkini kumara ickiye rus karisina verir.. ama yok cidden durumu kotuyse k zaman soyledigi mantikliymis
00 YorumlaBen bu donemde yuzuk senin icin onemli olmamali. Dumduz alyans alsin onu tak
10 YorumlaEvleneceğin kişinin maddi durumuna destek olamayacaksan böyle kaprisler yapacaksan sizin evliliğiniz uzun süreli olmaz malesef.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa bunu bana diyen adamın mesleği doktor. bir doktor evleneceği kadına Tektas alamaz mi?
- +1 yıl
Belki durumu yok o anda. Düşünsene evlilik hazırlıkları yapıyorsun ve bütçeni zorlarsın hep. İkinci olarak da bunu sana sormasında seni ters etmiş de olur. Eğer onu sevdiğin için evleniyorsan bir yüzüğün lafını bile etmezsin yeterki mutlu olalım dersin adama ama parası için evleniyorsan memnun olmazsın ve bunu belli edersin ve buda senin karakterini gösterir ve eğer akılkı bir adamsa bu yaptığın hareketten adam ders çıkarıp yol yakkınken seni bkrakabilir de..
+1 yılEee biliyosun borcu var. Niye istiyosun olunca alacam demiş. Hayallerini yıkma adamın
00 YorumlaKızmaz alabileceğini söyledi onun yaptığı çakallık...
00 YorumlaYa yalan söylüyor kesin ilerde de almaz şimdilik oyalıyor bir kere evleniyorsun borcu varsa evlenmesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Şimdiden böyle ise işin zor hem de çok zor. Bir kere daha düşün derim nişanlanmak için?
00 Yorumla
+1 yılYol yakınken ayrıl , hayatının geri kalanını zindan eder
00 Yorumla
+1 yılBir ask tektaş ile veya alyans ile ölçülmez adamın borcu var ne var sonra alsa
20 Yorumla
+1 yılçokkborcuu varsaaa nişanıı yapcakmışş hiçç sordunmuu senn onaa bencee boşverrr para olmayınca mutluktaa yavaşş ilerlerr :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen madem seviyorsun onu niye zora sokuyorsun? Yalan mi soyluyor durumum kotu diye?
00 Yorumlaben hak eden kıza en iyisini alırdım kendi yüzügüm 50 liradan fazla gümüş oldugu halde utanırdım alıcak gücü yoksa erteleyin enişte çokmu yakışıklı onu merak ediyorum
00 YorumlaSonunda evlilik var parasi yoksa aileden alsin 50 tllik yüzük mu takilir
10 Yorumla
+1 yılteklif yüzüğünün ne önemi var nişan düğün derken zaten takacak
10 Yorumla
+1 yılHaklısın ya o kadar nişanlancak düşünseymiş olayı yüzük zaten
00 Yorumla
+1 yılbugün bunu yapan, evlendiğinde nelerden kısar belli değil..
00 YorumlaEğer durumu gerçekten yoksa zorlama
Ama varsa eğer durumu kabul etme.00 YorumlaHazır yolun yarısındasın dön. Maddi durumu olupta bunu yapıyorsa ondan bir cacık olmaz. Evde yaptığın her alışverişin kendin için olsun olmasın sürekli karışır , canını sıkar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbence saçmalamış nişan var düğün yapacaksınız sana bir yüzük almıyorsa bu adam düğünü nasıl yapacak sana nasıl bakacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın parası oldğunu biliyorsan..
Ama yoksa da sen haksızsın00 YorumlaTektaş için başka bir şeyden vazgeç yoksa ikna olmaz, misal 3+1 daire 😂
00 YorumlaAcık sozluymus borcu varsa sende tek tasta ısrar etme bence
00 Yorumlabu işe yalanla başlarsanız aynı devam eder bence yol yakınken ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılCimri insanla ömür geçmez.
10 Yorumla
+1 yılReis tak ya nolcak önemli olan hediye miktarı değil ileride iyisini alırsın
11 Yorumla- +1 yıl
Bide belkide o zamanda o kadar paraya yüzük almak istemiyordur maddiyata bu kadar takarsan zaten bu iş yürümez
+1 yılyanlış yapmış. Adamlığa yakışmaz öyle davranmak
10 YorumlaNiye sonuçta seviyosun belki bütçesi yetmemiştir sana belli etmiyodur kırma onu bence
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2 ay sonra nişanım var. Sevgilim nişandan önce 50 liralık sahte tek taş alayım sana onu tak dedi. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler