iki buçuk senelik bir ilişkim vardı. Onu öyle çok seviyorum ki üzülmesin diye elimden gelen herşeyi yaptım çok taviz verdim ne isterse kabul ettim sırf o mutlu olsun diye! Çok sık tartisiyorduk ve her seferinde konuyu ayrılığa getiriyor ama asla gitmiyordu ben gitmesini istemiyordum. Ona hic bir zaman git demedim. Gecen sene aldatildigimi öğrendim. Çok kavga ettiğimiz için hatayi sadece onda bulamadım ve affettim. Sonrasında askere gitti kavgalarimiz azaldı her şey yoluna girdi bir sene boyunca asker yolu bekledim. Askerlik bitti ve kavuştuk birbirimize her zaman yanyanaydik ailesiyle nereye gitse beni de götürdü
"Sen benim ailemsin" diyordu. Sonra kavgalar başladı ve anlasamiyoruz diye terketti beni çok dil döktüm dinletemedim ve gitti. Terkedilmenin sonrasında sosyal medya hesaplarına ulaştım ve sevgili olduğumuz sure içinde yemediği halt kalmamış bunları gözümle gördüm. Ona anlattığımda özür dilemeye bile yüzü yoktu ama kendini affettirmek çabasına girmedi daha fazla hayatimi mahvedemezmis beyimiz! Her şeye rağmen ona karşı tek kötü kelime kullanmadım ve onu tertemiz sevdim o bunu adi gibi biliyor. Koskoca bir yalana inanmisim. 15 günü geçti ancak acim günden güne azalmiyor artıyor. Bana "senden ayrilsam bile günün birinde döner gelirim seni bırakmam" demişti bu da mi yalandi. Herşeye rağmen onu çok seviyorum unutmak istemiyorum. Ne yapicam ben?
"Sen benim ailemsin" diyordu. Sonra kavgalar başladı ve anlasamiyoruz diye terketti beni çok dil döktüm dinletemedim ve gitti. Terkedilmenin sonrasında sosyal medya hesaplarına ulaştım ve sevgili olduğumuz sure içinde yemediği halt kalmamış bunları gözümle gördüm. Ona anlattığımda özür dilemeye bile yüzü yoktu ama kendini affettirmek çabasına girmedi daha fazla hayatimi mahvedemezmis beyimiz! Her şeye rağmen ona karşı tek kötü kelime kullanmadım ve onu tertemiz sevdim o bunu adi gibi biliyor. Koskoca bir yalana inanmisim. 15 günü geçti ancak acim günden güne azalmiyor artıyor. Bana "senden ayrilsam bile günün birinde döner gelirim seni bırakmam" demişti bu da mi yalandi. Herşeye rağmen onu çok seviyorum unutmak istemiyorum. Ne yapicam ben?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer