Arkadaşlar Salı günü yani bundan 4 gün önce sevgilim doktorun onu aradığını , sonuçların kötü geldiğini ileride durumunun kötü olacağını söylemiş. seni oyalamak istemiyorum, ileride üzüleceksin. daha çok şeyler yaşayacağız, daha çok aklına gelecek. Sen kaldıramazsın. seni oyalamak istemiyorum kendi yolunu çiz dedi. Bu olaydan önce gayet iyiydik , sabah bile. Bayadır kavga etmiyorduk tartışmıyorduk.4 gündür Yazdığım her yerden engelliyor. ne yapabilirim? çok kötüyüm... bugün de yazdım başka bir yerden. geçer zamanla, yazma artık bırak , yazmış ve engelledi Oradan da. ablasıyla konuştum durumu biliyor. lütfen yardımcı olun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnanma böyle şeylere. Hasta bile olsa 3 gün sonra ölecek bile olsa inan sevdiği ile vakit geçirmek ister. Kendisine moral olsun diye. Bunun ki düpedüz ayrılmak istemek
01 Yorumla- Soran+1 yıl
teşekkürler görüşün için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Hastalığı ne ki ve hastalığının gerçek olduğundan emin misin?
08 Yorumla- Soran+1 yıl
böbrek hastası hastalığından eminim ama durum kötüye gitti demesine emin olamadım daha önce de beni bi nedenden terk etti çünkü: (
- Soran+1 yıl
Ya çok psikolojisi bozuldu bu durumdan ya da gerçek fegil ablasıyla konuştuğumda anladı hastalığıyla ilgili mi dedi evet ondan ayrıldı dedim seni üzmek istemiyordur dedi ama gayet rahattı onun hastalığı ciddi değil li ilaç içse bi süre kalmicak bo şeyi dedi ama ya son aramalarfak haberi yoksa
- Soran+1 yıl
ya da sey dedim doktor korkutmak için demis olabilir mi bir seu kötü bir şey olsa ailesine de haber vermezler miydi
- Soran+1 yıl
Ne bileyim ilaçlarını kullanması için
- Soran+1 yıl
maalesef öyle düşünüyorum çaresizlikten
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ahahah inandın mı cidden? Çocuk baya zeki çıkmış
18 Yorumla- Soran+1 yıl
ciddi misin ya
- Cevap sahibi+1 yıl
Evet yalan söylüyor. Senle biri arasında kalmış onu tercih etmiş.
- Soran+1 yıl
Ben işte çok güvenmekten sabah çok iyidio ayrılırken bile seni seviyorum dedi 8 aydır birlikteydik
- Cevap sahibi+1 yıl
İnanmayın
- Soran+1 yıl
yapma bee
- Soran+1 yıl
Ben son kez öğrenmek istiyorum başka biri olduğunu bana soylemesni istiyorum ancak öyle meret ederim ondan galiba çünkü beni annesine teyzesinin kuzenlerine herkese anlatmıştı ya
- Cevap sahibi+1 yıl
Anlatsın sor
- Soran+1 yıl
sorcam biraz zaman geçsin istiyorum şu an iyi degil kötü durumda kardeşimle konuşuyorlar instagramda takiplesiyorlar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi