Erkek elde edemediği kadını lanetler, kadın elde edemediği erkeğe aşk der.
Dosteyevski

Ahahah. 😅 Bir kıza bu yöntemle "hayır" dedim desem inanır mısınız acaba? O harekete geçmeden ben ona aşırı ilgi gösterdim. Elde ettiğini hissettirdim. Hatta işin şova döküp çıkma bile teklif ettim. Ama hayır dedi 😎. "Evet deseydin beni çok büyük bir sıkıntının içine sokardın zaten" de dedim ama anlayamadı tabiiki.
Bu çok psikolojik bir durum. Ama sadece ezik karakterlerde işe yarar uyandırayım. Kendini bilen, özgüveni yüksek olan bayanlarda ters etki yapar. Ama zaten etrafta onlardan da çok yok değil mi? Hatta öylesine denk gelirseniz ters etki yapsın da zaten. Daha iyisini mi bulacaksınız?
Ahhh pardon ☹️.
Aslında iki kişi idi.
İlkini bilinçsiz bir şekilde yapmıştım, malesef.
Tamamen elde ettiğini anlayınca, bırakıp gitti...
Genel olarak doğru bir söz. Öyle oluyor gibi
Kaçan kovalanır diye bir şey var ama aşk değilse insan bir zaman sonra sıkılır pek buna katılmıyorum janem. Erkekler ulaşamadığı kadını kötüler ama her erkek karaktersiz değildir genelleme yapmayayım taşlamayın sonra.😐
Dosteyevski kedinin ulaşamadığı ciğere mundar demesinden bahsetmiş. Ama bu işin erkeği kızı da yok bana kalirsa
Cevap
20Cevap
Ikisininde olacağını düşünmüyorum 😄
Kimseyi elde etmek için uğraşmam aşırı bir çaba sarf etmem yani. :D
Herkes değildir herkes...
Ben lanetlemem...
Kimseyi elde etmek de istemem...
Kadınlar için de geçerli herkes değildir herkes..
Olabilir de ben değilim 😊
Artık, erkekler elde edemediği ya da edemeyeceği her kız için uğraşmıyor. Eğer gerçekten değecekse, ancak öyle. Yoksa, amaan salla gitsin der geçer.
Alakası yoktur bence kişiliğe göre değişir tabiki, bunu genel olarak söylemiş olan biri varsa beyinsizdir
Burda da erkek milletinin psikopatlığını kadın milletinin salaklığını görmüş oluyoruz.
Aynen canim kesinlikle ama cok aci cektim sacmalikmis anladim yeni baskasiyla opusup sevisen birini sevmek delicesine
Gerçek mi bu. Erkekler gerçekten böyle mi yapıyor? 🤔çok yazık. Kadın için geçerli değil
yapmayan da var.
Genelleme olarak algılanmasada çoğunluk bunu gösteriyor...
Lanetleyenlerden degilim bu 1.. Ikincisi katiliyorum.. Manitalar behlulu bekler besiri gormez.. Sonra apıșıp kalir cogu 👍
lanetlemedim. sevdim beğendim aşık oldum. ama herkes herkesi sevmek zorunda değil. inş o da aşık olur mutlu olur.
Elde edilemeyen, her zaman aşk olarak tanımlanmıştır..
Doğru söylenmiş bir söz.
Aynen öyle olur. Mantıklı...
Elde ettiğim kişiye aşık oldum yanlış bence kişiye göre değişir
Bazen düşünüyorum ciddi ciddi Dosteyevski de bizdenmi diye çünkü adam bizim toplum yapimizi tıkır tıkır görmüş de yazmış gibi. Ve maalesef öyle
Kız da burnundan getirir peşini bırakmaz
aynen öyle doğru tespit
Neden böyle olur acaba
Genelde bu böyledir evet
Yani hep olmasa da doğruluk payı var.
ilginç bir tez..
bence ikisi de yanlış..
Çok doğru.
#devilschild
Doğru bir söz yapılması uygun olmayan bir davranış
Karakter meselesi bence herkes yapmaz bunu..
şu an tam tersi oluyor
Niye lanet etsin siler biter kadın mı yok
Evet..
Bilmem öyle mi :)
Sanırım
Doğru diyo yav
bence evet
Hakli reyiz
bayağı doğru
Kadin daha çirkefleşir
Evet dogru
Tam olarak böyle ya