Aslında kadınlar da erkekler tarafından karşılıklı seviliyor. Çoğu erkek (ben dahil) , ''Paragöz kızdan olmaz, flörtöz kızdan olmaz, f*h*şe kızdan olmaz...'' gibi kriterleri var onların da kriterleri var. Herkesin sevebilmek için şart ve kriterleri var aslında.
@theNitroZeuss sizlerin gezdiği kadınlar onlardan çok mu karakterli. Gezdiklerinizin kılığına kıyafetine konuşma şekline davranışlarına bakın önce. Esc. Tan tek farkları para almadan erkeklerle ilişki yaşamaları. Her önünüze gelen yoruma salça olmayı bırakın. İşinize bakın
Ben baktım parasız erkek bakımsız hiç birşeyi yok affedersin altına giyicek donu yok 100 kelimeden fazla bilmez argoli konuşan tip yok para yok ilgi yok soğuk maço
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aslında kadınlar da erkekler tarafından karşılıklı seviliyor. Çoğu erkek (ben dahil) , ''Paragöz kızdan olmaz, flörtöz kızdan olmaz, f*h*şe kızdan olmaz...'' gibi kriterleri var onların da kriterleri var. Herkesin sevebilmek için şart ve kriterleri var aslında.
%100 doğru ama kimsenin işine gelmediği için yalanlanan bir söz. Bir erkeğin sevgisi görseldir ve şarta gerek duymaz.
Geçmişinde striptizcilik yapmış bir kızla evlenir misin mesela?
@theNitroZeuss sizlerin gezdiği kadınlar onlardan çok mu karakterli. Gezdiklerinizin kılığına kıyafetine konuşma şekline davranışlarına bakın önce. Esc. Tan tek farkları para almadan erkeklerle ilişki yaşamaları. Her önünüze gelen yoruma salça olmayı bırakın. İşinize bakın
Erkek cinsellik için kadın para ve tip için sever. nedensiz kimse kimseyi sevmez
Herkes karşılıklı sevilir
Evet
Tam tersi olmasın bu söz
Tam tersi imkansız 😅
Yok ya düşünsene bir kadın bakımsız göbekli erkek istemez ama erkekler her halleriyle kabul edilir salıyor göbeği gidiyor kahveye okey oynamaya
Yok yaa düşünsene bi erkek evi yok arabası yok bakımsız parası yok istermisin ma biz kadından iyi yürek bekliyoruz
Ben istedim böyle bir erkeği ben mal miyim yani 😂
😂😂😂ha işte biz senden arıyoz ben hangi kızla tanışmak istesem önce mesleği soruyo
Ben baktım parasız erkek bakımsız hiç birşeyi yok affedersin altına giyicek donu yok 100 kelimeden fazla bilmez argoli konuşan tip yok para yok ilgi yok soğuk maço
😅😅o kadar da değil yaa sende
O zamm şanslıyım benn
Ben kimlere baktım ki aklın almaz
Yaa seni tanımak isterdim m. Ettim
boş ver beni ya tanımasanda olur
Neden öyle dedi n?
Bilmem benim kafa çok farklı
Benim de farklı ne güzel işte tanısan seversin
😊😊😊
tamam deneyeljm
Yazsan bana ben yazamıyom
Ben yazabiliyor muyum