Erkeklerin sevgisi mi samimidir yoksa kadınların sevgisi mi?

#mutlugünler
Erkeklerin sevgisi mi samimidir yoksa kadınların sevgisi mi?
#mutlugünler
X ve y kromozomlarının sevmekle sadakatla ilgisi yoktur.
Bu eic değil de nedir
Teşekkür ederim estağfurullah
Cevap
58Cevap
Erkek sevince zaten kelimelere ihtiyaç duymaz her haliyle belli eder. Kadınlar da her harekette bir soru işareti oluyor. Bu da sevseler bile illa taktik uygulama çabası.
Hangisinin sevgisi gerçek ise, o samimidir. Gerçi şimdi samimi ilişki var mı? O muamma.
Gerçekten seven erkek karşılıksız sever. Kadından sadece karşılıklı ilgi saygı sadakat ister ve kadına aşkı doruklarda yaşatmak için elinden geleni yapar. Erkeklerin yaptığı çoğu şeyde sevdiği kadını etkilemek içindir. Şiirler, şarkılar, hediyeler, ilgi alakalar, kadın uğruna savaşlar, kendini feda etmeler hep erkeklerin yaptığı şeylerdir.
Ha bunlar genelde azınlıktır maalesef.
Ama kadınların sevgisi genelde menfaat sevgisidir. Kendisini maddi, manevi rahat ettirecek, gözünü, gönlünü bol ilgiyle doyuracak olana aşık olurlar.
Parasız erkeği annesi sever lafı toplumda genel olarak kabul gören bir durumdur.
Bilimsel olarakta bu durum kanıtlanmıştır.
Cinsiyetle ilgili olarak genel bir kural olmadığı için, erkeklerin veya kadınların sevgisinin hangi yönde daha samimi olduğunu belirlemek zor. Her bireyin sevgi ifade etme şekli, duygusal dünyası, deneyimleri, kişilik özellikleri ve tercihleri farklıdır. Dolayısıyla, bir kişinin sevgisinin samimi olup olmadığını cinsiyetine değil, bireysel davranışlarına, tutumlarına ve duygularına bağlı olarak değerlendirmek gerekir. Her insan, kendine özgü bir şekilde sevgi gösterir ve samimiyet sevgi ifadelerinin içtenlikle gelip gelmediği, dürüstlük, güvenilirlik ve karşılıklı saygı gibi faktörlere bağlıdır.
Cinsiyetlerin sevgiye yaklaşımı veya sevginin samimiyeti hakkında genelleme yapmak doğru değildir. Sevgi, kişiden kişiye değişen kompleks bir duygudur ve cinsiyetle ilgili değildir. Her bireyin sevgi tanımı, sevgiyi ifade etme biçimi ve hissetme şekli farklıdır. Hem erkekler hem de kadınlar sevgi konusunda aynı derecede samimi olabilirler. Bununla birlikte, toplumsal cinsiyet rolleri, kişilerin sevgiye yaklaşımını etkileyebilir. Örneğin, bazı kültürlerde erkeklerin daha az duygusal olmaları ve hislerini göstermemeleri beklenirken, kadınların duygusal olarak daha açık olmaları beklenir. Ancak bu, kişilerin gerçek hislerini yansıtmayabilir.
Samimi seven erkek ve kadınlar var samimi sevgiyi taklit eden erkek ve kadınlar var aynı kelimeleri kullanırlar aynı davranışları sergilerler ama içi boştur davranışlarının hissetmediği herşeyi yapar söylerler varlığının veya yokluğunun bir anlamı yoktur onlar için aslında bunları söyledikleri kişilerin çünkü sevgisizdirler bir süre sonra kendilerini belli de ederler nefret ederim ben dolandırıcı gibi nedir yani dürüst olsalar bir şey kaybetmezler ve bence hiçbir şey kazanmasalar bir dost kazanırlar dürüst samimiyetleriyle
Sevdiğim kadınların zamanla sevgiye layık olmadıklarını anladım, çünkü bu kadınların sevgilerini kesinlikle samimi bulmuyorum, bu kadınlar, bacaklarını alfa birine açmak bununla övünmek, zengin erkek yolmak, derdinde bu tip kadınların sonu genelde yaş 30’u vurduğu zaman evde kalma korkusuyla orta gelirli göbekli biriyle evlenmek oluyor zira zamanında gezdikleri erkeklerin maksatlarının evlilik olmadığını ve alfa erkeğin asla bir kadına bağlı kalmayacağını anlıyorlar, çoğu genç kız kendini beyaz atlı prensi bekleyen prenses zanneder, ama düşünmüyorlar ki o prensi haketmek için ne yaptılar? Ve ne yapıyorlar?
Bu mesajda ki tabiki erkek. Kadın ilk sefer seni seviyorum demez.
İki tarafında sevgisi samimidir. Genelleme yapılamaz. Kimi zaman erkek çok güzel seviyor, kadın sevmeyi bilmiyor. Kimi zaman kadın göstermeyi biliyor, erkekte çok seviyor fakat ifade edemiyor.
Şimdi erkekler kadınlara, kadınlar da erkeklere laf edecek. Çünkü hepimiz bir diğer karşı cins tarafından yaralandık. Anlamadığım şey, hepimiz bu kadar iyi isek, bize denk gelen bu kötü kalpli insanlar neydi? Belki hepimiz bir ilişkinin süreci boyunca zaman zaman iyi zaman zaman ise kırıcı olduk. Buna verecek bir cevabım yok. İyi olan kazansın arkadaşlar 😅 Ben yola güvensiz bir ruh ve kırık bir kalple yalnız devam etmeyi tercih ediyorum 🥲
Cümle kalıpları hep aynı :). Sen benim birtanem olacaksın. Sensiz nefes almak mümkün değil. Sen olmazsan hayat çekilmez. Gözleri Volkan gibi patlıyor. Hele o gülüşü yok mu. Ya dudaklar…. bla bla
Kendi adıma konuşacak olursam kadınların diyorum erkeklerin hiçbir şeyine inanmıyorum, çevremde bile gördüm kızın yüzüne karşı farklı arkasından farklı konuşan erkekler.. Gel de güven kolaysa..
Ajsjd okuyunca anılarım canlandı bi gülme krizi tuttu beni. Kanki laf ile peynir gemisi yürümüyor ya
Yürüten oluyodur yine 😃
İşte itele kakala gittiği yere kadar sonra olay ben sıkıldımlarla bahanelerle ayrılığa gidiyor 😃
Bunu yazan kesinlikle kadindir. Soruna gelecek olursak iki taraf da olabilir ancak erkekler daha cok yataga atma pesinde olduklari icin kadinlarin sevgisi daha samimi diyorum. Gercekten seven bir kadinin gozu baska hic bir erkegi gormez. Kolay kolay numara yapmaz sevmedigi halde seviyormus gibi yapmaz. Hemcinslerime biraz giydirecegim ama bi suru erkek var amaci belden asagi ne numaralar ceviriyor. Allah herkesi boyle insanlardan korusun diyorum🙏
Amin ve çok doğru katiliyorum
Bütün ilişkilerin ilk 3 haftalık sürecinde mutlaka iki taraftan birinin ya da iki tarafında bir biriyle olan diyaloğu bu.
Hiç kimse ilişkisinde böyle bir diyaloğun olmadığını söyleyemez.
Kim daha önce hiç sevilmediyse onun sevgisi gerçektir. Çünkü sevilmek de bir ihtiyaçtır, sevilmeyen insan sevildiğinde karşısındaki insanı gerçekten sever.
Sevgi, kalpsiz insanlar da ne kadar samimi durabilir ki.
Sevgi cinsiyet ayırt etmez ve sevgi eğer yerleştiği kalpte samimiyet bulmazsa bir daha o kalbe geri dönmez.
Bence erkeklerinki erkekler genelde seviyor numarası yapmaz seviyorsa seviyordur sevmiyorsa seks peşindedir ona ulaşamazsa bırakır uzatmaz. İçten pazarlık işine girmezler
Buna kadın erkek diye bir ayrım getiremeyiz bence karakteri duzgun olan herkesin sevgisi samimidir rol yapan insanların yaptıkları cinsiyetiyle değil karakteriyle alakalıdır
Sevginin cinsiyete bağlı olduğunu düşünmüyorum. O nedenle bunun kadını ya da erkeği yoktur bence. Bende bir erkek olarak sevdimi tam ve ölümüne severim ancak karşılık görmek gerekir.
Seni asla bırakmam diyip sözünde duran tek kişi AZRAİL dir 😂 en azından niyeti bellidir 😂 oyuzden her insan yanıltabilir
yukaridaki mesajda yazilan ve yapilan 1 milyon tane insan yapmistir ama sonuc herkese gore degisir. soz ile bu isler olmuyor. icraat gerekiyor
İkisi de kendince samimidir erkek yalnızlığın keyfini anlayıncaya kadar sever, kadın daha iyisini buluncaya kadar.
Samimi olan genelde duygular söz veren insan bile gidebilir o yüzden kadın mı erkek mi bişey diyemiyorum
Erkek kadın diye ayrım yapmanın pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu biraz karakterle alakalı bir şey...
Herkes farklı ya banada diyen oldu böyle ama sonra 2 yılımın ziyanısın tek iyi bi gün yaşatmadın demişti
Kadınların sevgisi koşulludur.
Erkeklerde sırtlan olanlar hariç çocuksu ve masum severler
Sevgisini hissettirenin. Etrafımdaki ilişkilere bakınca ise kadınların sevgisini daha samimi buluyorum.
Kadınların sevgisine inancım kalmadı. Kadınların sevgisi egolarını tatmin ettiğin sürece vardır.
Erkekler hep koro halinde aynı kelimeleri kullanıyor lar ahaha
Erkek sevgisi samimidir. İlişkiye yön veren de erkek olmalıdır.
Biyolojik farklılıkların samimiyete etkisi var mı ki
Kesinlikle erkeklerin. Gercek sevgiden bahsediyorsak tabi ki
Erkeklerin sadece allah tektir dediğine inanırım ona da zaten kendim de inandığım için kaldllcslxls
Erkek kadın fark etmez, gerçek sevenin sevgisi samimidir.
Erkeklerin laflarına karnimiz tok icraat lazım
Kadınların tok evin aç kedisi ah delinin delisi ben seni nazlatamam demiş Hepsi
Şu 4 mesaj bana fena samimiyetsiz geldi asla inanmayacağım kelimeler kombini
Tüm insanlar bırakır rahat olalım. Bazıları belki daha geç bırakır.
Kişiye göre değişen ve cinsiyete bağlı olmayan bir şey olduğunu düşünüyorum
Kalbi s*kişiyorsa fark etmez erkek kadın ikiside diyorum ben
Kalbinde iyilik ve güzellik olan samimidir. Bunun kızı erkeği yoktur ‽
Karakter yürek meselesi diyorum cinsiyete bağlı değil her insan bir değil çünkü
Genelde kadınların daha çok ama erkek gerçekten severse tam sever
Kadınların hiçbirşeyi samimi değil.. istisnalar kaideyi bozmaz
Onu bilemem ama benim sevgim samimiydi ve söylediğim hiç bir sözün altında da kalmadım...
Şu devirde sevgi zor. Kendimden biliyorum. Ölürüm biterim diyerek aşık olduğum bı kız vardı. 13 yıl unutamadım. Sonra baktım kendime, içim de geçmiş. Biriyle tanıştım işte öyle takılıyoruz. Sevgi aşk konusuna ateistim.
Kadını erkeği yok bunun.
Samimi olduğunu hissedersen o gerçektir. Yoksa 10 konuş sonra seviyorum desin o duygularla değil, yalnızlıkla verilen bir karardır
İnanmayınız itibar etmeyiniz
Erkeklerin sevgisine güvenimiz kalmadı ben çok güzel sevdim de o bu fazla sevgiyi kaldıramadı
Klasik erkek yalanlarını alt alta sıralamış kral 😂😂
Erkek ya da kadın diyemiyorum. Cinsiyete bağlanacak bir durum değil. Kişiden kişiye değişir.
erkekler kapatılabilir mi?
Nope.
Kapatılabilir derken
Keşke 😃
Neyi kapatacaksınız anlamadım
soru aşırı açık bir soru bu tip şeyler kişiden kişiye değişiklik gösterebilecek şeyler kişisel cevaplar kafanızı karıştırma olanağına sahip
Cinsiyetle alakası yoktur. Kişiye göre değişir bu. Kimisi kalpten sevee kimi sevdiğini zanneder.
Benimle evlenirsen seni başıma taç eder yoluna toprak olurum 🥺
Erkoların sevgisine güven mi olur 😄
Olmaz tabi ki
yüreğinde şüphe olmayanın diyebilirim sadece.
Kadına ya da erkeğe bağlı ama bence gerçekten seven bir erkeğin sevgisi daha samimidir
Hayatta Samimi bir şey kaldığına inanmıyorum o kadar.
Erkek, kadın değil de sevgi karakter meselesidir.