Teşekkür ederim @KızlarSoruyor @Esra_bayram @ismimhakan
Aşk ve sevgi konusunda erkekler mi yoksa kadınlar mı daha ciddi davranır?
Teşekkür ederim @KızlarSoruyor @Esra_bayram @ismimhakan
Aşk sevgi ve ilişki söz konusu olduğunda kimin daha ciddi olduğunu düşünüyorsunuz?

05 Ağustos, 2023 Cumartesi 21.41
Genel olarak, kadınların ilişki anlayışının erkeklere göre daha ciddi olduğunu düşünüyorum. Kadınlar genelde mağdur olan taraf olduğu için, birlikte oldukları erkeğin onlarla evlenmesini ve ciddi bir ilişki sürdürmesini isterler. Bu doğrultuda, hayatımızda olan bir kadın evlilik yolunda ilerlemek istiyorsa, sizin de aynı yolda olmanızı bekler. Eğlenmek ya da vakit geçirmek için birlikte olduğu bir erkek hiçbir zaman istemez. Bu yüzden, kadınların ilişkilere daha ciddi baktığını düşünüyorum.
Çünkü kadınlar ilişkilerde daha uzun vadeli ve anlamlı bir bağ arayışında olabiliyorlar. Erkeklerin ise bu konuda daha farklı yaklaşımları olabiliyor.
Kader daha ciddidir.
Sen planlarını yaparsın o kişi ile hayaller kurarsın ama kaderin sizinle ilgili farklı planları vardır.
Sen düşler kurarken Beyoğlu kahvecisinde
Ben fırat nehrinde kayığımlayım sessizce.
Karakteri sağlam olan kimse o, cinsiyete göre belirlenmez, kadın da erkek te gerçekten ciddi olabilir. En çok acıyı da ciddi olanlar çeker nett. Psikopat ve şımarık taraf sevilir ve gider, ciddi taraf sever ve terkedilir😎.
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
11Cevap
Erkekler lay lay lom yaşıyor ilişkilerini. Kadınlar daha gelecek odaklı yaklaşıyor.
Yani kadınlar genelde daha fazla mağdur olduğu için haklısın
Kişiye göre değişir bu ben her zaman ciddiyim. gerçekten seven kalbi olan insan da ciddi olur karşısında ki kişiye karşı.
Kadınlar ve yazıkki genelde kaybeden ve üzülenler de yine kadınlar
Erkekler de üzülüyor
Erkekler tabiki kadınlar görmemişin oğlu olmuş çekmiş zikini kopartmış havasında cıvık cıvık hareketler şımarmalar kaprisler
Hiç belli olmaz bu işler. Hangi taraf daha çok sevmisse değer vermişse o ciddi davranır
Kişiye göre değişir. çizgisi varsa bir insanın gevşek davranamaz zaten.
Hanımefendiler hep daha iyisini arıyorlar onların aşk ve sevgi kıstasları sürekli güncelleniyor.
Kadınlar çok ciddi düşünüyor. Erkekler laylaylom.
Eskiden kadınlar derdim ama şimdi çoğunlukla dandikleşildi
Kimin alternatifi yoksa o
Kim daha ciddiyetliyse o
Genele vurursak erkekler derdim
Kadınlar diyorum
Kişiye göre değişir
Kadınlar galiba
kadınlar
Kadin
Erkekler
Bilmediğim konuda yorum yapamam ya :D
Genellikle kadınlar