Sevsem de sevmesem de karşımdaki kişiyi umursarım. Tabi ikisi de eşit olmaz. Ama karşımdaki kişiye her zaman insan olduğunu bilip öyle davranmaya çalışırım. Her insanın canı vardır kırılabilir üzülebilir. Bu yüzden dikkat ederim. Lakin eğer ki bir kişi bana ve sevdiklerime zarar veriyorsa da dünyanın en acımasız insanı olabilirim.
Ohaaa sevdiğini umursamamak için bayağı kalpsiz falan olman gerekiyor. umursamiyorsa, hiç umrunda bile değilsin. bak kelime burdan çıkıyor zaten"bile".
İnanmadığım bişeyide söylemem kolay kolay. Aklımda ne varsa dilimde hepsi sana karşı. Birisinden hoşlanmak hataysa o hatayı yapmaya devam etmek büyük bir cesaret bence. Sende bu gayretimi azmimi görüyosan inanmaman için hiç bir neden olmaması gerek😉
Zaten buraya yeni geldim sayılır fazla anlamıyorum muhabbetleri ayrıca senden başkada kimseye böyle şeyler yazmadım düşünmedim ve söylemedim bundan hiç şüphen olmasın
Bir erkeğin sana nasıl güvenilir olup olmayacağını nasıl anlıcaksın başka. Tanımadan bilmeden bir şans bile vermeden hemen olmaz diyip başkaları gibi olduğumu düşünmen bir varsayımdan öteye gitmez sadece
Kurunun yanında yaş’ın yanmasına göz yumucakmısın şimdi yani🙄 o kadar gaddar ve acımasız değilsin bence. Yüzünün temizliğinden merhametli birisi olduğun kesin. Bence bir nebze olsa bile içini acıtabilir benim bulunduğum durum ve yanmama izin vermeyebilirsin😔
Bunu bana bırak sadece kendine bile yapmamalısın. Kendini bu kadar sevgiden ve aşktan uzaklaştırma. Ben dahi olmasam bile umarım seni çok seven ve çok hoşlanan birisini bulursun. Ama bu kadar umutsuzluğa kendini endeksleme. Bir kızın aşktan ve sevgiden mağrum kalması kabullenemiyeceğim bişey. Çünkü bunu hakediyorsunuz sevmeyi ve sevilmeyi. Kendine çok dikkat et. Saygılarımla...
Mesela arkadaşlarlayız okey oynuyoruz , kız bana niye yazmıyorsun diyiyo, trip atıyor. bu tür durumlar sık olunca daha ben de daralıyorum artık mesaj atsa da umursamıyorum. Müsait olduğumda atıyorum o da müsaitse konuşuyoruz
😂😂 yalan söyleme bence çünkğ ben kolay kolay kimseyle özelden konuşmam az çok tanımadan asla az çok tanıyor olmam lazım karakterli olduğunu bilmem lazım o kişiyle özelden konuşmak için
En İyi Cevaplar