Yemek bile yiyemiyorum kaç gündür
Her zaman aklıma geliyor
Sürekli ağlıyorum
Nolcak benim sonum böyle #h
Her zaman aklıma geliyor
Sürekli ağlıyorum
Nolcak benim sonum böyle #h
bisey dicem gercekten bunlari yaptiginda mutlu oluyomusun sende biliyosun ki aldatan karaktersizdir dunyada tek erkek o yok canim sunu artik anlayinn daha gucluu olunnn onunuze gelen erkekleri savurun gecin onlara onemli olduklarini hissettirmeyinnn cunkuuu butun kizlar her zaman degerlidir bak biz kizlar icin hersey aslinda. daha kolayy cunku bbize erkek cok ama erkeklere sence var mii
ondan kurtulup sevinicegine bide salak gibi agliyomusun kizimm aman bosverin yani karsina bir suru erkek cikicak
burcunnneee bak canim surekli eger erkekler kaybetme duygusu yasatmak istiyosan bence her gunn birine asik ol onu umursama bak nasil kopek oluyoo
hatta ona mesaj att senden kurtuldum bende seninleyken yeni sevgilimle gorusuyodum yazz kudursunnn
Çok haklısın dediklerini yapıcam umarım bir yararı olur. Burcum boğa
birazzz mantikli olunnn
Sevince ne mantık kalıyor ne gurur...
aman bosverrr
İnan onun umrunda değildir dua et ki erken görmüşsün ya evlenince bunu öğrensen daha geç olurdu kendini toparla kimse senden değerli değil ciğeri beş para etmeyen insan için değmez annelerimiz babalarımız bizi bu günlere elin ciğersiz erkekleri üzsün diye getirmedi güçlü ol ailen var biz varız yalnız değilsin kendine yeni hobi edin kuaföre git alışveriş yap ama asla üzülme hayat kısa belki karşına senin kıymetini bilen biri cıkacak sabret ve bekle.
Unutmak için her şeyi yaptım
Bir kemanim var elimde olan bir de kitaplarım
Kitaplarımi okuyunca artık bir şey anlamıyorum
Kemal'i çalmaya başladığımda ona da çalışın geliyor aklıma bırakıyorum
Her seyde aklıma geliyor iste
Ne yaparsan kendine yaparsın, düşün onunla evlendiğinde bunu yapsaydı dul kalsan dahamı iyi olacaktı kimsenin yaptığına yanına kar kalmaz yeni bir sayfa açmaya bak
Çok haklısın ama ne biliyim alışmıştim, sevmiştim. Çok Değer vermiştim.
basit bir terapi tekniğiyle bu durumu kısa zamanda atlatabilirsiniz
Nasıl
Cevap
50Cevap
İlk olarak bu şekilde aldatılan kızlar bir kısmı o kişiyi affediyor ve sorunların ardı arkası kesilmiyor bence sakın affetme ve düşünmemeye çalış kendine uğraş edin bu onun ayıbı ve belki böylesi hayırşıydı evlenince aldatmasındansa şu an daha iyi unutursun zamanla inşallah
Bir hobim var
Ben keman caliyorum
Ama her çaldığımda ona keman çalışın geliyor aklıma ve daha da kötü oluyorum
Evet insan böyle oluyor ama inan bana bu yaptığının ne faydası var ne bir işe yararlılığı var illaki üzülürsün ama belli etme ya da üzüntü duygunu bastır arkadaşlarınla gez dolaş vakit geçir eve kapatma kendini sürekli aklına gelir sosyal medya ya sürekli mutlu pozlar paylaş umursamadığına yönelik buda geçecek.
Öncelikle onun bütün kötü yönlerini sana yaşattıklarini seni üzdüğü bütün şeyleri aklına getir sonra bir ölç bakalım mutlu ettiği anlamı gelicek yoksa üzdüğü anlarmi ağır gelecek ki aldatma baya üzücü bir şey ağır gelmeso gerek sonra ondan nefret ettiğini söyle üzdüğü olaylar hakkında ona nefretler savun eğer gerçekten nefretin ağır basarsa bu kadar üzülmezsin (birde nefretin ağır basarsa şükret kurtulmuşsun öyle birinden öyle düşün)
Eğer ki eşin pişmansa unutmaya çalış. Hiç bir zaman yüzüme vurma. Pişman değilse ve sen sindirenbileceğini düşünmüyorsan eşine neler düşündüğünü hissettiğini paylaş ve bir karara varmaya çalış. Yalnız bir şeyi inşa etmek yıllar alır yıkmak dakika sürmez
Insan üzülüyor ama zamanla alışıyorsun, sonra o sevgi nefrete dönüşüyor bir daha yüzünü bile görmek istemiyorsun
Umarim nefrete dönüşür bu bende ki sevgi
çivi çiviyi söker tek ağlayacağına bir omuz bul bak o zaman neler oluyor
Aynen. oyle
Bu sefer de ben başkasını kullanmış olurum ama
Kullan beni 😃
Ne alakası var, çoğu ilişki böyle başlıyor dert etme bunu kuzum
Saçmalamayın beyler ya ateşe ateşle karşılık verilmez
Cok sacma civi çivi söker tabiri bunu yaparsa sevgilisinden ne farki kalir ki
Ben de böyle bir dönem geçirdim 6 ay kadar , inan her an aklıma gelirdi. Her aklıma geldiğinde delirirdim, her küçük detay bir şekilde onu hatırlatmaya yeterdi. Ama geçiyor, gerçekten bir sabah kalktığında yüreğindeki ağırlık yok olmuş olacak inan..
Her şeye rağmen mutlu olmaya çalış seni aldatan geri zekalıyı gördüğünde görmezden gel senin ne kadar mutlu olduğunu gördükten sonra daha çok sinirlenir ama sende onu gördüğünde görmezden gel hemen surat asma
Nemi olacak 1/2 haftaya unutursun sonra başka kişilere yönelirisin. Olacağı bu başka birşey olmaz
Uzun zamandır bu haldeyim
Geçer geçer herşeyin ilacı zaman
Umarim geçer
Senin saglam bir sopaya ihtiyacın var. Ulan aldatilmissin işte. Daha nesi aklina geliyor. Nesine agliyorsun butmis o iş. Vuracaksin tekmeyi kicina gibtirsin gitsin yani. Mesela beni kiz aldstsa agzina s. rim Bir daha ne adini anar ne yzune bakarim hainlik yapan biri o anda silinir benden yani
Ama çok sevmiştim onu çok alışmıştim. Fazlasıyla değer vermiştim şimdi ise bırakıp ya.
Sana deger verse aldatmazdi ona verdigin degeri hak etmemis demek ki. Burdan su kizlarin aşk acilarina care aramaktan usandim artik. Ankatiyorum anlatiyorum donup dolaşıp yine ayni yere geliyor sunuz. Nasil dusunuyorsunuz anlayamiyorum artik. Bak şöyle izah edeyim iyi vardır kötü vardir. Akli selim olan iyi tercih edr kotuden uzaklaşır. Umarim anlatabilmisimdir
Evet anladım...
Aldatılmk çok kötü bir şey Allah sabır versin sana. evli misin yoksa sevgilin mi aldatan?
Sevgilim aldatti
Dua et yine sevgilin mis. Ya evlendikten sonra aldatsaydı. Vardır her işte de bir hayır. Bu kadar sıkma kendini canım boşvermek gerek bazen. Nelerini görüyoruz . evli çocuklu insanlar aldatılıyor boşanmak istese gidecek ailesi olamaynlar var şiddet görenler var. Sen yine direkten dönmüşsün
Kendini suclama. her ne olursa olsun bu durum karsindakinin eksikliginden kaynaklaniyordur. arkadaslarinla vakit gecir kendini eve hapsetme. ve bir psikologa git
Kıyamam, zor bir durum. Fakat, hiç kafana takmaman ve üzülmemen gerek. Karşı taraf karaktersiz ve şeref yoksunuysa, inan bu senin sorunun değil. Kurtuldun, sevinmelisin.
Anliyorum seni.
Sabir et! Bundada vardir bir hayir.
Takma önüne bak. Biliyorum zor bende yasiyorum.
Çok zor çok
Evet. Malesef.
Senin sonun değil kabahati olan düşünsün sonunu, sen bir beladan kurtuldum diye düşün bence
Ama insan üzülüyor yine de
Üzülmen normal..
Bende böyledim yeni atlattım işte
Nasıl atlattin?
Gezmek %400 stres attırır yakın bir arkadaşınla bir yerlere gidebilirsin veya 7-8 kişilik bir arkadaş grubuylada olabilir hatta daha eğlenceli olur.
cinsel anlamda mi duygusal anlaminda mi aldatildin? Aldattigi kisiyi tanimiyorsun?
Duygusal anlamda.
Tanımıyorum
Yaptigini sadece kendime yapiyosun. Sana kalmis. Toparlarsan kendine toparlamAzsan kendine. Kimsenim umrunda degil su durumun
Alışacaksın , şu an bu kelimeyi okumak bile sana fazlasıyla acı verecek belki yine ağlayacaksın ama geçecek.
Allah'a şükür çirkinim ki hayatıma kimse girmedi ne zina aldatma ne başka bir şey olmadı. Şanslıyım bu açıdan. Umarım sende atlatırsın saplantı olmadan
Umarim
tadını aldın bir kaç zaman sonra üzüntün zevke dönüşür merak etme yine aldatmaya devam edersin
Aldatıldım ben Aldatmadım
Aldatıldığım için üzülüyorum
Unutacaksın. Başka çaren yok. Sürekli kafanı Dağıtacak şeyler yap
Tek erkek o değil hayatına farklı insanlar girecek üzülmene değmez
aldatılma senin ilikişde yetersizliğinle alakalı bir durum değil ise çokta üzülmeye değmez o kaybetti diyebiliriz
Bazen sorun ben de mi diye düşünüyorum
Ama onu çok sevdim
Elimden geldiğince değerli tuttum
Bakımimi falan da eksik etmedim
Yine de gitti
Denerim. Umarım ise yarar
Evli degilsen birak gitsin senden degerlimi elalemin p. ici. evliysende bosan
Bunlar kalıcı değil emin ol bana.
Mezara bu dertlerle gitmeyeceksin.
Anlıyorum seni benim başımada geldi aynısı ama ben bir süre sonra arkadaşlarımın sayesinde takmamaya başladım yolda sokakta görüyorum umursamıyorum bile emin ol bir süre sonra sende öyle olursun
Kıyamam ya. Evde durma sakın. Durmadan gez toz. Arkadaşlarınla takıl
Sıkıntı yok derin bir nefes al ve aç müziği duygusal aşk olmasın aç Mehmet Akifin Çanakkale şiirini oku bir fon müziği ile zaman çabuk geçer değmez öyle insanlara düşünmeye
Üzüldüm senin adına bu zamanda gerçekten seven bulmak kolay değil kadin ya da erkek fark etmez kolay bir süreç değil inşallah kolay atlatırsın. 🙏
Aldatanın karaktersizliği o bir tek sen yaşamadın defalarca yaşandı ve yaşanıyor da şöyle düşün iyi ki aldattı da yola onunla devam etmemen gerektiğini gördün
Yani her kızın başına gelen birşey hemen hemen onlara sor bir
Zaten yapıyorsun bak üzülüyorsun kırılıyorsun düşünüyorsun şu an daha aktifsin
Üzülmeyin Hanımefendi daha iyilerini hak ediyorsunuz O sizi hak etmiyordu
Akısına bırakman lazım önüne bakman lazım kafanı takarsan oo işin içinden çıkamasssın
Takma düsunmemeye çalş intikam bile alma okadar değerli deyi
Kurtuldun mu o adamdan?
Evet...
İyi yapmışsın.. ailenle ve sevdiklerinle vakit geçir, unutmaya çalış..
Bir kere aldatan defalarca yapar belki de daha önce de yapmıştır ayrıl gitsin onunla bir saniyeni bile harcama seni aldattıysa sana saygısı sevgisi yoktur demektir
Benim ona olan sevgim de var ama.
Ne yaparsam yapayım unutamıyorum işte.
Başka birini bul Unutursun
Başka birisiyle olursam onu kullanmış olurum.
Kullanmış olmazsın kendi yoluna bakmış olursun 😉
Haklısn yasemn
.👍
Kiminaldattın ailenimi kocanımı
Sevgilim beni aldattı
Onu unut bence kendine zaman ver acını yaşa yaranı sar kendini çok heba etmemeye çalış
unutacaksın..
canın yana yana..
Canim bu kadar çok yanmasaydi keşke
Hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme bende atlattım bu durumu zamanla
Allah sabır versin kötü bir durum gerçekten ya
Neyi değiştirir bunu üzülmen hem senin hatan değilse niye üzülüyor sun
Kaç yaşındasın dövüyüm mü
Do versen canı acır.
Aldatmış ama seni senin canını daha da çok acıkmış
Hayatını yaşa önüne bak
Ayrıldın mı
Evet mecburen
İyi yapmışın
Engelle heryerden
O zaten beni her yerden engelledi
Unutucan
Nasil
Zaman
Gecici bir sure merak etme alisirsin
Yardımcı olayım. Toparlariz seni
Ol..
Gizlisin :/
1 haftaya unutursun
Epey zamandır aldatıldım. Unutamıyorum.
Umarim
allahından bulsun umarım kendi de aynısını yaşar
Kendine biraz zaman tanı
Alışırsın ama unutamazsın
umarım unutursun çok kötü bir duygu o ya
Takma kardeş kafaya takma
Eşin mi aldattı
Sevgilim
Şimdi dediklerimi yap gül tiye alma hayat sana bir trcrübe kattı erkeklere (insanlara) güvrnme ve akıllı ol acı çekeceksin ama senin ilacın zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar