İlişkilerde genelde bu tarz karşılaştırmalar yapılıyor. Sevdiğiniz kişi, sizden böyle bir seçim yapmanızı istese tepkiniz ne olur? Peki siz sevgiliden böyle seçim yapmasını ister misiniz?
Sevgiliye, ''arkadaşın mı, ben mi'' diye sorulmasına nasıl bakıyorsunuz?
Bir kadin olarak cok sacma bukuyorum. bir kere esimin beni secmeyecegini bile bile neden ona bu soruyu sorayimki? bu soruyu soruyorsaniz eger iliskinizde veya evliliginizde bir sorun var demektir. dahada cikmaza suruklersiniz bu isi bence denemeyin bile...
Berbat bir soru. Kavga giderdi her seferinde. Bir ara taktik yapmıştım tamam siliyorum diyordum o hemen kendi dönüyordu vazgeçtim diye. :/ Ben söylemem öyle şeyler.
Duruma göre değişir kız arkadaş olduğunda sevgilinin kıskanması gayet normal ama erkek arkadaş kıskanması saçma çok karışık aslında aynı durumda ben kalsam bende sorardım o yüzden bunun tamamen yanlış olduğunu söyleyemem
Saçmalık. Olgun insan bu tarz soru sormaz. Herkesin bir yeri vardır, bilir. Karşınsındaki o yeri karıştırıyorsa bu durumdan rahatsız olduğunu söylemesi yeterli olmalı.
Eger bokunu cikartmissa sorulmasi lazim ki herkes herkesi olmasi gerektigi yere koysun. Kiminle vakit gecirecegini ne oranda ayarlayamiyorsa aptallik resmen
Böyle bir seçim istemem bence mantıklı da değil bu karşılaştırma. Arkadaş farklıdır sevgili farklıdır ikisinin de yeri ayrıdır. Elmayla armut karşılaştırılır mı hiç?
bir şık söylemek zorundasın kim sorarsa sen diyeceksin 2 si aynı anda sordu dıyelım aynı ortam da ozaman sen de aynı soruyu yönelteceksin ki kitlenip kalsınlar :)
Ekleme olarak da şöyle olabilir arkadaşım yanlış birşey yapar kafasını gözünü kırar silerim durup dururken arkadaşımı silmem... Hickimse ailemden eşimden daha değerli olmaz olamaz önce ailem..
Saçmalık. Partnerinden elinde var olan degerleri alirsan gun gelir senden de vazgecmek ister. Insanlar birbirine bisey katabildigi muddetce o iliski yurur. Boyle bir tercihi asla yapmam, yaptirmam da.
En İyi Cevaplar