Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
Ben cevap vermem. çünkü ben seçim yapmam.. yani iki değer verdiğim iki sevdiğim insan varsa ve birbirleri ile tartışmışlarsa kim haklıysa onu söylerim o kadar.. ama ikisiyle de iletişimi kesmezdim.. bunu yapanlar da zaten karaktersizdir.. yani bir kişiyi taraf alıp diğer arkadaşım dediğim kişiyi engelleyenler ya da direk hayatından silenler ayrıca samimi de gelmez bu kişiler.. tabi ki de sevgilim olursa o ayrı bir durum olur benim için.. ama yine de arkadaşlarımın hatası yoksa kimseyi hayatımdan çıkartmam
Bu seçimi sunanın ve seçimi söz konusu olan insanın bende ki yerine bakarım... Birisi bana bu seçimi sunmuşsa zaten benim için özel bir insandır diye düşünüyorum...
Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
Konuya ve kişiye göre değişir. Seçim yapmam için makul bir neden varsa dikkate alabilirim ama bunu kendim görmeyi tercih ederim, başka birinin yönlendirmesindense. Ayrıca ortada bir mesele yokken bana seçim yapma şartı koymuşsa hayatımdan onu yapan kişiyi çıkartırım.
İki sene önce falan takip ettiğim arada sohbet ettiğim bir arkadaş vardı. Görüşlerde yorumlaşıp şakalaştığım bir arkadaşım vardı. Onu sevmediği için takibi bırakmamı istedi. Tabikide kabul etmeyince "ya o ya ben kararını ver" deyince "keyfin bilir" dedim. Anında takibi bıraktım zaten o da çıktı. Sonradan defalarca özür diledi ama böyle bir şey istemesi çok saçmaydı. O yüzden tekrardan bir arkadaşlık söz konusu dahi olmadı.
Karşımdaki insan beni buna sürüklüyorsa amacının ego tatmin etmek olduğunu, beni umursamadığını düşünürüm. Beni tercih yapmak zorunda kalacağım bir duruma sokan kişiyi asla seçmem. Benim seçimlerim onun için önemli değildir "beni seçiyor"düşüncesi ile belki egosunu tatmin edecek buna da izin vereceğimi sanmıyorum.
"İkiniz de değil. "derim. Küserse ikisiyle de gizli gizli görüşürüm. Bana çok güven olmaz bu konularda." Sen bilirsin, konuşmayak."da diyebilirim. Çocuk gibi arasında bırakmak nedir?