seninle yaşlansın bu bedenim derdini kederini çekerim bakl içinde kaşık değil ki her şey hatanla sevabımla severim içimi dökemem derdimi diyemem kimse anlamaz ki canım içimi dökemem kimse anlamaz ki canım balım benim canım bal köpüğüm balım benim sana gelen bana gelsin yıkılsın malım benim dökülsün varım benim kar olsun küle dönsün balım benim yüreğimdeki rüzgarlar gibi yola geldim seni sevdim seveli sahip çık aşkına bil kıymetini içimi dökekmem derdimi diyemem ki kimse anlamz kiki canım canım balım benim canım benim bal köpüğüm benim
Kırk yıl uğraşsam senin gibi karaktersizini bulamam bu konuda haklısın katılıyorum sana canım egon karakterinden büyük seni terk etmekle en iyisi yapıyorum senin için ağzımı yoramiyacagim der ve giderdim
"Kendini hint kumaşı sanmaktan muzdaripsin sanırım, daha iyisini daha ucuza bulursan fiyat farkını geri ödüyoruz" diye kampanya başlatmak için milleti toplarım.
Sevgilim hep öyle diyor ayrılma noktasına geldiğimizde bende arasam bulurum diyorum hatta haberi yok onun gibi kırk tanesi geçti elimden ama işte yapacak bişe yok 😀
Evet Kesinlikle senin gibisini birdaha bulacağımı sanıyorum Inan hiç bulmak isteyeceğimi de ummuyorum. Senden çok daha iyi biriyle karşılaşacağıma eminim.
Orasını kimse bilemez, sen de bilemezsin! derim. ya da belli olmaz! Derim. Bıraksın da bunu ben kendim düşüniyim, ayrıldıktan sonra, eğer gerçekten dediği kadar özel ve değerliyse 🙄
Gercekten bulamaz benim gibi sevenini. Kendi derdi hep zaten senin gibisini bulamam ben senin gibi sevenini şu an ayrıyız sevgisinden kendi emin değildi o yüzden bitti
En İyi Cevaplar