2 ay önce nişanlandım , nişanlımla aram çok güzeldi, benimle ilgilenir, ihmal ettiğini düşünse arar sorardı halimi. Her gün defalarca konuşur mesaj yazardık birbirimize. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Elbette onu çok özlüyorum. 20 gün oldu beni ne arıyor nede mesaj yazıyor. Ben yazmıştım cevap vermedi... Ailesiyle aram mükemmel beni de çok severler. Birbirimizi arar hal hatır sorarız. Nişanlımdan çok onlar ilgileniyor benimle. Bu süreçte çektiğim duygusal acıları kimseyle paylaşamadım. Söyleyemedim onada. Ağladım her zaman. Yalnızlığa terkedildiğimi düşündüm. Ben onu çok severken böyle davranması normal bir davranış mı? Hislerimi ancak yazarak sakinleştiriyorum. Her gece not aldım yaşadıklarımı. Akıttığım göz yaşlarımı ve uykusuz geceleri mi anlatamadım kağıtlarda anlamazdı. Nefeslerimin anlamını yitirdiğini düşünüyorum.
Böyle umursamamazlık tahammül edilmesi çok zor. Bekliyorum ki anlasın hatasını ve arasın. Özür bile beklemiyorum. Ben seviyorum. Sevmekten de öte seviyorum. Saf ve temiz yüreğimle seviyorum. Benden başkasını da sevmediğini biliyorum... nedensiz bekletmesi ihmal etmesi kabul edilir mi. Yoksa ben abartıyormuyum. şu an evde işi yok düğünümüzede az kaldı 3 ay kadar. Beni aramasına hiç bir engel yok. Bu davranışın altında ne yatıyor bilmek istiyorum. Ne düşünüyordur. Lütfen anlamlı fikirlerle yardımcı olun.
Böyle umursamamazlık tahammül edilmesi çok zor. Bekliyorum ki anlasın hatasını ve arasın. Özür bile beklemiyorum. Ben seviyorum. Sevmekten de öte seviyorum. Saf ve temiz yüreğimle seviyorum. Benden başkasını da sevmediğini biliyorum... nedensiz bekletmesi ihmal etmesi kabul edilir mi. Yoksa ben abartıyormuyum. şu an evde işi yok düğünümüzede az kaldı 3 ay kadar. Beni aramasına hiç bir engel yok. Bu davranışın altında ne yatıyor bilmek istiyorum. Ne düşünüyordur. Lütfen anlamlı fikirlerle yardımcı olun.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer