Yani bu konuda emin olamıyorum. Erkeğin mi bir çekim kuvveti var yoksa bir kızın ilgisini çeken erkek diğer kızların da radarına mı giriyor?Ben ikisinin de olduğunu düşünüyorum. Erkek arkadaşım vardı üniversitedeyken, adamla biz sevgili olunca birden ortam insanı oluvermişti.
Çapkın erkekler şeytan tüylü mü yoksa bir kız ilgilenince, diğer kızların da radarına mı giriyorlar?
Çapkın erkekleri geç herhangi bir erkek bir kıza yakınlaşsın tepki verir ezik görür tipsiz görür sonra o erkeğe bir kaç kız ilgilensin ona yüz vermeyen kızda aşık olmaya başlıyor onu havalı buluyor bütün kızları yüz vermeyeyim sadece tek bir kıza yüz vereyim gözünde küçük düşüyoruz buna hiç bir bakmıyor ezik biri bana geliyor deyip üsten bakıyor taki o kişiye bakıyor bir kız onunla ilgileniyor o gidiyor başka bir kız onula daha ilgileniyor böyle bir kaç kız birden bir kızla temasta olurken bir başka kız çıkıyor onunla temas ardında başka kız bakıyor bununla bir kaç kız birden ilgileniyor ona yüksekten bakan kız bu duruma şahit oluyor bu sefer oda yanaşıyor aşıkmış gibi benim başıma kaç kez geldi o kıza birdaha yüz vermedim diğer kızlarla ilgilenmeyip sadece birini özel muamele uyguluyoruz kibirleniyor başka kızlarla temasta oluncada kıskanıp küplere biniyor bir kaç kızla temasda oluncada beni onların içinde çıkarıp kendine bağlamak istiyor artık ona sen bittin demeki sadece sizi seveni sevmiyorsunuz hovarda erkekleri seviyorsunuz dedim
Çapkınlık tek bir özellik değil, özelikler bütünü. Zeka, dikkat çekici görünüm, genel kültür ve cesaret istiyor. Para en önemlisi tabi, ayrıca benim çapkından kastım kariyerli kendi ayakları üstünde duran kadınları etkileyebilen erkekler. Yoksa vasıfsız kızlar, merhaba diyenin peşine takılıyor zaten.
Çapkınlık ne demek bir de onu anlatın yahu. O konuya bir açıklık getirelim. Neymiş bu çapkınlık? Benim nazarımda daldan dala konan arı gibi demek. Böyle bir kişiyi de ister kadın olsun ister erkek midem almaz. Kimse kusura bakmasın ama ahlaksızlığın adını çapkınlık koyup her istediğini sevimli gibi gösterip yapıyor millet. ( Tabi yapmayanları tenzih ederim.)
Şöyle ki, daha önce fazla sevgilisi olmamış bir erkek, ciddi bir ilişkiye başlayınca içindeki özgüven ve asıl cesareti ortaya çıkıyor. Ortamcı oluveriyor bir anda, sevgilisi sayesinde tabi. İçinde olan ama gözükmeyen davranışları gün yüzüne çıkıyor kısaca.
Şeytan tüyü de olabilir. Ama kızların çoğunluğu meraklıdır. Sürü psikolojisinde hareket edersiniz çoğunlukla. Mesela siteden örnek vereyim. Bu sitede master, guru, fenomen olanların peşinde dört dönenler bile var. Sırf olay yakışıklılık ya da çapkınlık değildir. En çirkin popüler olsun o kız ona da ulaşmaya çalışır. Siz kızların enteresan bir huyudur bu.
çapkınlığın şeytan tüyü ile alakası yok. aslında karizmatik, olgunluk, güzel görünüm, bakımlı ve diğer erkeklerden daha kibar ve beyefendi oluşu zaten kızların hayallerini süsleyen erkek olmaya yetiyor. birde bunun paralı versiyonu var. onlar parayla kız çekiyor tabi bu da ayrı mesele :)
Kızlar ilgilendiğinde erkeklerin kimyası değişiyor ve gerçekten kadınlara daha çekici geliyor. aynı şey kızlar için de geçerli. birkaç erkek peşinden koşmaya başladığında kendini daha çekici hissetmeye başlıyor kızlar ama bundan sonra karakter ortaya çıkıyor.
Kesinlikle ikinci söylediğin doğru bir önerme. Bir erkekle ilgilenildiği zaman diğer kızlar kıskanıyor nedense. O da ilgi duymaya başlıyor. Enteresan durum. Sanal alemde de öyle , keza bu site için bile geçerli diyebilirim. :D
Aslında bilimsel olarak bir açıklaması var bunun. Tercih edilen talep görüyor. Aktif cinsel yaşamı olan erkekler bir koku salgılarmış ve kadınlar üreme bilinciyle ona gidermiş gibi bir makale okumuştum bilim dergisinde. Böyle birşey sanırım.
Çoğunluk ta öyle oluyor hatta bazıları vark ibir ortama girebilmek için ortamda ki en çirkin kızla sevgili olup sonra o guruptaki herkesle çıkıyor kızların büyük çoğunluğu iki duygu sömürüsüne kapılıyor aşık olur bu net ama herkes için değil tabi
Kızların iç güdüsü şu şekilde işler "Bu erkeğe bir sürü kız bakıyorsa boşuna değildir, bende onun için yarışmalıyım" denilir. Erkeklerde ise tam tersidiri "1000cc motor süremem düşerim" derler.
Çapkın erkeklerin en büyük özelliği olaylara kendilerini şartlandırarak gitmemeleri haliyle ısrar ve emrivakiden uzak olan karakterler gizemli gelirki kadınlar giz sahibi erkekleri güclü bulur oysaki her capkın gönülden birine yaklasırsa asıl masumiyeti ortaya cıkar kadınlar zekayı severmi tabikide hayır bu sadece soruldugunda ortaya cıkan bir kelimedir kadınlar kendinlerini kanıtlayıp sonrasında geri ceken erkeği sever
çok ilginç birşey paylaşayım sizle.. sitede sevgilim varken atılan mesajların takip isteklerinin haddi hesabı yok.. sevgilim yokken ise kimse yok :) sanırım her zaman olduğu gibi kadınlarda, seçilmişi seçmek / istemek konusu burada da devrede :)
Biriyle ilgilenince hemen bir diğeri ilgileniyor bence nede olsa yapı gereği kıskanç sınız bir zaman sonra da güzel değilse bile göze hoş geliyor ve sonuç bütün suç siz kızların
En İyi Cevaplar